فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

هرکی استراتژیشو رایگان در اختیار دیگ ان گذاشته و رفع اشکال کرده براشون خیلی کاردرسته حداقل از توبهتره پس چرت و پرت نگو

هنوزی اینجایی بچه‌جون؟ نرفتی سر پستت؟

خواهشا پاچه‌ی سید رو ول کن، سید به این گُلی!

برو عزیزم برو، ما رو با بدبختی‌هامون تنها بذار،

می‌خوایم یه سیگارم بکشیم رو بدبختی‌هامون میترسم دودش بره تو چشت بگیردت !

این اقا ثابت کنن معاملاتی که میگذارند تا بقیه ضرر کنن خودشون هم میزنن من دیگر چیزی نمیگم

دوست عزیز اینجا هممون مثل سید هستیم…سیگارمیکشیم.من قهوه متادونی میخورم.پکی 200ت میفروشیم…همه کارمیکنیم شمابیخیال شو…من جا بقیه بهت میگم مااز صبح منتظریم سید معامله بگیره ماهم بگیریم پشت دستش که ضررکنیم عصرام همه باهم بریم اسنپ کارکنیم

بالاتر ازاینا که نیس دگه…پس ادامه نده دگه

خدانکشت امیرجان خوب گفتی همه مثل همیم

آقا روهام شما یک روزه اومدید تو ایران بروکر . ایشان معاملات خودشونو توی همین تاپیک گذاشتند . وقت بزار برو بخونش وقت ما رو هم نگیر

این جور معامله ها ترید کردن نیست قمار هست

آقا این چیه ؟ معاملات 1 دلاری با لات بالا ؟

حتما یه اصول و قوانینی برا خودش داره پس میتونیم بگیم قمارگونه نیست

اینم واکنش به زون

یعنی شما حاضری رو حساب ریلتون با 20 وارد معامله روی طلا بشید توی 10 ثانیه؟فک نکنم کسی توی این دنیا به این لول رسیده باشه ایشون هم حتما دارن تصوراتشون رو تست میکنن روی دمو

این معامله با RR1:3 بسته شد ولی اینامهم نیس…مهم رعایت 100%پلن معاملاتیمون هست

دلایل معاملرو بالا گفتم وقتی منتظررسیدن ب باکس زرد بودم

نقطه زنی از ناحیه اعلام شده:

ببینید چطور سود گرفته . من چون پولشو ندارم وارد نمیشم :grin::grin: اگه رو ریل بتونه در عمل یک چارم اینا رو سود بگیره خیلی زیاد میشه

منطقیش اینه ک دوستمون دمو زده…ولی درنهایت احترام کاراشتباهی هست

منم وقتی دمو میزدم این اشتباهو داشتم بعدا توی ریل اذیت شدم…

اعداد باید توی دمو نزدیکترین اعداد و حجم های ورود به سرمایه ئ واقعی باشه تا ذهن و چشمهامون عادت کنه اول

دقیقا منم همین مشکلو داشتم

بله منم قبول دارم اشتباست منطقی نیست ولی من سراغ دارم داره تو ۱۵ ثانیه معامله میزنه

اره زمانش بهرحال …صحبت من بیشتر برا حجمهای ورود بود-چون بعدا تو ریل که میخای معامله کنی بجای اینکه ذهن و چشمت عادت کرده باشه ب سود و ضررها(باتوجه ب سرمایه واقعی)دقیقا برعکس برا ادم تازست

توسط ربات اسکلپ معامله میشه نه دستی