کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

فرزام جان سلام
احسنت از نظر گرافیکی این درسته فقط یا اینجا سیگنال پامپ نداشتیم یا هنوز درست نکردی اونها رو .

نشون میده دقت کامل رو داشتید و حتی بوردر کندل هارو هم از تو خود چارت حذف کردید شده چارتی که با رنگ سبز و قرمزش هم میشه ترید کرد باهاش .

میشه لطف کنی نسخه ی رازینگ زایان رو هم بندازی رو چارت ؟

جناب امامی نژاد دم شما گرم . من هم با دوستانی که درخواست ارسال ویدیو همراه با توضیحات رو دارن موافقم. اگر این لطف رو کنید واقعا در درک بهتر ما از چارت و نحوه سیگنال گیری کمک بسزایی کردید . سپاس

درسته الان؟

کارت درسته اقا
احسنت

الان 3 تا کاناله فرکتال دوگانه رو رویت میکنی برادر ؟

فصله ی ATR سبز رنگت رو هم یکم کم کن . چشکت هم درد میگیره پس زمینه رو متمایل به سبز کنی خیلی راحتتری

متاسفانه این رو هنوز نتونستم مثل چارت شما کنم نمیدونم چرا همون تنظیمات رو گذاشتم ولی نمیشه

بله دارم میبینم

نه فرزام جان من دارم میبینم سیگنال های پامپ آبی و نارنجی رو . اقا نمرت بیسته اینجا برو مرحله بعد لطفا

مرحله بعد چی بود :joy:

فرزام جان الان شما یه نفر دیگه میخوای تا تانگو شروع شه .

یا باید مکدی رو بندازی رو چارت یا رازینگ زایان رو . پیشنهاد من مکدیه

:sweat_smile:

بعد از یکم استراحت اضافه کردن مکدی
منو با اسمت یاد دوست عزیزی انداختی که قدر خودش رو اصلا ندوننست …انشالله شما 180 درجه با ایشون فرق داشته باشی

اینحا من رنگ پس زمینه نسخه ی کارپنتر رو برداشتم .

اوسا اینم مکدی

من که چارت شما رئ ندیدم ولی اخرین پوزیشن سود ده شورت بوده دیگه درسته ؟

من الان مشکلی که دارم اینه که نمیدونم کجا باید ورود بزنم با همون فلش ابی ها؟

ببین راستش فرکتال که ذاتا lagging هستش؛

توی rotational market شکننده می‌شه یعنی توی مارکت chop احساس می‌کنم fake fractal break زیاد می‌خوره! مشکل اصلیش هم اینه که volatility context نداره!

اون ATR bias از دید من بخش هوشمندانه‌ای بود! :ok_hand:t3:

من اگه باشم اینا رو اضافه می‌کنم و از یه اندیکاتور ترکیبی تبدیلش می‌کنم به یه سیستم مبتنی بر توزیع احتمال:

volatility compression detection

liquidity sweep logic

session filter

HTF bias

volume imbalance / delta

regime classifier

البته که شما خودت استادی و بهتر می‌دونی و راستش من به شخصه هییییچ‌وقت آبم با اندیکاتور تو یه چارت نرفت! :sweat_smile:

میگم بهت 2 تا ی دیگه رو هم زحمتشو بکش

الان مشکلم با زیونه چون مثل شما خط های از پایین به بالا نمیاد نمیدونم چرا

3 و 4 الان انجام شده اقا . جسارتا سوال من این بود مثال نقض میشه پیدا کرد برای موارد مطروحه یا نه

لایو ترید

آتیه اتره ببینید همین الان بهترین لانگه

چطوری اون خط های از پایین به بالا اومده