🔥 اطلاعیه ویژه کاربران بروکر وینگو | اتصال راحت‌تر به متاتریدر با اینترنت ملی (سرور ایران + وب ترمینال)

سلام دوستان :waving_hand:
اگر برای ورود به متاتریدر با اینترنت ملی یا محدودیت‌های دسترسی مشکل داشتید، وینگو مارکتس برای کاربران ایرانی مسیر اختصاصی فراهم کرده تا بدون دردسر، سریع‌تر و پایدارتر به حساب معاملاتی خود متصل شوید.

این راهکار مخصوص کاربرانیه که می‌خوان بدون درگیری با قطعی یا مسیرهای پیچیده، مستقیم به معاملاتشون دسترسی داشته باشن؛ چه با MT5 چه از طریق وب ترمینال.

━━━━━━━━━━━━━━
:inbox_tray: دانلود مستقیم متاتریدر 5 وینگو:

:backhand_index_pointing_right: https://ir.chat.wingomarkets.com:4433/WingoMarkets-Terminal.exe

━━━━━━━━━━━━━━

:high_voltage: سرورهای اختصاصی ایران برای متاتریدر:

:green_circle: ir.access.wingomarkets.com:4433
:green_circle: ir.access.wingomarkets.com:19500

(هر دو فعال هستند؛ اگر یکی اختلال داشت از دیگری استفاده کنید)

━━━━━━━━━━━━━━

:desktop_computer: اگر از قبل متاتریدر دارید:

فقط در بخش Login / Server، سرور قبلی را با یکی از سرورهای ایران جایگزین کنید.

:new_button: اگر اولین بار وارد MT5 می‌شوید:

از بخش Open an Account سرور ایران را پیدا کنید، سپس با Login + Master Password وارد شوید.

:globe_showing_europe_africa: اگر نصب متاتریدر نمی‌خواهید:

وب ترمینال سریع‌ترین گزینه است؛ مستقیم از مرورگر وارد شوید.

━━━━━━━━━━━━━━

:books: داخل مرکز آموزش می‌توانید ببینید:

:check_mark: آموزش اتصال متاتریدر 5 با سرور ایران
:check_mark: راهنمای کاربران جدید و کاربران فعلی
:check_mark: آموزش ورود از طریق وب ترمینال
:check_mark: فایل‌های PDF مرحله‌به‌مرحله
:check_mark: راهکارهای دسترسی ساده‌تر برای کاربران داخل ایران

━━━━━━━━━━━━━━

:small_blue_diamond: مرکز آموزش و راهنمای اتصال:

:backhand_index_pointing_right: https://ir.chat.wingomarkets.com/

1 لایک کرده

متاتریدتون رو سرور ایرانه ؟ معامله رو با چقدر تاخیر باز میکنه؟
الان هر بروکری میگه رو نت ملی ایم اما تاخیرا کم نیست
انگار ازمون صبر میگیرن ازمون

1 لایک کرده

ببخشید برای موبایل ایفون هم میتونیم متاتریدر داشته باشم معامله هام چک کنم و مدیریت کنم؟؟؟

من تویی دمو حتی اکسپرتم دارم ترید میکنم فوروارد تست استراتژیمو انجام میدم اوکیه تاخیر نداره… البته بستگی به نت هم دارها مثلا موبایلت هات اسپات کنی یا فیبر نوری خداایی فرق دارن

2 لایک کرده

برادرم از ۵ شنبه برداشت ثبت کرده ولی هنوز جواب ندادن.

سلام، وقت بخیر
درک می‌کنیم که سرعت اجرا و میزان تأخیر برای معامله‌گران اهمیت زیادی داره

سرورهای دسترسی برای شرایط نت ملی در نظر گرفته شدن تا اتصال پایدارتر باشه، اما میزان تأخیر نهایی می‌تونه به کیفیت اینترنت و شرایط لحظه‌ای شبکه هم بستگی داشته باشه

پیشنهاد می‌کنیم ابتدا با دمو یا حجم پایین تست بگیرید تا شرایط اجرا رو در وضعیت خودتون دقیق‌تر بررسی کنید

سلام وقت بخیر

برای اتصال به متاتریدر با استفاده از نت ملی، فقط از طریق سیستم کامپیوترتون می‌تونید اتصال پیدا کند.
برای استفاده از متاتریدر روی تلفن همراه، باید با استفاده از نت غیرملی و از طریق دانلود برنامه از Googleplay یا App Store اقدام کنید

سلام، وقت بخیر
درک می‌کنیم که تأخیر در برداشت می‌تونه نگران‌کننده باشه :folded_hands:

در حالت معمول، درخواست‌های برداشت تا ۴۸ ساعت بررسی می‌شن، اما بسته به روش برداشت یا شرایط حساب ممکنه در برخی موارد زمان بیشتری نیاز باشه

برای پیگیری دقیق‌تر، لطفاً از طریق مدیر حساب اقدام کنید یا اطلاعات حساب رو ارسال کنید تا موضوع سریع‌تر بررسی بشه:
https://ir.chat.wingomarkets.com

دمو امتحان کردم تاخیر تو اجرا پوزیشن نداره ولی اسپردش به نظرم زیاده (یورو دلار)

1 لایک کرده

بروکر دیگه ای میشناسی

اسپردش کمتر ازینا باشه
اینا 2 یا سه هستن فکر کنم

بروکر که زیاده باید معتبر باشن الپاری قبلا کار کردم الان کار میکنه ولی خیلی قطع و وصلی داره دارم بروکرای دیگه رو امتحان میکنم فعلا که هیچی

1 لایک کرده

اطلاعات حساب: C54354

حساب برادر منم بستن امروز. علتش رو هم نوشتن معاملات پر ریسک. و در هیچ جایی قید نکرده بودن این مدل قانونی دارن یا نه.

1 لایک کرده

سلام، وقت بخیر
ممنون از اینکه تجربه‌تون رو دقیق مطرح کردید :folded_hands:

اسپرد بسته به نوع حساب، شرایط بازار و زمان معامله می‌تونه متغیر باشه و در برخی ساعات یا شرایط خاص افزایش پیدا کنه

خوشحالیم که از نظر اجرای پوزیشن رضایت داشتید
پیشنهاد می‌کنیم شرایط رو در ساعات مختلف بازار هم بررسی کنید تا مقایسه دقیق‌تری داشته باش

ارررره روی ایرانه
خدایی سرعتش هم خیلیی خوبه
من توی شراییط جنگی انتظار چنین سرعتی رو نداشتم
از استرس خوابم نمیبرد
ولی راحت ترید کردم مشکل زا هم نشد شکر خدا

2 لایک کرده

برداشتم زدید ؟ چقدر طول کشید بدن ؟ محدودیت برداشت اعلام کردن ندارن اما ی جاهایی کتمنت منفی هم دیدم من
دو به شکم

سلام حمید جان
ممنونیم که تجربه تون باما به اشتراک گذاشتید.
در صورت هرگونه سوال یا نیاز به پشتیبانی با مدیر حساب تون در ارتباط باشید.

سلام وقت بخیر

برای درخواست های برداشت ؛ در صورت تکمیل بودن اطلاعات هویتی زیر 48 بدون محدودیت واریزانجام میشه.

من برداشت زدم اوکی بود
48 ساعت گاهی هم بیشتر طول میکشه
ولی معتبره و به مشکل هم بخوری پشتیبانی صبوری داره

سلام وقت بخیر

تمامی قوانین معاملاتی به‌صورت کامل در وب‌سایت رسمی و همچنین در پنل کاربری در دسترس تمامی کاربران قرار داده شده تا هر کاربر قبل از شروع فعالیت، با آگاهی کامل نسبت به قوانین اقدام به معامله کنه، که متاسفانه بر این باوریم این مسیر برای شما به وجود نیومده و فرصت به بررسی قوانین قبل از شروع به فعالیت نداشتید.

با توجه به اینکه در خصوص حساب شما اطلاع‌رسانی رسمی از طریق ایمیل انجام شده و جزئیات تخلف هم اعلام شده، لطفاً برای حفظ حریم خصوصی و بررسی دقیق‌تر موضوع، از طرح جزئیات حساب در فضای عمومی خودداری کنید.

در صورتی که نیاز به دریافت توضیحات بیشتر دارید، لطفاً شماره حساب معاملاتی خود را از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا موضوع به‌صورت دقیق بررسی و نتیجهخدمت شما اعلام بشه.

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذاریم