فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دومی استاپ. ولی برآیند مثبته خداروشکر

شکست سایدوی رو اینجا باشکست دو سقف گرفتم (استاپ سلر ها در مدیریت هوشمند زده شد ) که

ورود و بسته شد .

بلاخره بعد از سه ماه سختی و فشار روانی بی کاری

فاز یک سرمایه گذار برتر پاس شد ، برای همه بچه ها فقط موفقیت آرزو میکنم

همه معاملات بر اساس ستاپ sp2l و فقط با ۲x ترید شده

ایشالا به همین زودی اولین برداشتش رو هم بزنی

باید الان تیکت بزنی یا بعد از تارگت دوم؟

دوستان وسط ترید یه گربه آمده جلو پنجره ، داره یجوری صدا درمیاره که شبیه ( داووود ) رو میده و خیلی هم ممتد و طولانی یه ربع طول کشید که بیخیال بشه اون لحنو و منی که باخودم میگم … پشمام .تمرکز کن ، که صدا دااوود بیاد وسط کندل ؟ :man_facepalming: :grin:

رفقا نقدینگی خوبی جمع شده؛ پیشنهاد می‌کنم بیشتر به سل فکر کنید دیگه!

اگر تا محدوده‌ی 4490 تا 4491 بیاد برای من جذابه ریسک سل!

خیزش فعلی طلا مربوط به خبر موج دوم یعنی خبر نهایی شدن یادداشت تفاهم ایران و آمریکا در ساعت ۱۸ است که قوی به نظر می‌رسد. موج خبر pce در ساعت ۱۶ احتمالا پیش از این فرونشست کرده.

نتیجهٔ‌ معامله‌های امروز تقریبا ۴۰٪ یه اکانت من رو رشد داد- تا به حال.

واقعا خسته نباشی بنظرم پراپ یعنی عبور از دوزخ

انشالا برداشتم بزنی بزودی :heart: :ok_hand:

تا چند سل می گیری ؟

البته به نظرم رنج بشه بعد بیاد پایین

استراتژیت چی بود؟

آره محسن جان.////////

من ترکیبی (eclectic)‌ کار می‌کنم و برحسب بازار استراتژي‌ها و وزن‌شون می‌شه در حین کار کم و زیاد بشه. امروز تحلیل بنیادی، که تو پست قبلی‌م گذاشتم، به طور خاص چارچوب اصلی رو ایجاد کرد و نشون داد کجا دنبال چی و چه جور حرکت‌هایی باشم. بقیه‌ش چیزای فنی بود، از momentum trading و rsi گرفته تا power of three و nds.

پی‌نوشت:‌ امروز، بخصوص از ساعت ۱ و ۲ مثال کلاسیک news trading بود- البته با خبر یادداشت تفاهم هنوز هم هست و تو زمان خبریم.

من 4493 رو در نظر دارم می‌تونه اونم ریسک خوبی برای سل باشه

ده دقیقه دیگه بازار اختصاصی میشه

یه دابل تاپ تایم پایین ساخته.گویا به 90 و 93 تعدادی از دوستان دید دارن.نقدینگی لندن آماه ی برداشته

503 برای من جالبه

مارکت فعلا حول محور این روند می‌چرخه

رنج بازی صعودی من منتظر همون اعداد حوالی 90 تا 93 هستم . می‌تونه موقعیت سل خوبی باشه چون به قول جناب مقصودی درحال جمع کردن نقدینگی هاست.

مرسی امین جان :heart: