وینگو هم توی واریز و برداشت خوب نیست!

واریزی به وینگو انجام ندید

6 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

5 لایک کرده

به همدیگر احترام بزاریم دوست عزیز. اینجا جای دعوا نیست!

4 لایک کرده

سلام دوستان عزیز و همراهان گرامی انجمن،

امیدوارم حال همگی خوب باشه.

می‌خواستم یک نکته کوچک اما مهم رو یادآوری کنم؛ فلسفه وجودی این انجمن و دور هم جمع شدن ما، صرفاً برای یادگیری بیشتر و ارتقای سطح دانش همه‌مونه. حقیقت اینه که در بازار بی‌کران مالی، هیچ‌کدوم از ما کامل نیستیم؛ هر کدوم از ما در بخش‌هایی تخصص و قدرت داریم و قطعاً در جاهایی هم دچار ضعف یا خلأ هستیم.

بیایید از این فضا به عنوان فرصتی برای پر کردن همین شکاف‌ها و برطرف کردن نقاط ضعفمون استفاده کنیم. اینجا کسی برتری خاصی نسبت به دیگری نداره و همه ما در مسیر یادگیری هستیم. ازتون می‌خوام مثل همیشه با لحنی حرفه‌ای، محترمانه و در عین حال صمیمی با هم تعامل داشته باشید تا محیطی امن و پویا برای رشد همه کاربران ایجاد بشه.

قدردان حضور و مشارکت تک تک شما هستم.

13 لایک کرده

ممنون که تجربتو به اشتراک گذاشتی

6 لایک کرده

بلاخره بعد از ۲۷ ساعت واریز من تایید شد!

3 لایک کرده

سلام ممنون رفیق بابت حضورت منم تو این اتومتسیون جدیدش ثبت نام کردم بهم زنگ زد بعد دو روز جالبه میگه پیام بده تو اون سامانه بعد سامانه رمز ورود میخواد که تلفنه و بعدش هم ای دی کلاینت میخواد که ما نداریم جالبه پشتیبانی اینو ندونست که بگه دو روزه با شماره هاش هم تماس میگیرم فک کنم الکیه اگر تونستی یه راهنمایی بکن بعدش هم بی زحمت اگر به پلتفرم چتش وصلی بگو حداقل یه زنگ به من بزنن

4 لایک کرده

واقعا حرف حق جواب نداره باید ذهنیت و درون موفقی بسازی تا بعدش کائنات بهت برسونه مسیر پول داری زیاده ادمی که تو مسیر مردانه بمونه کمه ، فارکس فقط استراتژی و علم نیست باید پیغمبر کنترل ذهن بشی ،

5 لایک کرده

در مورد قطعی وینگو فرمایش شما درست است و مورد تایید بنده نیز هست .

4 لایک کرده

پس عملا داره دستکاری میکنه…کسی برداشت از وینگو داشته؟واقعا سود پرداخت میکنه؟

4 لایک کرده

ایران بروکر که این بروکر رو تبلیغ میکنی لطفا بررسی کنید…توی این شرایط سخت همچین بروکری کلاهبرداری کنه جای سوال داره…لطفا مدارک ها رو در نظر بگیرید و اینقدر این بروکر رو تبلیغ نکنید…وینگو کلاهبردار

5 لایک کرده

سلام وقت بخیر

اگر درباره واریز تجربه یا نگرانی مشخصی دارید، لطفاً آن را همراه با جزئیات و مستندات مطرح کنید تا امکان بررسی دقیق وجود داشته باشد. در وینگو مارکتس، تمامی موارد مربوط به واریز و برداشت از طریق پشتیبانی رسمی و بر اساس سوابق ثبت‌شده قابل پیگیری است.

پشتیبانی وینگو مارکتس

4 لایک کرده

هیچ کدوم از بروکر های ایرانی رگولاتوری معتبری ندارن

پس لطفا پول زیاد واریز نکنید

بعدا به مشکل میخورید از ما گفتن بود

نه جایی رو داری شکایت کنی و نه حتی کسی پاسخگو هست

هر بروکری که داره به ایرانی ها خدمات میده رگولاتوری نداره و اگر داره بشدت ضعیف و بی ارزشه

در حد همون 100 دلار 200 دلار شارژ کنید اصلا پولی بیشتر از این مبالغ نزنید به ریسکش نمی ارزه

3 لایک کرده

امین جان سلام

کاملاً قابل درکه که نگرانی درباره رگولاتوری و امنیت سرمایه وجود داره و این موضوع برای هر تریدری مهمه

واقعیت اینه که به‌خاطر محدودیت‌ها و شرایط ارائه خدمات به کاربران ایرانی با استانداردهای جهانی متفاوته. به همین دلیل خیلی از بروکرها با ساختار متفاوتی فعالیت می‌کنن.

در عمل ، علاوه بر رگولاتوری، عواملی مثل کیفیت پشتیبانی، تجربه واریز و برداشت و نحوه پاسخگویی هم برای کاربران تعیین‌کننده‌ست.

در نهایت مدیریت سرمایه همیشه مهم‌ترین اصل هست و تصمیم‌گیری با خود کاربره.

-پشتیبانی وینگو

5 لایک کرده

ممنون از توضیحاتتون. فقط یه نکته: بروکری که رگولاتوری معتبر نداشته باشه، حتی با بهترین پشتیبانی هم نمیتونه تضمینی برای امنیت سرمایه بده. امیدوارم همیشه موفق باشید.

4 لایک کرده

من حدوداً سه ماهه که در این بروکر حساب دارم و چه از لحاظ اسپرد و کمیسیون، چه از لحاظ واریز و برداشت و حتی وصل بودن به متاتریدر و انجام معاملات در زمان قطعی اینترنت، می‌تونم بگم یکی از بهترین گزینه ها بوده.

ولی الان که پیام شما رو دیدم بالاتر و پیام دومتون رو، کمی به نظرم این گفته‌هاتون رو بی‌اعتبار می‌کنه که بخواید با دیدگاه منفی گذاشتن برداشت‌تون رو انجام بدید.

کاش این رو به پشتیبانشون اطلاع می‌دادید و زودتر کارتون انجام می‌شد.

4 لایک کرده
3 لایک کرده

لطفا تبلیغات این بروکر کلاهبردار وینگو را نکن!

2 لایک کرده