فقط معاملات و تحلیل xauusd

.

فک نکنم امروز نقطه ای برای buy باشه که ورود درست بده ولی ورود نکرده باشم

امروز دیگه بسه بیشتر از حدمم بود دیگه خسته شدم و اگه بریک شد که شد ، اگه بریک نشد کلا برای امروز تمام .

دوستان بزرگوار هم خسته نباشند .

6 لایک کرده

2 لایک کرده

درسته. Tradingview قطعه، شاید چون قبلا یه جورایی بازش کردن و تنظیمات‌ش رو باید برگردونن. Ctrader بازه.

2 لایک کرده

این هم یک موقعیت بای تروتمیز ۵۰۴ تا ۵۲۸

2 لایک کرده

فکنم اول برا اینترنت ثابت وصل شه بعد موبایل
فردا شاید همه چیز مثل قبل بشه
که اونم نصف اپ ها فیلتره
چه بدبختیم که به این اینترنت کمتر فیلتر شده راضی هستیم

2 لایک کرده

پا بازار نیستم دادا اومدم بیزینس دوم اسنپ😂

جات خالی با یکی از مسافرا اومدیم قهوه بخوریم :grin:

4 لایک کرده

4 لایک کرده

تشکر… جا دوستان خالی

3 لایک کرده

عموهادی دگه اشتباهو صبح و نکردم

استاپ جدید روی RR1:2

منو باRR1:2 در استاپ جدید خارج کرد البته اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتی هست

دلایل معامله :عزیزان دیگه بهترازمن میدونن تنهانکته مهم این معامله ورود با ch1m بعداز برخورد به هم پوشانی fvg5mبااردربلاک sell to buy که در پریمیوم LTR5m که باعث کف پایینتر شده بود

قابل توجه صبحم همین اتفاق افتاده بود

3 لایک کرده

2 لایک کرده

2 لایک کرده

جا من خالی بود امروز
نوش جون همتون
امروز ماکه وصل نبودیم :joy:

3 لایک کرده

شاید قشنگی و خوشی تو زندگی به این باشه که بیشتر به داشته‌هامون فکر کنم نه نداشته‌‌هامون. البته این به این معنی نیست که با شادی و شور نجنگیم برای خواسته‌هامون.

در ضمن وقتی عزیزی از زندان آزاده می‌شه شادی از بغل کردن دوبارهٔ یاره نه به معنی تشکر از زندانبان.

3 لایک کرده

یک فصل از زندگیتو کسایه دیگه تصمیم گرفتن
از این خیلی ناراحتم
برام مهم نیست من که سوده‌ام و از شرایط زندگی جایه ‌دیگه برمیام
شاید برم اخر سال
حیف واقعا حیف به این کشوری که از هر نقطه‌ایش هزاران شگفتی داره و حالا دست چه کسایی افتاده که دقدقشون اینه با پا چپ برن دستشویی یا راست
افسوسس

2 لایک کرده

نوش جونت داداش.

2 لایک کرده

منتظر تاییده……………

2 لایک کرده

حسن جان سلام.ببخشید دیر اومدم.مهمون داریم.یه چیزایی تو ذهن مریض و مشوشم بود برات نوشتم.دوستان اصلاح بفرمایند

بخون بنزین حرکت برای ماشین قیمت،اما بگو نقدینگی

حسن جان کل حجم بازار رو عدد ۱۰۰ در نظر بگیریم در شاخص طلا،در بورس
نیویورک.

سه تا شخصیت داریم :

پول خیلی بزرگ(پرووایدر،مارکت میکر،پول هوشمندو …) :1
این پول بانک های بزرگ،شرکت های مولتی میلیاردی،شرکت های تامین سرمایه و… هستن.
میزان دارایی : 80 درصد از کل.
بیا براش یه اسم بزاریم.بهش بگیم <<<<آمریکا >>>>

2 : پول بزرگ با دارایی ۱۵ درصد از کل.(عینا مثل شماره یک با همون ویژگی ها اما درصد کمتر.)
اسمش رو می زاریم <<<< اروپا >>>>.

3 : من تریدر با حساب ۱۰۰۰ دلاری
اسم منم <<<هادی>>>
ساعت 09:30 نیویورک.آمریکا بر اساس تحلیلش میخواد روی عدد 5000 دلار یک بای بزنه روی طلا.
و میخواد تا 5500 معامله رو نگه داره و بعد خارج شه.
خب در 5000 بزنه روی دکمه ی بای و روی 5500 خارج شه.
نمیشه.
چرا؟
توضیح : چون بازار بر اساس عرضه و تقاضا با تبصره ی خیلی مهم تعادل در قیمت و حفظ ارزش منصفانه کار میکنه.
بازار همیشه و همیشه و همیشه باید دو سمت برای معامله داشته باشه.
خریدار و فروشنده.

این یعنی چی؟

برای درک این مطلب چند تا اصطلاح رو باید مرور کنیم.

عرضه ،یا فروش.تقاضا یا خرید.

مثال : هادی میخواد یه ال ایکس 600 بخره.(تقاضا)پولش حاضره.(پول هادی در اینجا یعنی نقدینگی سمت خرید)از کی بخره؟
از یکی که می فروشه.کی می فروشه؟
فروشنده دیگه=عرضه کننده.(آمریکا یا اروپا)
اون با فروشش به من نقدینگی منو جذب میکنه.
پس در این معامله نقدینگی وجود داره.به تقاضای من(بای زدن من) در این معامله میگن نقدینگی سمت خرید.

پس وقتی من بای می زنم نقدینگی سمت خریدم رو وارد بازار کردم.

مثال رو میارم روی طلا :
_هادی روی 5000 بای می زنه و حدس بزنید کی به هادی می فروشه؟(آمریکا)حالا اون نقدینگی سمت خرید من رو داره.

استاپ لاسم رو می زارم روی 4900._
استاپ لاس من یعنی عرضه من در اون قیمت که اس ال گذاشتم.اگر استاپ بخورم و فروش اتفاق بیفته کی میخره؟ آمریکا.(اینجا نقدینگی سمت فروش من وجود داره و آمریکا اونو جذب میکنه.)

_تارگت من روی 5200 هست.یعنی من در اونجا عرضه میکنم میفروشم.کی می خره؟ دوباره آمریکا.

وجود عرضه و تقاضا یعنی وجود نقدینگی.

عرضه یعنی اگر من میخوام بخرم(بای بزنم،تقاضا کنم ) باید یک عرضه کننده یا فروشنده (سلر)وجود داشته باشه.

حالا اگه عرضه و تقاضا نباشه و بچه های نیویورکی بخوان در شروع بورس اونجا وارد معامله بای بشن و روی 5000 بای بزنن،اگه نقدینگی من و اروپا رو نداشته باشه قیمت با گپ های شدید حرکت میکنه و قیمت منصفانه از بین می ره و وقتی قیمت منصفانه نباشه بازار تعطیل میشه.(من اصلا تو این بازار که همش می بازم و بازی میخورم نمیرم.باید بتونم تحلیلش کنم.اونطوری میشه کازینو و یه بازی یه طرفه)

پس بجای اینکه با یک دکمه بای بزنه؛عاقلانه اش اینه که مارکت رو طوری بسازه که پر از نقدینگی باشه.

مثل خطوط روند،ساپلای و دیمند،سقف های روند ها و کف هاشون،کف ها و سقف های دو قلو و…
بااین نقدینگی و با حفظ قیمت منصفانه هم بازار رو پایدار نگه می داره و هم به هدفش میرسه.

ادامه ی مثال :
اگر آمریکا بخواد تک جهته قیمت رو حرکت بده سود زیادی نمیبره.براش بهتر اینه که قیمت رو از 5000 بیاره روی 4900 و قیمت های اونجا رو بخره.بجای اینکه گرون بخره.

به اروپا القا کنه که روند نزولیه.
اروپا سل بزنه.(نقدینگی فروشش رو وارد کنه)(آمریکا میخره ازش)
قیمت میاد روی 5000 هزار تا.چون تقاضا باعث افزایش قیمت میشه.
استاپ اروپا که الان روی 5100 هست رو بزنه.(نقدینگی استاپش رو هم جذب کنه)

حالا از 80 واحد یک واحد روی 4900 خریده.(نقدینگی اروپا و سلر های کوچک)+(استاپ هادی که بایر بود و استاپش روی 4900)
یک واحد روی 5000
یک واحد روی5100 (استاپ اروپا و بقیه سلر ها)

میانگین این خریدها شد 5000.
در مسیر قیمت و رسیددنش به 5500 که تارگت آمریکاست کلی نقدینگی های دیگه وجود داره.که با جذب اونا و حفظ قیمت منصفانه به تارگت می رسه.
آمریکا به نقدینگی من احتیاج داره نه به ده دلار استاپ من.اون سوخت حرکت میخواد.قیمتی که مردم میگن این منصفانه ست.
تقاضا باعث افزایش قیمت میشه و عرضه باعث کاهش اون.
اگر خودرو ساز ماشینارو سر هر کوچه بفروشه(عرضه ی بالا) خرید دم دستی میشه و قیمت پایین چون همه دارن.
برای بالا بردن قیمت ماشین بهتر اینه عرضه رو کنترل کنه.کم بفروشه.الان پول بگیره یه سال دیگه ماشین بده.ملت صف ببندن.(صف تقاضا) تقاضا و عرضه باعث حرکت قیمت میشن.
حالا اگه من یکسال ماشین نخرم و شما هم نخری(یعنی تقاضا نیست)زود میاد عرضه میکنه.من بازم نمیخرم تا به قیمت منصفانه اش یعنی 20 میلیون برسه.اونجا میخرم.

5 لایک کرده

بعد از هانت 4500 مجدد وارد بای میشم

2 لایک کرده

مرسی ممنون چه دوره ای پیشنهاد میدید ؟برای درک عمیق و کامل

1 لایک کرده

مارکت میکر اونیه که با دستکاری قیمت برای خودش نقدینگ میسازه و با اون نقدینگی ها میتونه بدون حرکات هیجانی و کندل های 1000 پیپی قیمت رو خیلی شیک ببره به سمتی که میخواد.

استاپ منو می زنه نقدینگی رو می گیره و بعد در جهت تحلیل من پیش می ره .منم اسمشو گذاشتم استاپ هانت یا هر چی.اینجاست که باید بازار رو درک کرد.صبح یکی از رفقا این نکته رو گوشزد کرد

4 لایک کرده