فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام خدمت همکاران گرامی.خوشحالم که دوستان تارگت های زیادی رو به دست آوردن.پر برکت باشید.4450 رو برای سل مد نظر دارم.اوردر تایم 5 و15.جمع کردن نقدینگی سقف لندن.ناحیه اصلاحی فیبو.همچنین در حال ساختن نقدینگی در مسیر در صورت صعود

متاسفانه بدلیل پامپ قیمت و واکنش ندادن و تاییدیه در خط آبی ورود کنسل شد و پس از گرفتن تاییدیه ورود زده شد

سیو سود و ریسک فری انجام شد -

ریسک فری زده شد :blush:

سلام و خسته نباشید به همه. اینا دوتا پوزیشنی هستش که امروز گرفتم. اولی رو از 4375 باز کردم و روی 4427 به طور کامل بستم. دومی هم روی 4433 باز کردم و تارگت اول 4400 هستش.

درود

دوستان جهت اطلاع خودم و همگی سروران محترم در تاپیک ممنون میشم در صورت امکان با ریپلای کردن این پیام بفرمایید معاملات نماد طلا (XAUUSD) را با چه بروکری کار میکنید و میزان اسپرد و کمسیون معاملات در بروکر شما چقدر هست؟

که در اینصورت می توانیم به همدیگر کمک کنیم تا همگی با بهترین بروکر فعال در زمینه هزینه ها آشنا شده ومسیر راحتری را در معاملاتمون داشته باشیم :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:

wm کمیسیون صفر.اسپرد 3

هادی جان ممنونم از شما

اسپرد 3پیپ برابر با 30 پوینت هست درسته؟

بله.کاراککککککتریسم15

چرا انقد قیمت یه دفعه نوسان پیدا کرد؟
خبری داشتیم؟

از نسبت انتظاری که داشتم قدرتمند تر بود منم جمعا دوتا اضافه کردم و تمام .

آپدیت یا واگنش برگشتی.ناحیه ی قرمز رو اول هفته داشتم.منتظر واکنش ها و تاییدات

ایپلنت

حساب ecn

اسپرد

از 0.4 پیپ

کمیسیون ۱۰دلار (دوطرفه)

ظاهرا سر خبر آکسیوس طلا صعودی شده

جناب دولتعلی زاده بزرگوار

خیلی ممنونم از شما :folded_hands:

خبر توافق آکسیوس اومد … تو همه معاملات :rofl:

احتمالا میخوان آخر هفته حمله کنن گفتن یه خورده نفت رو بکشیم پایین با این خبر :face_exhaling:

من که یه معامله رو usd/jpy داشتم اومد تیپیمو داد

من طبق سناریویی که بود منتظر ناحیه 6 بودم اما دلیل ورودم اینه در سایدوی که ایجاد شد در سومین ریورسالی که به سمت لانگ حرکت کرد سقف شکست و درست بعد از رسیدن به کف کانال تصمیم به بای گرفتم و نترسیدم که بیشتر بریزه چون استاپ پشت کندل پایینی میبایست می بود و دلیلی که اون بالا ورود کردم این بود که قدرت فشار همزمان با خط ورودییه اولم هم پوشانی داشت به اندازه خود کندلی که سوییگ کشید استاپ گذاشتمو و ورود انجام شد . و در اخرین فشار خرید که قیمت استال شد خروج زدم . چون تبدیل شدن حرکت سریع به ایست سریع در اینجور نواحی خودش برام یه ستاپه برگشتیه. :slight_smile:

سلام بنده نظرم اینه

هادی جان شمام نظرت بیگ سل هست

علت رشته‌ معامله‌های من:قبل از ساعت ۱۶ بازار الگوی Power of three را نشان می‌داد که تبدیل به معامله‌های سود ده شد ودر جای خود توضیح داده شد. در ساعت ۱۶ مقدار شاخص مهم pce اعلام شد (۰/۲) که کمتر از مقدار مورد انتظار (۰/۳) بود.. این اتفاق باعث افزایش احتمال کاهش بهرهٔ‌ فدرال رزرو شد و روی دلار اثر ریزشی گذاشت که منجر به فشار خیزشی روی طلا شد- یعنی همان جهش شدید و اسپایک ساعت ۱۶ در قیمت طلا. الان تا سطح مقاومت قوی ۴۴۶۵ بالا رفته و ساختار flag شکل گرفته است. اگر این ساختار تثبیت و کامل شود، می‌تواند منجر به ریزش طلا شود. میزان ریزش به مقاومت‌های شکل گرفته و زمان تثبیت ساختار بستگی خواهد داشت.

پی‌نوشت: علاوه بر آن ساعت حدود ساعت ۱۸ رویترز خبر داد که یادداشت تفاهم ایران و آمریکا قطعی‌شده و منتظر امضای ترامپ است. این خبر هم باعث موج دوم ریزش شاخص دلار و در نتیجه افزایش قیمت طلا شد (اسپایک دوم).

https://www.tradingview.com/news/reuters.com,2026:newsml_L6N4250ZO:0-dollar-falls-after-reports-of-us-and-iran-deal-to-extend-ceasefire/

انقدر سریع زد همون اول RR1:2 رو داد

چون پای چارت نیستم این پوزیشنو بستم

این معامله باRR1:4 بسته شد البته اینا مهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتی هست

دلیل ورود جدا ازسیگنال کندل روزانه و بحث ورود در پریمیو مLTR1h

باکس بنفش محدوده قرار گرفتن اردربلاک buy to sell و کندل الگوی شکست کنارهم بود که با سویینگ low تایم یکساعته و choch5m هم پوشانی داشت