فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سپاس از لطفتون:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

استراتژی سختی ندارم دوست من . ناحیه های مهم در تایم 5 و 15 رو معلوم میکنم و تریگر ورودم رو در یک دقیقه بر اساس اندیکاتور و عبور از خطوط 50 Rsi و ATR میگیرم

۱- لول مهمی هانت بشه مثلا سقف یا کف سشن یا روز یا هفته یا….

۲- بعدش mss معتبر

حرفت درسته ولی چون کندل روزانه سیگنال رنج میده امروز انتظار حرکتای رفت و برگشتی یا ب اصطلاح پاسکاری چارت رو دارم

ممنون از لطفتون :folded_hands::folded_hands::rose:

الهی اونی که مسئول نت ایرانه بمیییییره….

من امروز زیاد نمیتونم پا بازار باشم ولی دارم لذت میبرم از معاملات و تحلیل های بچه ها.

یوز های ایرانی گرگ های وال استریت رو پاره کنید :sweat_smile: :white_heart:

بخدا تریدرای ایرانی هیولان…بااین وضعیت نت اینجوری معامله میکنن خداییش ایولا داره…گرگای وال استریت اگه ایران بودن و بااین وضعیت میخاستن معامله کنن شغالم نبودن

از ماها بچه پرو تر وجود نداره روی کره خاکی :clap:

جه چارتو شلوغ کردم :rofl: :rofl:

ولی خدایی عشق میکنم بچه ها با هر سبکی که کار میکنن بازم با این شرایط بازار داره عین هم سبک و تحلیلشون جلو میره ما ایرانی ها اصلا تو یه لیگ دیگه ایم

خسته نباشید.امروز بد نبود ولی حیف شد که تو تایم ترید من گپ و پر نکرد.نامرد :rofl:

نمیدونم چرا امروز ست شدم روی روند صعودی بازار و سل تو کتم نمیره .

احتمالا بخاطر گپه منم همینطوری شدم.

یه خط روند نزولی قوی داریم اگه قوی بشکنه و مقاومت ها رو رد کنه میره همینجور بالا نظر بنده

دقیقا . من هم منتظرم حداقل تو سشن نیویورک گپ پر بشه .

RR1:4/5 من ازمعامله در اومدم چون نزدیک سشن لندن هستیم…دلایل معامله رو هم کهتو توضیحات و پیامهای بالا گفتم

ممکنه اصلا و فعلا گپ رو پر نکنه. منتظر یه خبر بمونه بعدا شارپ با شدو پرش کن من قبلا دیدم همچین اتفاقی افتاده.

بله همیشه انتظار کار رو خراب میکنه . بهتره چارت رو همون جور که هست ببینیم نه اونجور که دوست داریم باشه .