🥊 بین WingoMarkets / Opofinance / LiteFinance شما کدومو انتخاب می‌کنید؟

داداش الان متاتریدر لایت فایننس برای تو باز میشه؟؟ میشه شات بفرستی؟ برای من که چیزی بالا نمیاره!! باید اولش تحریم شکن روشن کنی تا سرور های جدید آپدیت بشن؟؟

بروکر فقط لایت فایننس

یادتون باشه بروکرایی که الان همشون اومدن سرور ایران چون نیاز به ایرانیا دارن ولی لایت فایننس چون معتبره نیازی به ایرانیا نداره باشن نباشن فرقی نداره کسی که مشتری نداره خودشو به اب و اتیش میزنه.

لایت فایننس واقعا اسپر خیلی خوبی داره حتی نزدیک صفر هر چی با خسابت بیشتر کار کنی اسپرد صفر میشه

1 لایک کرده

من سال پیش بروکر رو از برنامه ام حذف کردم. پراپها با این که حال خوبی ندارن و ضررهاش ضرری نیست که مهم باشه منظورم این هست که واقعا به بروکر خودم هم دیگه اعتماد نداشتم پولی که دستت نیست دیگه ۱۰۰ درصد رو هواست خیلی خطری هست

1 لایک کرده

پراپ برای تازه کارها خوب نیست.باید هم به روش ترید ثابت و مستمر رسید و هم ذهن برای کار روی پول بزرگتر آماده بشه
اما اگر کسی بتونه با پراپ کار کنه واقعا عالیه

2 لایک کرده

با اختلاف خیلی شدید لایت فایننس، مطمئنم اگه تو هم مثل من با هر دوش کار کنی به این نتیجه میرسی

اگه داوجونز میزنی پس قطعا لایت فایننس،خودم تو اوپن زدم،حرف نداشت، دیگه ته ته اش اوپن داوجونزه دیگه

متاسفانه در چند روز اخیر منو اذیت کرده.چارت جا میمونه

ُلام تجربه ای که من از وینگو دارم و میخام بگم حساب دمو یا ریل نداشتم…. اون اوایل که این بروکر اومد یه مسابقه ای اورده بود که کسی بتونه 100 دلار رو بکنه 200 دلار و 5 لات حجم بزنه 100 دلار براش واریز میکنن خلاصه ما با یه عده گروهی رفتیم و خیلیا تونستن 100 تارو بکنن 200 و خب خیلی هارو پولشونو داد اما اخر سره برای بعضی ها بازی در اورد و پولو نداد سره همون من هر موقع اسم وینگو میاد یاد اون میفتم و هیچ وقت سراغش نمیرم باز شما تحقیقاتونو بکنید ( اون دسته از عزیزانی هم که میگفتن این شرکت پول جایزه مسابقه مارو نداده مدرکی ارایه ندادن یا اگه هم دادن من ندیدم منتها یه بلاگر تریدر بود که استوری میزاشت چون همون مارو برده بود تو مسابقه این شرکت خلاصه حرفم اینه که شاید دروغ بوده باشه که پولشونو نداده شاید هم نه هرکسی میخاد بره سمت این بروکر باز تحقیق کنه که مشکلی پیش نیاد

مقایسه بین اسپردهای لایت فایننس و ایکس چیف
لایت فایننس حساب ای سی ان و ایکس چیف حساب ایکس پرایم
کمیسیون لایت کمتر از ایکس هست

فقط روی طلا ایکس چیف کمی بهتره

این متاتریدر بدون ت.حریم ش.کن کار میکنه

اینم سرور آسیا که متصل شده

یکبار باید با ت.حر.یم ش.کن ورود بزنی تا دریافت اطلاعات انجام بشه بعدش دیگه لازم نداره
البته این چند روز بخاطر جابجایی سرورها گاهی در طول روز کندل ها گیج میشن

متا تریدر وینگو رو و اپو رو لینکاشو داده ایران بروکر یه ستت بزن اونا رم

وینگو رو مطمعنم رو سرور داخلیه رو ویندوز نصب میشه سه سوت
حواستی بکو لینکشم بذارم برات

2 لایک کرده

برای من که با نت ملی متاتریدرم باز شد مشکلی تو اتصال ندارم و حتی تو ترید مشکلی ندارم

عزیز این متای وینگو هست.چند وقته کار میکنه.من در مورد لایت گفتم.همچنین ایکس چیف

سید جان
الان برو چک کن اکثرا بروکرا زدن نت ملی و فلااان بقران سایتاشونم باز نمیشه…

1 لایک کرده

حاجی نیاز به ایرانیا دارن یعنی چی؟ وقتی بروکر بزنی بدت میاد خدمات بدی به کشورایی که میتونی؟
والا لایت فایننسم الان بچها ناراضین اینطوری سفت تبلیغ نکن لطفا اینجا تجربه شخصی ملاکه

ادمیزاد باید یه مدت تست کنه بسنجه قدیمی جدید بودن بروکره هم مطرح نیست بنظرم ببینی واریز برداشتا اوکیه یا نه… پشتیبااانیشم مهمه

حاجی هنگگگ میکنه توی دمو حتی..

جا میمونه به مولا دیر باز میشه پوزیشن..

1 لایک کرده

ببین اخبار منفی زیاد شاید باشه اما میگم من پراپ تریدرم اعتماد ادم زیر سوال میبرن بعضیا با نظراتشون

بنظرم اگر پول نمیده پراپ یا بروکر حتما نقض قانونی بوده
اینا با سود 200-300 دلاری ما پولدار نمیشن :joy:

این ماله وینگو هست بامنم بدون قطعی
فعلاااا یک ماهه وصله دمشون هاات و گرم