فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

لازم ببینم برحسب شرایط دستی می‌بندم برادر

کجا پوزیشن باز میکنید؟

ترندو . ۱۱۱۱۱۱۱۱۱ص

چند وقته از ترندو استفاده میکنم همه چیش عالیه فقط یه کم کنده

سلام علی آقا . رو ویندوز هم فعاله یا فقط اپ گوشی داره

خب خدا رو شکر . از دغدغه ی این که کدوم بروکر یا پراپ رو انتخاب کنیم که به متد های روز دنیا نزدیک و کلاه بردار نباشه در اومدیم :man_cartwheeling: و رسیدیم به اینکه کدومشون رو <ع …> ملی کار میکنن .

اینم یک >قله < دیگر

ضرر یا سود شدن رو اطلاع میدم

چون حرکت کرده قیمت و حالت حرکت گرفته امکان برگشت کمه بس فری کردم تصویر فری

یه خط گذاشتم بهش نگاه کنید ریوارد سلر ها میخوره و نقد میشن و کمی بالاتر باز وارد میشن

میخوام تا اون تح ریوارد باشم بچه ها یا فری میزنه یا اون سنگین رو میده شاید رویوارد اون پایین سنگینه و بخوام حجم کم کنم ولی نصف رو میذارم بمونه

اینم دیدگاه امروز بنده از چارت

سلام

خداخیرت بده که دیدگاه به اشتراک میذاری:blush::grin:

من ورود های خوبی دارم اما نمیدونم تیپی را کجا بذارم.

داخل گروه که نگاه میکنم. تیپی هام بهتر میشه

مرسی🌹

سلام صبح بخیر ظاهرا بازار تو 4 ساعته رنج شده ولی بهر حال الان دنبال یه سل کوچیک هستم.تا ببینیم بای میده یا نه

سلام ب عزیزان…صبحتون بخیر

کندل روزانه سه چهار روزه داره سیگنال رنج میده و حرکات رفت و برگشتی زیادداشتیم…امروز هم باید همینطور باشه ولی بااذیت و استاپ زدن زیاد…چون عملا نقدینگی این وسط تا حد زیادی مصرف شده

امروز از اون روزاییکه خیلی از ستاپها تاییدیه های فیک میده…خیلی دقت کنید.ستاپتون و جای درست بزارید

تو 4702 توی 1 دقیقه یه گپ درست کرده فکر کنم اون برای سل خوب باشه

فعلا ، هنوز اتفاق خاصی نیفتاده ، توی روزانه 4790 بشکنه می‌تونه به سمت 5300 حرکت کنه البته که داخل 4h choch کرده و آماده بالاتر هست و آماده جهش های بزرگتر بشه ، بنظرم امسال مثل کریپتو حرکت کنه به سمت بالا

ببین تایم فریم یه ساعته ست. تا کندل بسته نشه من هیچ کاری نمیکنم. این در حالی که میدونم قیمت میخواد چکار کنه. ( قیمت میخواد بره زیر ناحیه ۵۰درصد از اونجا برگرده بسمت ناحیه بنفش)

فکر کنم تا 4658 بیاد ولی دو دلم تا اونجا پوزیشنو نگه دارم یا نه