تجربه اولین واریز 500$ من به وینگو مارکتس

دوستان سلام
دیروز ۵۰۰ دلار به حسابم تو Wingo Markets واریز کردم
راستش قبلش خیلی گشتم، کلی نظر مثبت و منفی خوندم
الانم یه ذره استرس گرفتم :sweat_smile:
کسی تجربه واقعی داره؟ مخصوصاً برداشت ؟؟؟؟؟

من تقریبا پارسال هزار دلار واریز کردم و هنوز سرجاشه. مشکلی نداره. حداقل به مرحله برداشت نرسیدم تا الان

مبارکه همیشه به سود
من جای تو بودم قبل از شروع ترید سنگین، اول با یه حجم خیلی کم تست می‌زدم ببینم اجرای سفارش، اسپرد و اسلیپیج چطوره. چون واریز موفق فقط مرحله اوله؛ تازه بعدش باید دید وقتی پول وارد حساب شد، شرایط معامله همون چیزیه که قبلش گفته بودن یا نه.

خب این خودش برای من سواله که واریز رو با چه روشی انجام دادی؟ چون معمولاً تفاوت اصلی بین بروکرا همین‌جاست؛ یکی تتر رو سریع می‌شونه، یکی کلی معطلی داره، یکی هم نرخ تبدیلش طوریه که آدم بعد از واریز تازه می‌فهمه چند دلار کمتر به حسابش نشسته. اگه می‌تونی دقیق بگو از لحظه انتقال تا شارژ شدن حساب چقدر زمان برد و آیا همون مبلغ کامل نشست یا کارمزد/اختلاف نرخ هم خورد؟

من همیشه نسبت به واریز اول حساس‌ترم تا خود ثبت‌نام، چون ثبت‌نام رو همه بروکرا قشنگ و سریع طراحی می‌کنن، ولی مرحله‌ای که پول واقعی وارد حساب می‌شه تازه معلوم می‌کنه سیستم مالی‌شون چقدر مرتب و قابل پیگیریه. برای تو بعد از واریز پیام تأیید اومد؟ داخل پنل تاریخچه تراکنش واضح نشون داد یا فقط بالانس اضافه شد و تمام؟

جالبه، چون خیلی‌ها موقع واریز اول استرس دارن که پول بین کیف پول و کابین گیر نکنه. مخصوصاً وقتی مبلغ ۵۰۰ دلاره، دیگه عددی نیست که آدم راحت بگه حالا اگر دیر شد مهم نیست. کاش اسکرین از بخش تاریخچه واریز هم می‌ذاشتی که مشخص باشه دقیقاً چه ساعتی درخواست ثبت شده و چه ساعتی حساب شارژ شده :smiley:

به نظرم مهم‌ترین نکته توی تجربه واریز اینه که آیا فرآیندش شفاف بود یا نه. یعنی قبل از انتقال، آدرس کیف پول، شبکه، حداقل واریز، کارمزد احتمالی و زمان پردازش رو واضح نوشته بود؟ چون اگر اینا مبهم باشه، حتی اگر پول آخرش بشینه باز هم تجربه مطمئنی محسوب نمی‌شه

اسکات بسنت بفهمه داستان میشه

برای من عجیب نیست که واریز سریع انجام بشه، چون بیشتر بروکرا توی گرفتن پول معمولاً مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنن. چیزی که مهمه اینه که واریزت قابل ردیابی و تمیز ثبت شده باشه. یعنی اگر فردا بحث حسابداری یا برداشت پیش بیاد، داخل پنل مدرک واضح داشته باشی که دقیقاً ۵۰۰ دلار واریز کردی، نه اینکه فقط بالانس فعلی دیده بشه

من از اسپردش خوشم نیومد

ایشالله همیشه به سود باشی دادا

ایشالله هر جوری باشه میام گزارش میدم چی به چیه

بیا جزعیاتش توی چت بهت میگم و اینکه خیلی سریع واریز انجام شد و اومد کیف پول داخل سایتم.. و منتقل کردم حساب اصلیم..

پیام اومد برام ایمیل دریافت کردمم..تاریخچه تراکنشمم هست

بیایین براتون بفرستم خانوم کاظمی داخل چت همینجا

کاملا اطلاعات و توضیحات اراعه داده بودن بم قبلا و من دیروز دیگه انجامش دادم

کی هست این بنده خدا؟:rofl:

ایشالله توی برداشت مشکلی نباشه..توکل بهخدا

وزیر خزانه داری امریکا

همونکه تحریممون میکنه

از پنلشون زدی؟؟؟

یا دستی ؟؟؟

خیلی ریزه اسکرینات چشمام دراومد