ماشالا همه استاد شدن توی این کامیونیتی تنها کسی که سواد درست حسابی نداره ماییم فکر کنم
جناب یاسر . چارت استاد مستاد سرش نمیشه . دوستان دارن کارهای روزمره شون رو به اشتراک میزارن . مابقی با چارته .
درسته ما برای تفریح ترید میکنیم و مخارجمون از طریق اسنپ در میاریم.
موفق و پرسود و پر فرو ش باشید ![]()
دلیل ورودتم هرچند کوتاه بگو بنیامین جان .
سقف روز زده بشه بریم برای سل؟
نه دوست عزیز بحث من سر آموزش هستش. بنده با ۱۵ سال سابقه هنوز خودمو شاگرد بازار حساب میکنم و جرات نمیکنم به هر کسی آموزش بدم. بعد دوستان از بورس ایران فرار کردن اومدن فارکس اسمشون هم گذاشتن مدرس بازار های مالی
فکر کنم تازه خیز برداشته جناب اکبری . ببینیم چی میشه
با فرمایشتون کاملا موافقم آقا یاسر عزیز
بانهایت احترام…
اره دوست عزیز معلم شیمی هم میومد تو این تاپیک همینو میگفتیم
ستاپ شخصی خصوصی هست درست ولی دلایل معامله وتحلیل که نه…هدف اینجا ب اشتراک گذاشتن همینهاس
خیلی از عزیزان هم که فقط معاملرو ب اشتراک میزارن چون قبلا نوع نگاه و شکل دیدگاه و تحلیلاشونو ب اشتراک گذاشتن وبقیه باهاش اشنا هستن
aziz dalile vorood be position mishe tozih va amozeshe setupe shakhsi
dalilesho bekham begam ke mishe free kardane setupe shakhsi
shoma khasteye nabejaei darin
noee negah va didgah ham ke mishe hamon masire mohtameli ke rasm mikonam
chon shoma strategy khodet ro free kardi ke dalil nemishe entezar dashte bashi baghi ham haminkar ro anjam bedan
داداش ب ستاپی ک باگفتن ی دلیل معامله لو میره زیاد دل نبند…
برادر لطفا فارسی بنویس
اذیت کنندس
sadeghane tarin javabi bood ke didam
daghighan dorost
ولی بنظرم اون ستاپی که خرج زندگی آدمو نده و برای امرار معاش دنبال فروش اون ستاپ باشیم مفتش گرونه. دیدگاه شخصیه جسارت نباشه به کسی ![]()
بوی داستان جدید میاد
![]()
![]()
عزیز شما میتونی نه تحلیلتو بزاری نه توضیح بدی کی الان خواست تحلیل های شما رو داشته باشه که قرار باشه رایگان در اختیار بزاریش گیری کردیم ها