برج میلاد، مغازه میوه فروشی نه بغلش یه دست شوییه که اونم نه بغلیش ![]()
صددددرررصددددد ![]()
دوستان وسط بحث آشپزی مزاحم شدم یه سئوال داشتم و ممنون میشم راهنمایی کنید .![]()
بحث جمع کردن نقدینگی توی بازار برای من جا نیافتاده . اینکه قیمت اول میاد استاپها رو جمع میکنه و بعد حرکت خودشو شروع میکنه برای من قابل فهم نیست . چه کسی چشمش به استاپ هاست ؟ این مکانیزیم چه جوری عمل میکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقدینگی رو ول کن ماکارانیو بچسب ![]()
بزرگان بازار برای ورود با حجم سنگین به «نقدینگی» نیاز دارن. پس قیمت را عمدی به سطوحی میکشانند که استاپلاسِ تریدرهای خرد آنجاست. فعال شدن استاپ شما، در واقع همان سوختی است که سفارشاتِ خریدِ سنگینِ آنها را پر میکند تا بتوانند روند اصلی را با قدرت در جهت دلخواهشان شروع کنند.
اون ناحیهای که استاپ زیاد جمع شده، عملا تبدیل میشه به یه استخر نقدینگی. بازیگر بزرگ برای اینکه پوزیشن سنگین باز یا بسته کنه، نیاز به حجم داره؛ اون حجم هم معمولا پشتِ استاپها خوابیده.
برای همین قیمتو هل میدن سمت اون ناحیه، استاپها فعال میشن، حجم وارد بازار میشه، بعد تازه حرکت اصلیشونو میزنن.
چون پلیر بزرگ نمیتونه یهدفعه با حجم سنگین وارد شه؛ نیاز داره اون طرف هم معامله باشه. استاپها دقیقا همون حجم لازم رو فراهم میکنن.
معاملهٔ بعدی من- دلیل تشکیل flag
پینوشت: ۴۵۲۵ یخورده نگرانم میکنه.
پینوشت ۲: بی اذیت زیاد، تو نزدیک ۱۰ دقیقه، هدف رو زد.
نگران نباش میاد پایین برا پر کردن گپ
اینو بزنیم بریم سراغ کار.
خدابرکت بده سیدجان.
حسن جان من تو مسیرم.برسم نظرمو میگم.
ممنون.
میدونم. اما FVG میتونه به عنوان سطح مقاومت عمل کنه.
البته این دفعه بعد از قدری مقاومت روی ۴۵۲۵ رد کرد.
یه نیم ساعت رفتم حمام اومدم بازار چی شد ![]()
یه کله اومده پایین
دقت کرده باشید محدوده برگشتی بعد اینهمه ریزش دقیقا همپوشانی ۱۵ و ۵ دقیقه بود که از قبل مشخص کرده بودیم
حمایت ها
حمایت بعدی ۴۴۹۳ - ۴۴۸۷
گپ دیروز دوشنبه شروع اول هفته پر شد
بهنظرم تا 4466.66 رو میاد؛ من اونجا یه ریسک بای میکنم احتمالا
۴۵۰۴ مقاومت قوییه.
ایترنت رو خدا آزاد کرد.
بازه الان؟ من تازه از خواب بلند شدم
4504 برای بای خوبه.
احتمالاً تا 4528 هم بتونه بیاد شاید.