سلام دوستان
اگر برای ورود به متاتریدر با اینترنت ملی یا محدودیتهای دسترسی مشکل داشتید، وینگو مارکتس برای کاربران ایرانی مسیر اختصاصی فراهم کرده تا بدون دردسر، سریعتر و پایدارتر به حساب معاملاتی خود متصل شوید.
این راهکار مخصوص کاربرانیه که میخوان بدون درگیری با قطعی یا مسیرهای پیچیده، مستقیم به معاملاتشون دسترسی داشته باشن؛ چه با MT5 چه از طریق وب ترمینال.
(هر دو فعال هستند؛ اگر یکی اختلال داشت از دیگری استفاده کنید)
━━━━━━━━━━━━━━
اگر از قبل متاتریدر دارید:
فقط در بخش Login / Server، سرور قبلی را با یکی از سرورهای ایران جایگزین کنید.
اگر اولین بار وارد MT5 میشوید:
از بخش Open an Account سرور ایران را پیدا کنید، سپس با Login + Master Password وارد شوید.
اگر نصب متاتریدر نمیخواهید:
وب ترمینال سریعترین گزینه است؛ مستقیم از مرورگر وارد شوید.
━━━━━━━━━━━━━━
داخل مرکز آموزش میتوانید ببینید:
آموزش اتصال متاتریدر 5 با سرور ایران راهنمای کاربران جدید و کاربران فعلی آموزش ورود از طریق وب ترمینال فایلهای PDF مرحلهبهمرحله راهکارهای دسترسی سادهتر برای کاربران داخل ایران
من تویی دمو حتی اکسپرتم دارم ترید میکنم فوروارد تست استراتژیمو انجام میدم اوکیه تاخیر نداره… البته بستگی به نت هم دارها مثلا موبایلت هات اسپات کنی یا فیبر نوری خداایی فرق دارن
سلام، وقت بخیر
درک میکنیم که سرعت اجرا و میزان تأخیر برای معاملهگران اهمیت زیادی داره
سرورهای دسترسی برای شرایط نت ملی در نظر گرفته شدن تا اتصال پایدارتر باشه، اما میزان تأخیر نهایی میتونه به کیفیت اینترنت و شرایط لحظهای شبکه هم بستگی داشته باشه
پیشنهاد میکنیم ابتدا با دمو یا حجم پایین تست بگیرید تا شرایط اجرا رو در وضعیت خودتون دقیقتر بررسی کنید
برای اتصال به متاتریدر با استفاده از نت ملی، فقط از طریق سیستم کامپیوترتون میتونید اتصال پیدا کند.
برای استفاده از متاتریدر روی تلفن همراه، باید با استفاده از نت غیرملی و از طریق دانلود برنامه از Googleplay یا App Store اقدام کنید
ارررره روی ایرانه
خدایی سرعتش هم خیلیی خوبه
من توی شراییط جنگی انتظار چنین سرعتی رو نداشتم
از استرس خوابم نمیبرد
ولی راحت ترید کردم مشکل زا هم نشد شکر خدا
تمامی قوانین معاملاتی بهصورت کامل در وبسایت رسمی و همچنین در پنل کاربری در دسترس تمامی کاربران قرار داده شده تا هر کاربر قبل از شروع فعالیت، با آگاهی کامل نسبت به قوانین اقدام به معامله کنه، که متاسفانه بر این باوریم این مسیر برای شما به وجود نیومده و فرصت به بررسی قوانین قبل از شروع به فعالیت نداشتید.
با توجه به اینکه در خصوص حساب شما اطلاعرسانی رسمی از طریق ایمیل انجام شده و جزئیات تخلف هم اعلام شده، لطفاً برای حفظ حریم خصوصی و بررسی دقیقتر موضوع، از طرح جزئیات حساب در فضای عمومی خودداری کنید.
در صورتی که نیاز به دریافت توضیحات بیشتر دارید، لطفاً شماره حساب معاملاتی خود را از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا موضوع بهصورت دقیق بررسی و نتیجهخدمت شما اعلام بشه.