کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

تشکر از راهنماییتون :folded_hands:

دانیال جان دارم مقایسه میکنم الان این نسخه در تلاشه بهترین سیگنال ها رئ بگیره و خیلی از پامپ ها رو رد میکنه . اکا یه پنل بالا سمت راست هست که سی سی ای رئ داره نشون میده و با دونستن فکر و ایده ی پشتش میتونی رو پامپ ها وارد شی .

تلاش شده کسی که اکانت تریدینگ ویو نداره بتونه استفاده ی حداکثری رو ببره از بولینجر تا میا نگین ها تا پامپ و خرید کف . در کنارش atr ها رو هم داشته باشه و با کانال فرکتال 2 گانه اشنا بشه و همزمان نواحی زمانی هم براش ست بشه

دوستان این یه نسخه ی دیگه از کروکوباته که به صورت زنده میتونید بر اساس اینگه چه سبکی ترید میکنید سوییچش کنید .
CROCOBOT LIVE SWITCHER.txt (7.0 کیلوبایت)

ستاپ داخل باید به این شکل باشه

و برای پنج حالت زیر اماده ی خدمته :
اسکالپ - سویینگ - مکرو - فرکتال و دارک پول

بعنوان مثال اینجا من روی اسکالپ طلا ستش کردم نقطه ی ورود زمانیه که کنئل بسته میشه - استاپ لاس با خط قرمز مشخصه و 3 تارگت میده . من منتظرم چند نفر اشتراک تهیه کنن اوضاع نت هم درست شه تا شیوه ی خودکار کردن ترید هارو توضیح بدم چون بای اون نیاز به استفاده از خدمات یه سایت دوم هست بهمراه وبهوک الارم های تریدینگ ویو

آقای امامی گل دستت درد نکنه درست شد

مونده فقط توضیحاتش سیگنال خرید و فروشش چجوریه

اینجاست که باید گفت راضیم ازت مث موتور گازیم ازت ! :sweat_smile:
مانیتور هم که 50 اینچه اقا مهدی گل !

یه نسخه ی دیگه از سیگنال پامپ برای 5 حالت اپلود کردم اون رو هم نصب کن .

بله درسته همینطوره که میفرمایید

و در مورد سی سی ای هم متاسفانه دانشی ندارم و باید برم و مطالعه کنم برای فهمیدن موضوع .

تشکر از تلاش شما و راهنمایی هاتون :folded_hands:

درود و خدا قوت بر جناب امامی‌نژاد عزیز؛

از تمام تعریف و تمجید و دست‌مریزادها بابت این کدنویسی و نشرش که بگذریم، من اگر بخوام با توجه به سواد و دانش کم خودم و صرفا با خوندن کدها و فهمیدن ابزارهای استفاده شده و تفکر پشت این کدها، یه نقد بی‌تعصب و منطقی داشته‌باشم به این سیستم باید بگم من حس می‌کنم این سیستم هنوز market regime aware نیست!

یعنی احتمالا توی trendهای clean مثل یه کروکدیل تک‌شاخ جذاب باشه، ولی توی chop می‌میره، چون کل سیستم trend continuation bias داره!

یعنی به‌نظرم احتمال سودده بودنش واقعا وجود داره، مخصوصا اگه بازار trend heavy باشه؛ مثلا فک کنم روی بیت‌کوین خوب جواب بده خیلی وقتا!

ولی درکل از دید من هنوز quant grade edge نیست

اینوستوپدیا

شخصا خیلی بهش مدیونم

سواد و دانش چیه خودت ؟؟؟؟؟؟؟

حاج امین یعنی انتظار داشتی 2 تا فن استاد جسارتا برا خودم نگه ندارم یکی زنگ زد حرف جدید داشته باشم پسر خوب ؟

دقیقا زدی وسط بولز آی

اما به یه نکته کوچگ توجه نداشتی : مواردی که اشاره کردم بر اساس اون دوستان وارد بشن - شکست کانال فرکتال یا همزمانی با بک گراند های سبز و قرمز .

نظر کارشناسی خودت در مورد این دو و احیانا مثال نقضت رو هم داشته باشیم عالیه

تا ویدئو نزارین بعید میدونم حتی ینفر هم بفهمه که چجوری باید ورود کنه هم ما بهتر میفهمیم اگه ویدئو باشه هم شما اینقد تایپ نمیکنین

چشم امیر جان

TELL ME AND I FORGET , TEACH ME AND I REMEMBER , INVOLVE ME AND I LEARN

میخوام یکم دوستان خودشون باهاش رابطه برقرار کنن دستور شما حتما اطاعت میشه امیر خان گل . امیر ها کلا نگیرن ! :rofl:

حاج امین نظرت رو در مورد نسخه ی سوییچر هم میتونم داشته باشم ؟

خیلی مخلصتیم:saluting_face::heart:

اینم ازین درسته؟

رفقا این نسخه ی اخر که دارم اضافه میکنم نزدیکترین ایده به هسته ی اولیه و اصلی کروکوباته ور ورژن شماره ی 2 تریدینگ ویو نگارش شده بنام " رازینگ زایان " . اسمگزاری نسخ مربوط به رویداد اون روزه و نشون میده اخرین نگارش این نسخه مربوط به نبرد 12 روزه بوده .

اگر اشتراک تریدینگ ویو ندارید باید 2 نسخه ازش رو روی چارت اد کنید ستاپ نسخه به شرح زیر تقدیم میشه :

این رو به اولین ستون از سمت چپ که معموله زی نام میگیره پین کنید و حتما لگوریتمیک باشه .

نسخهی دوم - تنظیمات - پین شده روی جدول a

ستینگ داخلی هر دو یکیه

این چارت
RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)
اینم کد

چیزی در پایین صفحه به صورت نقطه چین میبینید همون بک گراند کالر های سبز و قرمزه اما اینجا آبی هم بهش اضافه شده . دوباره همون شرط سیگنال پامپی که در ابتدای اولین خال سبز باشه یا در انتهای آخرین خال قرمز تا 7 نسل بعد خودت رو تامین مالی میکنه .

اون نسخه که روی ستون زی پین شده سیگنال های پامپ و خرید در کف بهتون میده
مسخه ی پیم شده روی ستون ای رینج میانگینه برای خروج

حدود ضرر زیر کندل ورود یا خط مشکی رنگ atr 10,3 نهایتا

حاج امین
ادخلنی داداش .. نظر فراموش نشود

میخوام بدون هیچچچچ تعصبی نظر بدم
در اینکه اقای امامی کلی وقت پشت درست کردن این سیستم گذاشته هیچ شکی نیست
خوده ایشونم با همین سیستم تونستن رتبه 4 پراپکو رو بگیرن اگه اشتباه نکنم
منم سیستم ایشون رو انداختم رو تریدینگ ویو تا شاید بهم توی پیدا کردن معاملات درست کمکم کنه
اما خب
من هیچ دانشی از این اندیکاتور ندارم و متاسفانه هیچی هم از نوشته های اقای امامی متوجه نمیشم
ولی درکل
زمانی که خواستم روی ستاپ خودم امتحانش کنم
دقیقا بهم سیگنال برعکس ستاپم داده
مثال عکس های زیر

بازم میگم
من دانشش رو ندارم
و خوشحال میشیم اقای امامی بجای نوشتن
بیاد و بهمون حداقل در یک ویدیو آموزش بده

این اندیکاتور بدرد بازار روندی میخوره
اما توی بازار رنج به شدت کشنده هست
البته
تا زمانی که علمش رو نداشته باشیم

منم خیلی دوست دارم این سیستم رو بفهمم ولی نمیفهمم هم سیستم پیچیدست هم توضیحات اقای امامی نژاد رو متوجه نمیشم ولی ممنون که این سیستم رو رایگان در اختیارمون گذاشتید
تنها کاری تونستم انجام بدم اینکه تنظیمات رو درست گذاشتم:)

رهام جان میشه خواهش کنم ازت قبل از ارسال ویدیو حداقل چارت ر مثل خیلی دوستان دیگه شبیه چیزی که خواهش کردم درست کنی ؟

باور کن چارتی که من از شما میبینم کمترین شباهتی به چارتی خودم دارم یا دوستان اپلود کردن نداره تاج سر

اقای امامی نژاد این ایچیموکو چند محسوب میشه؟

نمیدونم عزیزم معادل ایچیموکوشو متاسفانه . اصلا نمیدونم اونها الان کدوم ATR هستند . میشه لطف کنی طبق تصویری که اپلود کردم ستینگ رو ست کنی ؟