با توجه به فرمایش های شما ما میتوانستیم با شکسته شدن کانال های فرکتال دوگانه و دیدن سیگنال پامپ به معامله ورود کنیم و گفتید از 10 ترید 9 تاش به عمل میرسه و گفتید اگرم استاپ خوردیم معامله معکوس رو میتونیم بگیریم ولی خوب در این مثال فکر میکنم حرف شما نقض میشه نمیدونم اگر جایی اشتباه میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید .
سعید جان هسته ی ایده اینه که وقتی sma20 و sma40 به صورت موازی و رو به بالا باشند و کندل sma20 رو رد کنه و به 40 برسه اما بالای 40 بسته شه و تو در اون زمان cci پنج یا بیست رو چک کنی و ببینی عددی کوچکتر از 100 یا منفی 100 دارن نشون میدن سیگنال پامپ دریافت کردی به شرطی که سقف اون کندل زده شه .
چارتی که اتچ کردم رو ببین جاهایی که دالر ساین داره
برای از بین بردن فالس پازیتیو شاخ و برگ به ایده ی اصلی اضافه شده که میشه تالیفی از شرایط بانضمام یک کشف جدید که کانال فرکتال های 2 گانست . انواع بکتست ها نشون میده این کانال ها بهترین جا برای ترید بوده خوشحال میشم خودتم تست کنی .
نه اونکه نمیتونه باشه قاعدتا چون گفتن دقیقا با تمومشدن پسزمینهی قرمز!
یعنی قاعدتا اون خط آبی قیمت 4590.76 میبایست سیگنال ورود باشه که البته من ساینی مثل فلش نمیبینم اونجا!
اونجا سیگنال خرید در کفه برادر که عالی ترین نوعش روی چارت مینویسه u turn
سلام دانیال جان
احسنت . از چازت معلومه تا کجا گرفتی موضوع رو ولی چرا تین سیگنال استاپ خورده ؟
اگر سبزت زو یکم کمرنگ کنی اون پس زمینه های ابی رو از دست نمیدی
دانیال اون خط مشکی رنگ ای تی ار 10 و3 شماست . من همیشه از اونجا حد ضرر میگیرم خودم .
کمی بالاتر سعید با پروفایل پیکچر دالر ساین ازم ایده ی اصلی رئ پرسید در خصوص پامپ لطفا مطالعه کن . اس ام ای 20 و 40 رو به بالا باشن . کندل برخورد کنه و بالای 40 بسته شه و سی سی ای هم تایید بده و سقف کندل شکسته شه .
آقای امامی نژاد همینکارو کردم ولی من اصلا اون ولیوم هارو ندارم ولیوم های مکدی رو
مشکل چیه؟
اها الان برام روشن شد ممنون . تست میکنم و بکتست میگیرم بهتون گزارش میدم نتایج رو . لطف کردید .
واقعا زحمت که شما میکشی هیچ کس نمیکشه و کسی نمیتونه منکر این داستان بشه
ولی متاسفانه هنوز هم خیلی گنگه یا حداقل برای من هنوز گنگه
خیلی فوق العاده میشه اگر در قالب فیلم باشه یک سری توضیحات درمورد چگونگی استفاده بدین
ببینمم چارتتو مهدی
اقایه امامی یه جلسه لایو همین امروز برگزار کنیم بیاید توضیح بدید؟
و اینکه تریدینگ ویو رو میشه با کریپتو هم خرید مشکلی نداره برای ایرانی ها
دقیقا برا منم همینطوریه هیچی نفهمیدم تا الان با اینکه توضیح زیاد میدن ولی قابل فهم نیست
اخه استاپ رو نمیدونستم کجا باید گزاشت اگر زیر اولین کندل قرمز رنگ که یه حالت داجی مانند هم دارد قرار بدیم بازم با توجه به اسپرد استاپ زده میشه
با کربپتو فقط پریمیم میشد خرید اخرین باری که چک کردما
خب دیگه چی میخواید مگه
بالاترش لازم دارین؟
اگر واقعا کار کن باشین
میتونم یک پلتفرم کاملا کاستوم برای این ابزار بسازم تا به تریدینگ ویو وابسته نباشیم
شما برنامه نویس هستی؟
امیرر جان نمیدونم تجربه ی ساز زدن داری یا نه ، اول به سختی دستت روی فرت میشینه و انگشت درد میگیری ، بعد از یه مدت داری میزنیا ولی فقط خودت حال میکنی ، بعد از مدتی فقط خانواده تشویقت میکنن و بعد از یه مدت دیگه روح مواز میزنی با چشم بسته و یه سالن تشویق میکنن . اینم همینه باید چند روز بشینی جلوی چارت رفتار لایو رو ببینی و زمان بگذره تا اون جرقه زده شه . من لایو هم میزارم جشم ولی فقط در نهایت به یه سری اطلاعات بمبارون میشی و یاد نمیگیری .
برای یاد گرفتن باید باهاش کلنجار بری