🔥 تجربه شما از Wingo Markets چطور بوده؟

دوستان و همراهان وینگو،
همیشه سعی کردیم علاوه بر توسعه خدمات و زیرساخت برای کاربران ایرانی، بازخورد واقعی کاربران رو هم جدی دنبال کنیم.

از کیفیت اجرای معاملات گرفته تا واریز و برداشت، پشتیبانی، سرعت دسترسی و تجربه استفاده از پلتفرم؛ دوست داریم تجربه واقعی شما رو بدونیم

اگر مدتی با Wingo Markets کار کردید، خوشحال می‌شیم نظرتون رو درباره این موارد به اشتراک بذارید:

:check_mark: کیفیت اجرای معاملات
:check_mark: سرعت واریز و برداشت
:check_mark: عملکرد روی اینترنت ایران / نت ملی
:check_mark: تجربه پشتیبانی
:check_mark: استفاده از MT5 یا Web Terminal
:check_mark: نقاط قوت و حتی مشکلاتی که داشتید

بازخورد کاربران کمک می‌کنه خدمات بهتر و پایدارتری ارائه بشه، مخصوصاً برای کاربران فارسی‌زبان.

:speech_balloon: تجربه شما می‌تونه برای بقیه معامله‌گرها هم مفید باشه؛ چه مثبت چه انتقادی، خوشحال می‌شیم شفاف مطرح بشه.

5 لایک کرده

اگه متاتریدر ۴ رو برای نت ملی وصل کنید عالی میشه

2 لایک کرده

من قبلش Lite و اتت کار کرده بودم.
چیزی که فعلاً تو وینگو برام بهتر بوده، دسترسی و سرعت پنله.
ولی از نظر سابقه هنوز طبیعیه آدم محتاط باشه چون نسبت به بعضیا جدیدتره.
به نظرم هر کسی باید خودش با مبلغ کم تست کنه.

1 لایک کرده

به نظرم هنوز زوده درباره هر بروکری حکم قطعی بدیم.
من هم تعریف زیاد درباره وینگو دیدم هم انتقاد.
بهترین کار اینه که آدم اول با سرمایه سبک تست کنه، مخصوصاً برداشت و شرایط واقعی بازارو.

دروود پشتیبانی محترم
بنده 500$ شارژ کردم و خداروشگر راضی هستم فعلا…
یکم مراحل ارتباط با مدیر حساب گنگ بود بازم پشتیبانی بله دمش گرم راهنماییم کرددد
از خانوم شیوا کیانی مدیر حساب محترمم هم ممنونم با صبر و حوصله کارمو پیگیری کردن ایشااله دمتون گررم خداقوت

من حدودا یک ماهی هست دارم تست میگیرم روی دمو
باهاش اوکیم
ریل رو فعلا مطمعن نیستم مگر اینکه ببینم مظرات راضی کننده هس/….

من حدود ۳ ماهه دارم با وینگو کار می‌کنم، بیشتر چیزی که برام مهم بود بحث دسترسی و پایداری بود چون بعضی بروکرا رو نت ایران خیلی اذیت می‌کنن.
فعلاً از این نظر بد نبوده، مخصوصاً سرور ایرانش کمک کرده راحت‌تر وصل بشم.
برداشت‌هامم تا الان اوکی بوده ولی هنوز حجم خیلی بالا تست نکردم :grin:

راستش هنوز کامل اعتماد نکردم :sweat_smile:
دمو و اوایل کار همه‌چی خوبه، مهم اینه وقتی حساب رشد کرد یا سود خوب گرفتی رفتار بروکر چطوری باشه.
فعلاً دارم سبک تست می‌کنم ببینم در بلندمدت چجوریه

1 لایک کرده

چیزی که من دوست داشتم این بود که حداقل برای کاربر ایرانی مسیر و آموزش اختصاصی گذاشتن.
خیلی بروکرا فقط ثبت‌نام می‌گیرن ولی وقتی مشکل اتصال یا نت پیش میاد عملاً تنها می‌مونی.
فعلاً تجربه من با پشتیبانی خوب بوده

اسپردتون زیاده . رو اعصاب ادم میره

من یه بار موقع خبر حس کردم اسلیپیجش بیشتر از چیزی بود که انتظار داشتم.
البته رو خیلی از بروکرا موقع نوسان شدید این داستان هست، ولی خب ترجیح میدم قبل خبر کمتر وارد معامله بشم.
پشتیبانی جواب داد ولی زمان برد

عرض ادب

btc`usd چرا داخل مارکت واچ نیست؟

سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه کلیه حساب ها و خدمات روی متاتریدر 5 قابل استقاده هست ؛
قابلیت اتصال با نت ملی روی متاتریدر 5 ارائه میشه.

1 لایک کرده

سلام، وقت بخیر
احتمالاً حساب شما از نوع Starter هست و به همین دلیل برخی نمادها مثل BTCUSD در مارکت‌واچ نمایش داده نمی‌شن

به‌دلیل حداقل حجم معاملاتی موردنیاز برای این نماد، در بعضی انواع حساب دسترسی به اون محدود شده تا شرایط معاملاتی مناسب‌تر حفظ بشه

پیشنهاد می‌کنیم نوع حساب و مشخصات اون بررسی بشه یا از طریق مدیر حساب راهنمایی دقیق‌تر دریافت کنید

2 لایک کرده

سلام، وقت بخیر
ممنون از اینکه دیدگاهتون رو منطقی و شفاف مطرح کردید :folded_hands:

کاملاً درسته که بهترین معیار برای ارزیابی هر بروکر، تجربه واقعی کاربر در شرایط مختلف مثل اجرای معاملات، پشتیبانی و روند برداشت هست

ما هم همیشه پیشنهاد می‌کنیم کاربران ابتدا با دمو یا سرمایه سبک شرایط رو بررسی کنن تا با اطمینان بیشتری تصمیم‌گیری داشته باشن

1 لایک کرده

آیا خانم شیوا کیانی تو پیام‌رسان ایتا و بله حضور دارن تا بهش پیام دهم در مورد مدیریتحساب کاربری؟

سلام، وقت بخیر
ممنون از اینکه تجربه‌تون رو شفاف مطرح کردید

در زمان اخبار مهم و نوسان شدید بازار، افزایش اسلیپیج می‌تونه در بسیاری از نمادها و بروکرها اتفاق بیفته، چون نقدینگی و سرعت تغییر قیمت‌ها متفاوت میشه

با این حال، اگر مورد خاصی نیاز به بررسی داشته باشه، می‌تونید جزئیات معامله رو از طریق مدیر حساب ارسال کنید تا دقیق‌تر بررسی بشه.

1 لایک کرده

سلام، وقت بخیر
ممنون از اینکه تجربه‌تون رو به اشتراک گذاشتید

خوشحالیم که مسیرهای آموزشی و پشتیبانی برای شما کاربردی بوده؛
با توجه به شرایط کاربران ایرانی، تلاش شده راهنمایی‌ها و مسیرهای ارتباطی ساده‌تر و قابل‌دسترس‌تر باشه تا در مواردی مثل اتصال، ثبت‌نام یا استفاده از پنل، کاربران تنها نمونن

امیدواریم در ادامه هم تجربه خوبی داشته باشید.

1 لایک کرده

سلام، وقت بخیر
برای ارتباط با مدیر حساب، لطفاً از بخش «ارتباط با مدیر حساب» داخل پنل کاربری اقدام کنید تا پیام شما از مسیر رسمی ثبت و پیگیری بشه.

در پیام‌رسان بله هم امکان راهنمایی اولیه وجود داره، اما برای بررسی و مدیریت حساب کاربری، بهترین مسیر همون ارتباط از داخل پنل و بخش مدیر حساب هست تا موضوع دقیق‌تر پیگیری بشه.

1 لایک کرده

10 روزه روی دمو دارم کار میکنم تا اینجا سرعت خوب بوده
پنلش هم سریعه

تو دمو که راضی کننده بوده

2 لایک کرده