اولین ریزش که خط کشیدم دورش زمانی بود که ترامپ حرف زد و اوضاع منطقه شروع کرد به بهم ریختن و نفت رفت بالا، از اونورم طلا ریخت.
سمت راستی هم مال صبح امروزه که گفت فعلا متوقف میشه و نفت ریزش کرد و طلا رفت بالا.
خلاصه که قشنگ از بازار دارن نوسان میگیرن ![]()
لابد ترامپ توییت زده
دوستان عزیز و گرامی بودن در این تاپیک و آشنایی با شما بزرگواران مایه سعادتی بود ، حقیقتش درست نیست جایی فعالیت کرد که به انسان توهین بشه ، بنابراین از حضورتون مرخص میشم ان شاءالله همیشه پرسود و موفق باشید ![]()
بنده تا زمانی که تاییدیه قوی نگیرم در جهت روند که صعودیه معامله میکنم و بعد از تاییدیه تغییر روند میدم. در جهت روند معامله کنید تا کامروا شوید !
با تشکر
دوست عزیز، سخت نگیر
اگر قرار باشه تا هر کسی یه چیزی بگه و دست بکشی که نمیشه زندگی کرد. شما کار خودت رو بکن و به فعالیتت ادامه بده. بیخیال بقیه
من توی این سالها یه چیز خیلی مهم فهمیدم:
تنها چیزی که توی این بازار قطعیت داره، اینه که چارت از چپ به راست حرکت میکنه!
ناراحت نشید تا ما یاد بگیریم صحبت کنیم خیلی زمان نیازه…. صبورتر باشید
از وجود شما استفاده میکنیم احسان جان . جلوی حرف مردم رو نمیشه گرفت و همیشه از این جور موضع گیری ها هست . به من هم که روزی یک دونه پست میزارم هم گیر میدن
ولی هدف ما هم افزایی هست و بس . پس لطفا تجدید نظر بفرمایید .
اینقدر زود بیخیال دره آق قلا شدی
تارگت اصلاح تا 4652.52 هستش طبق تحلیل بنده!
بعد زدن همین سقف اصلاح خفنی میده
از معامله ریسکی بکش بیرون
دوستان الگوی دابل باتم رو توی تایم فیرم 1-4–30 و روزانه با واگرایی رو دیدید؟
اگر امروز با این کندل بسته بشه هفته صعودی رو در پیش داریم
احتمال هست اهدافش پیوت 4970 و 5050 باشه
هدف اول توی تحلیل قبلی تاچ شد
دوستانی که منتظر اصلاح هستن RSI 4 ساعت و هم نگاه بندازند اگر انتظا اصلاح دارند
اونم حال خودشو داره.![]()
مهم اینه چقد ازش دربیاد. همراه روند باشیم همیشه نتیجه میده !
جهش سریع و بدون اصلاح به سمت الگوی وی میره و احتمال اصلاح تا ۵۰ درصد رشد رو داره . من تنها جایی که خلاف روند البته با حجم کم وارد میشم توی همین موارده . البته بازاره و هزار تا چرخ
تیپی 1 تاچ شد و معامله ریسک فری