فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ممنون از بازخورد. با احترام به نظر شما.،متن اشاره شده یک راهنمای کلی‌ه نه مربوط به این تاپیک خاص با عنوان «فقط معامله و تحلیل» و تا جایی که من می‌بینم در اون هیچ اشاره‌ای به آموزش هم نشده. نوشتهٔ من نه نامی از کسی برده و نه مخالفتی با آموزش کرده بلکه با ایجاد تاپیکی خاص پیشنهادی داده بود برای متمرکز‌تر و بهتر انجام شدن اون. اگر سود نداشته باشه- دست کم از نظر مرجعی متمرکز برای مراجعه‌های بعدی- فکر نمی‌کنم ضرری به کسی بزنه.

پس میشه با تجربه شما شاید دوستی از سردرگمی دربیاد .اگه هدف اینجا بودن اینه که سرا پا در خدمتم . اگر هم شو آفه که بنده رفع زحمت کنم.

نسبت خودنمایی (show off‌) دادن به دست‌کم بخشی از دوستانی که به هر منظوری که خودشون صلاح می‌دونند در راستای موضوع تاپیک یعنی «معامله و تحلیل» در این جمع هستند، شاید خیلی سازنده نباشه. دو قطبی‌های این یا اون،‌ جدای از دقت و صحت‌شون، می‌تونه آدمها رو وادار به جبهه‌گیری در یکی از قطب‌ها کنه. شاید دوست داشته باشید روش‌های همدلی‌برانگیزتری رو هم امتحان کنید.

پایان بحث از طرف من. روز شاد و زیبایی داشته باشید.

===========================

پی‌نوشت: بد نیست گفته بشه که من، یا هر یک از دوستان دیگر در این جمع که همه به صرف بودن در اینجا عزیز و محترم‌ند، الزامی به پاسخ به هیچ گفته یا نوشته‌ای نداریم. زیربنای یک جمع سالم در درجهٔ اول با هم بودن و لذت بردن از هم‌نشینی‌ سالم‌ه که لازمه‌ش ادب و احترام و فروتنی‌ه. اگر در کنارش فایدهٔ بیشتری هم بردیم زهی سعادت.