فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به نظر می‌رسد دو شاخص تورم پیغام‌های متضاد می‌فرستند. ولی نزدیک به سه برابر شدن شاخص ماهانه (شامل انرژی و غذا )‌ به نظر مسئلهٔ مهمی‌‌ه که قدری به قیمت نفت و سفر دو روزهٔ فعلی ترامپ به چین هم بستگی‌ داره. باید دید بازار این خبرها رو چطور تعبیر می‌کنه. فعلا قیمت طلا از سطح پشتیبانی ۴۶۷۸ برگشت. شاخص دلار یه جورایی مردده. احتمالا قدری طول بکشه تا بازار تصمیم بگیره و واکنش قطعی نشون بده.

لذت بردم از دقتت در تشخیص سایکل ها و در نهایت شکارش در جهت روند با 2x هم وارد شدی فکر کنم

پرایس اکشن همینه چارت تر تمیز و پورزیشنای جیگر:ok_hand:t2::ok_hand:t2:

دوستان و عزیزان تازه کاری که به این تاپیک گوشه چشمی دارند . لطفا و خواهشا با ورود دوستان وارد معاملات نشید . اساتید محترمی که اینجا فعالیت دارند همه کهنه کارن و با چندین سال سابقه دارن کار میکنن . بنده هم صرفا اینجا هستم بدون اغراق تا از تجربه شون استفاده کنم .

تریدر حرفه ای بلده چطور کارش رو جمع و جور کنه حتی اگه به اشتباه وارد معامله شده سعی میکنه با کمترین ضرر خروج کنه و دیدگاهش به استراتژیش و چارت کاملا با هر کسی دیگری فرق دارد .

فکر می کنم این تاپیک بیشتر جنبه آموزشی داشته باشه و اینکه اساتید محترم با تحلیل و نگاه دیگر دوستان آشنایی پیدا کنند و در جهت تحلیلهای خودشون استفاده و استراتژی شخصیشون رو بهینه کنند

موفق و پیروز باشید

امروز که هیچ معامله ایی نکردم حداقل ی نکته اموزشی بزاریم که یکار مفید کرده باشیم…

عزیزان فست اسکلپی

در گره های معاملاتی 5دقیقه در sell side liquity یا buy side liquity نقطه ورود بسیارعالی و معتبری هست برای ورود ب معامله و فست اسکلپ در یک دقیقه بااستاپ پشت fvg…

حتما روش بررسی و بکتست بکنید…جواب میده

محدوده حمایتی و choch ورود r/r یک

عالی :heart_eyes:

واکنش چطور بود؟

جسارتا استراتژی ؟

و اینکه چطور تشخیص دادید؟

منو که مجاب کرد جناب اکبری . ولی اگه ضرر شد پای تو

سودش مال تو ضررش مال من؟
درسته واقعا؟

ناحیه قوی بود منم از صبح منتظرش بودم ولی اونطوری که انتظار داشتم انگار نیس

تارگتم اینه

من تا 4700 باهاش هستم حداقل
استاپ شد.

امروز کلا معاملاتم به برکت وجود آقایان فرضه اکبری جان مثل دشمنانمون .

سود و ضرری نمیرسونه .

تحلیل من هم از صبح همین بود . امیدوارم برای دوستان بشه

حد ضررم آوردم کف سوینگ اخر بخواد حرکت کنه دیگه نباید بیاد این بزنه

این تارگت هایی که شما میگیرید ما تو خوابم نمیتونیم تصور کنیم

اگه تو این کندل یا کندل بعدی برسه و سقف بالاتری نده ورود میکنم…!

تا ببینیم چی پیش میاد!!

سید هم گرفتار شد

خوشگل میزنه. تا لیکوئید کف جمع نکنه که بالا نمیره.

اردربلاک ۵دقیقه برش می‌گردونه.

اره داداش ممکنه چون هنوز اپن مارکت هم مونده

من حد ضررم الان تو سوده خیالم راحت