امیرجان توی مهامله دیروزت گفتی باchoch یک دقیقه ورود کردی ولی هنوزchochنداده بودکه
چرا داداش قبلن اموزششو گزاشتم..یکم فرق داره و لیch1m هست ..تو اموزشای قبل ب اسم choch پنهان نوشتمش
وایسا الان عکسشو پیدا میکنم دوباره میزارم
دمتگرم برلدرجان
من معمولا عادت ندارم نصف شب ترید کنم و اردر گذاشته بودم برای 583 و 585. تا دیدم نمیرسه بهش، از همون 575 اینطورا سلشو گرفتم. ولی باید روی 524 میبستم و الکی زیادتر نگه داشتم.
خلاصه که نخوابیدیم درست ![]()
![]()
فقط کجاها کاربرد داره و فیک نیس زمانی که ب باکس زردی ک میکشم برخورد کنه یا داخلش اینو بده
(البته توی تایمهای دیگه هم هست مثلا سمت چپی میشه یکساعته و شکلی که تو 5دقیقه تشکیل میشه سمت راستی هست)
دوستان بزرگوارم برداشت خود نمایی از من نکنینا من کمتر و کوچکتر از اونیم که معاملات بسیار حرفه ای بلد باشم .
بنده صرفا روی داده هایی که چندین ساله کار می کنم توصیف های لازم رو می نویسم
پس لطفا اگر در جمله بندی های بنده ایرادی دیدید بگید حتما گوش به صحبت شما هستم چون از نظر خودم نه تنها کامل نیستم بلکه گاهی کاملا هم خالی ادبیاتی هستم که جامعه پسند باشه
دوستون دارم.
همچنان هم پای دیدم هستم و ادامه مارکت
یک دنیاممنون سالار
همچنان منتظرم برگرده رو لول اول یا دوم ورود بزنم بعد بازار بره بالا - امیدوارم من سوار شم بعد بره بالا ![]()
خدایی یه بارم تصمیم گرفتم اسکلپ نزنم و روند و امروز بگیرم نمیشه ها ![]()
فدات داداشم خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم ![]()
امیر جان سر فرصت چرایی رسم باکس زرد رو دوباره بگو.بین پیاما گم نشه
امروز تا 4480 سله بنظرم
کسی اونجا رو برای خرید در نظر داره؟
4549-4554 این عدد مقاومت شماست - تایید داد به نظر من بگیر - تو تایم پایین تاییدیه بگیر
بله تایم فریم مد نظرم 5 مین هستش. متشکرم ![]()
چشم داداش
توی تعریفش میشه باکس مبدا ومقصد حرکت یعنی بهترین قیمت خرید یا فروش در همپوشانی نواحی مهم در اردرفلوها که چارت موظف هست خودشو بهش برسونه برای بالانس کردن محدوده های بالانس نشده (که البته دراین مسیر استاپ خیلی از ستاپهارو میزنه تا ب باکس زرد برسه) اونم در اردرفلوهایی که باعث choch تایم بالا و لگ جدید شدن
ک البته چندتا تایید دیگه داره مثلا برای sell فقط مجاز در پریمیوم LTR1h هستیم و برای buy فقط مجاز در دیسکانت LTR1h هستیم (استثنا یا سطح پیشرفتش میشه زمانیکه انتظار دستکاری قیمت داریم و منتظر کندل اسپایک فیک هستیم دقیقا مثل همون سوالی ک خودت قبلا پرسیده بودی داداش)
بچه ها این مورد میلیون دلاریه.
حمیدجان بنظرمن برای buy همون همپوشانی 5و15 که درپایین کشیدی
بستگی به واکنش قیمت داره
من کف یه ترید زدم بستم