دوسِ تان شما بروکری که با نت ملی بالا بیاد و تو تریدینگ ویو هم باشه سراغ دارین؟
طلا خیلی زیبا به ناحیه مشخص شده برا سل واکنش نشون داد، نواحی بعدی خودم برای بای محدوده های 4500 و 4460 هستش.
بستگی داره با چی مقایسه کنید. اگه مثلا با بیتکوین مقایسه کنید، به نظرم صد رحمت به طلا. بیت کوین معروفه به volatility.
اتفاقا من بیتکوین رو راحت تر تحلیل میکنم ![]()
وقتی یه مسئول ببینم :
احساسات پاکت رو تحسین میکنم. خیلی دل رحمی ![]()
درود
برای این پوزیشن مطمئن نبودم و بخاطر همین اول انتشار ندادم و دوم تی پی رو کوچک قرار دادم .
مطمئن نبودن بنده نشأت میگیره از صعودی که طلا داشت و روندی که احتمال ادامه دار بودن ،بود .
اما با تاییدیه از ناحیه مورد نظرم و همچنین کندلی که اینگالف کرد تمامی کندل های بای رو و کاهش حجم و قیمت خرید معامله گران وارد پوزیشن سل شدم و گفتم که بخاطر مطمئن نبودن و اینکه پای چارت نبودم توی پی رو کوچک و کم ریسک گذاشتم ولی در عین حال r/r خوبی بهمون داد.
من یه استراتژی خیلی خفن و سود ده روی بیت کوین دارم ولی مشکلم اینه هر بروکری امتحان کردم کمیسیون معامله خیلی میگیرن، عملا نصف سودم میره.
خوب تو صرافی معامله بزن ![]()
رو حساب پراپ معامله میکنم
تحلیل به دانش و مهارت شما بستگی داره نه ذات بیتکوین. دامنه و فراوانی بالا و پایین شدن (volatility) به ذات بیت کوین بستگی داره و بازارش. investopedia قطعه ولی مقاله جالبی داره در این باره. شاید وصل شد دوست داشتی بخونی
اها خب پس هچ ![]()

انگار دیشب ساعت ۱ و ۲ نصفه شب همه مشغول معامله بودن.
احساس پیر شدن به اونایی که زود میخوابن دست میده.![]()
اتفاقا کار درست رو شما میکنید .
روی روتین درست معامله میکنید بنده وقت و بی وقت ترید میکنم و سشن نیویورک بیشتر پای چارت هستم و این درست نیست .
همونقدری که ترید کردن رو یاد گرفتم ترید نکردن رو هم باید یاد بگیرم .
من که بیخیالش شدم. میخوام ناهار ماکارونی درست کنم بلکه لذت آشپزی و ماکارونی از رنجش های تریدینگ ویو کم کنه ![]()
هم سبکیم سید جان
دارم میرم تایم فریم ثانیهای ![]()
سید جون عکسشم اپلود کن
یک تاپیک باید درست کنیم برای غذا های آرامش بخش موقع ترید کردن یا نیومدن چارت.