فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

تاییدیه و پوزیشن بای پایین‌تر انتظار داشتم بیاد و پوزیشن بگیرم ولی ریسک میکنم روی این پوزیشن چون ناحیه قوی و کندل سازی قوی انجام داد.

طلا خانم چه کرده :open_mouth: نیویورک اذیت نکنه :man_facepalming:

اینو مشابهشو منم دارم ولی ریزش خیلی قویه :man_facepalming:

ببینم خدا چه میخواد ، سشن نیویورک پر ریسکه ماهم اهل ریسک اما ریسک های بجا

دارید اشتباه می کنید، به صدای بازار گوش کنید، چیزی از بای نمی شنوی اصرار بر اشتباه خیلی جالب نیست

آخرین معامله امروز هم خداروشکر تیپی 2

باید منتظر این ناحیه 4375 باشیم پس روند قوی هست

ناحیه ایی که کشیدم در اون عدد با رنگ سرخ هست که نشان‌دهنده ی مهم بودن ناحیه هست اگر طلا این ناحیه هم بشکونه راهی نداریم جز ریزششش

۴۳۰ برای بای بهتره تا ۴۴۲

بله اشتباه کردم در این پوزیشن

حتما بررسی میکنم

ممنونم از راهنمایی

اره همین

385 تا 375 رو من در نظر دارم اما مستقیم ترید زدن اشتباست فعلا

400 تا 410 رو احتمالا واکنش فیک بزنه تا نیویورک

برای من ریسک فری شد سر۴۳۷

این پوزیشن رو گرفتم بخاطر اینکه دو فرکتال رو برای بنده پر کرده بود هرچند ریسک بالایی نیاز داشت .

طلا فراتر از فرکتال های من داره پیش می‌ره عدد شما 430 و 437 جزو اعداد مهم می‌تونه باشه که باید با تثبیتی که بهمون میده وارد پوزیشن بشم و منتظر اون تأیید هستم.

البته من دیر دیدم چون عدد مطلوب من ۴۲۵ بود، که حالا نشد، باز هم بد نیست

به نظر من کلا فکر سل باشید و بای های کوچک.

احتمالا 4417 تموم بشه

4404 هم میتونه بره

من هم فکر میکنم حداقل تا ۴۴۱۷ میتونه بره.

دقیقا وگرنه تا الان بجای ضرر سود برده بودم

البته متوجه نشدی کاملا حرفمو گفتم اگر میشد از روی انسانیت ب کسانی ک تو این مسیر خیلی از دست دادن گاهی در حد ی معامله کمک میشد بهشون مثل همکارش بدونه کمک کنه و این چرخه شکل میگیره و دیگه فقر و بدیها کمرنگ میشن و کارای خوب جا میوفته فکرشو کن انقلابی نوین درجهان ب دست تریدرها شکل بگیره …..ولی افسوس ….قطعا اگر ی روز برسم ب اون مرحله سهم خودمو عملی میکنم و شاید بشم بنیانگزارش:heart_eyes::heart_eyes::joy::joy:

منتظر بود من نظر بدم، خلافش حرکت کنه :man_facepalming:

چه خبر شد؟ :neutral_face:

(۱۵ کاراکتر)