بزرگواری، قربانت ![]()
این طلا که هنوز به محل اردرها نرسیده که ! چقدر لفتش میده ! شاید بخاطر تعطیلی بانکها هم باشه ! دوستانی که امروز همه اش بای گرفتن از نظر ما بلند مدتی ها همگی پوزیشنهای خلاف روند میگرفتند ولی از نظر خودشون وسیستمشون کار درستی میکنند برای همین واقعا حق ندارم بیام ازشون انتقاد کنم حالا جالبه در این ارتعاشات کوچیک سود هم میکنند که این دلیل بر حرفه ای گریشون هست حالا اگر بیان علاوه بر خلاف روند اون موافق روند هم بگیرن دیگه چه شود حالا نمیدونم سیستمشون فقط خلاف روندها را مجوز ورود میده یا موافق روند ها را هم مجوز میده !؟
ریسک فری انجام دادم
لطفا دوتا سطح حمایتی فوق العاده مهم 4451.6 و 4400 حتما حتما بررسی کنید ، دو سطح 4341 و 4230 هم میمونه برای مرحله بعدی
خیلی زیبا و عالی ![]()
TP1 Touch
نگه میدارم
از این به بعد هرکی شورت کنه استاپ همه تون جمع میکنه
بنظرم این حرفتون درسته البته از قیمت 4448 هر کسی سل بگیره اشتباهه و یک سطح پایین تر 4400
سناریو های مختلف می تونه بی افته فقط تحلیل تایم فرم بالاتر و من دنبال ستاپ لانگم تایم فرم پایین ادم پول دار نمیکنه مثلا نقره هرچی اصلاح بده باز لانگ میکنم چون از لانگ بودنش در تایم فرم بالا ،در تایم فرم پایین اصلاح بده دنبال شکل گیری پترنم هی لانگ و شورت کردن فایده نداره
پس شما هم مثل من بلند مدتی کار میکنی به به عالیه ، چندتا دیگه از دوستان هم هستن که بلند مدتی هستن البته من به اسکلپیون و تایم پایین ها ایرادی نمیگیرم چون اونها هم براساس استراتژیشون حسابی دارن درو میکنند هر چند تعداد معاملاتشون واقعا زیاده
تو این شرایط اسکلپ خطریه
آقا نیما کارش درسته
حواسش بود دمش گرم ![]()
آقا نیما حسابش کنید پوزیشن بای من در حال رسیدن به قله ها بود که اینترنت قطع شد بعدش اون ریزش بزرگ طلا شروع شد واین موجهای بعدی ، هر ثانیه قطعی اینترنت داره بهمون ضرر میزنه این دلارها را میبینی و نمیتونی بگیری ! هیچ جایی هم نیست شکایت کنید یا گوشی برای شنیدن نیست ! واقعا گرفتار شدیم
اون پوزیشنه که دو هفتس منتظرشیم نباید از دستمون بره
احسنت دقیقا آقای نصیری زدی به هدف ![]()
من وقتی اینترنت قطع شد پوزیشن باز داشتم و استاپ تیپی نزاشته بودم وقتی بازش کردم از ۲هزار دلار ۲۰۰ دلار برام مونده بود و هر کاری میکنم به روال گذشته نمیتونم برگردم پوزیشنامو زود میبندم و هی ضرر میکنم
احسان جان از این کانفیکها میتونی بگیری دلاراتو انتقال بدی