محمد جان استراتژی این رو دارم و نتایج موجوده اتفاقا و همین الان میتونی کاری کنی که خودکار ترید کنه برات . یکی از دوستان فرمودن از 6 تا سیگنال 5 تا تو دیواره خودمون شانسی ترید کنیم خیلی بهتره خیلی بهم برخورد رو راست ولی ممنونم ازت که وقت گذاشتی و یه نقد عادلانه از سیستم داشتی داداش .
سیگنال پامپ همزمان با شکست کانال فرکتال 2 گانه . خواهش میکنم فقط با این سیگنال ترید کنید تا از 10 ترید 9 تاش سود بده . دهمی هم که استاپ خورد در حهت معکوس وارد بشین اون هم سود میده .
اقایه امامی من طلب ندارم از شما که یه کدی رو منتشر کردی که خیلی پیچیدست حالا خوب و بدشو کار ندارم دمتم گرم توضیحاتتم گیج کننده تر با کلماتی که اکثرا معنیشو نمیدونم یه لطفی کن یه ویدیو بساز و از صفر تا صد یه پوزیشن از ورود تا استاپ گذاشتن و ایناشو توضیح بده تا بتونیم اکثرا بفهمیم این همه توضیح متنی بدرد هیچ کس نمیخوره بعید میدونم یه نفر حتی فهمیده باشه که چجوری باید با این سیستم کار کنه تا یه ویدئو نگیرید هم همینه وضع
چشم امیر جان ، همون لایو ترید فکر کنم بهتر از همه باشه نه ؟ امیر خان ایینو مطمعن باش امکان نداره از 6 سیگنال 5 تاش ضرر بده تو کروکوبات فعلا در حد حرف اینو خواهش میکنم از من بپذیر تا بهت ثابت شه بزودی . اوکی ؟
از دوستان میشه بفرمایید کسی هست اکانت اشتراکی تریدینگ ویو داشته باشه که الارم ست کنه من توضیح بدم چطور کروکوبات رو خودکار کنید و بهترین الارم ها رو ست کنید ؟
2 خط نقطه چین سفید و مشکی به مختصات 200 و 1440 ستون فقرات و سیستم عصبی پیکر کروکوبات هستند . به سیگنال پامپی که در حالت تعادل این دو شکل گرفته توجه فرمایید .
درود مجدد . بله اون قسمتی که فرمودید سیگنال میده و باید الارم ست کرد رو متوجه شدم . بیشتر منظورم منطق تحلیلی و ریاضیاتی هست که این سیستم بر اساسش ساخته شده و عمل میکنه . مثلا اینکه هدف از ترکیب این متغییر ها چیه یا اگر هر یک از این متغییر ها حذف یا متغییر جدیدی بهش اضافه بشه چه تاثیری رو بازدهی سیستم و کارکردش داره . چون اندیکاتور های مختلف پارامتر های محاسباتی مختلف و نتایج مختلفی رو خروجی میدن . شما اگر امکان این رو داشتید که بصورت لایو در آپارات مثلا یا ویدیو ضبط شده سازوکار سیگنال دهی این سیستم رو توضیح بدید هم از زحمت شما در تایپ این حجم از مطالب کم میکرد هم کاملا شفاف میشد سازوکار سیستم برای دوستان . ممنون بابت وقتی که میزارید
با استفاده ا ز لینک تریدینگ ویو میتونید ثبت نام کنید برای اکانت و 15 دلار کمتر بپردازید .
با ایرانی کارت تماس بگیرید ، برای تهیه استراک تریدینگ ویو باید از ایزانی کارت در خواست خرید ثبت کنید یا در خارج از کشور باشید . یعد لینک پیوست رو بفرستید و بفرمایید چه اکانتی مئ نظر دارید برای خرید .