دوستان برای مکدی دوگانه از این ستینگ ها و رنگ ها استفاده کنید . در تنظیم کردن رنگ ها بشدت دقت کنید . وارن بافت جمله ی بسیار معروفی داره که میگه وقتی همه در حال خرید هستند تو بفروشو بر عکسس اجازه بدید نشون بدم چطور با این جمله و مکدی میشه شکار کرد
هرچی بیشتر میره جلو بیشتر نمیفهمم اگه زحمتی نیست و امکانش هست یه ویدیو بزارید خیلی بهتر مطلب جا می افته تا این متن هایه طولانی که نصف کلماتشو نمیفهمیم ممنونم
اقا محمد نقد شمارو خوندم ، کمترین دفاعی در موردش نمیتونم بکنم . در خصوص الیوت عرض میکنم . خود تریدینگ ویو یک ابزار برای شناسایی امواج الیوت منتشر کرده که فقط در نسخ اشتراکی قابل تهیه است . هدف باز تولید اون بوده . من برنامه نویس نیستم و هر چه میبینید با ازمون و خطا بدست امده . بر من ببخشید اگر سر درگم میکنه یک برنامه نویس رو و خوشحال میشم اگر اقدام به پاک نویسی بفرمایید .
من کلا با این موضوع مشکل دارم . به نظرم یک سیستم یا استراتژی یا اندیکاتور و اوسیلاتور اصلا در یک کلام یک تکنیک مثل فانوس دریایی یا چراغ راهنمایی میمونه و هر چقدر حجم بیشتری به اون احترام بزاره دقیقتر اتفاقا عمل میکنه .
کروکوبات روند پایه است ، فاکتور بسیار مهمی بنام کانال فرکتال های 2 گانه برای فیلتر کردن نقاط ورود داره که تا امروز هیچ مقاله ی علمی در این خصوص نداشتیم .
چند سال پیش عزیزی با چه منظوری شیطنت کرد و کروکوبات رو در تریدیمگ ویو منتشر کرد . بنا بر یه سری دلایل شخصی هیچوقت اینکار رو نکردم و ممنون میشم ،ريال خواهش میکنم کسی در تریدینگ ویو منتشر نکنه لظفا
متوجهم آقای امامی نژاد
بقول برنامه نویس ها اگر کدی کار میکنه بهش دست نزن بزار کارشو بکنه!
البته میشه ایرادات رو رفع کرد.کد رو بهینه تر کرد ولی خب درک تمام مواردی که در کد قرار دارند یه مقدار زمان بره
اگر ایرادات رفع بشن و بصورت منطقی و همراه با بک تست این سیستم امتیازدهی بهینه بشه یک کد خیلی محشر ازش در میاد
برای اشباع خرید و فروش میشه از ایچیموکو هم کمک گرفت!! برای سیگنالهای ناخواسته در رنج ها از پرایس اکشن کمک گرفت و از ایچیموکو
خیلی میشه کار کرد رو این کد و بهینه ترش کرد اما متاسفانه من نه پاین اسکریپت بلدم و نه زبان برنامه نویسی دیگری
اما در کل شما که وقت گذاشتی بعد بهینه کردن میشه با پایتون یا هر زبان دیگری اون رو تبدیل به یک ربات خودکار کرد که خودش معامله کنه
البته کد مال شماست و طبیعتاً شما روش وقت گذاشتی و بهتر متوجه نقاط قوت و ضعفش هستی
اندیکاتور اجرا شده ولی خیلی شلوغه چند تا سوالی که پیش میاد اینه نحوه ورود چجوریه ؟ استاپ رو کجا باید گذاشت با کدوم سیگنال ها وارد شد چون نویز زیاد داره یه نمونه رو انیجا میزارم از 6 ورودی که رویه طلا 5 دقیقه داره 5 تاش استاپ شده که خب شانسی اگه میزدیمم اینجوری نمیشد البته خود اقایه امامی نژاد توضیح بدن احتمالا من دارم اشتباه میکنم جایی رو
من مشکل اون رو حل کردم اعداد کاملا انگلیسی هست
یکی از دوستان پایین تر مشکل رو گفته، مربوط به فونته نوشتاری ایران بروکر میشه که شرط های کد رو غیرقابل خوندن میکنه
برخی از دوستان تماس گرفتن مثل اقای فیروزی اظهار داشتن مکدی براشون بالا نمیاد . سروران روی اون علامت 3 نقطه خود اندیکاتور ها کلیک کنید و پین کنید روی ستون a بدون اینکه چارت رو لاک کرده باشید درست میشه .
در کار با مکدی اون سخن وارن بافت همیشه در خاطرتون باشه ، وقتی طمع کردند تو بترس وقتس ترسیدند تو طمع کن . رنگ طمع سبز رنگ ترس قرمز
یعنی وقتی هر دو مکدی قرمز رنگ باشه یعنی همه ترسیدن و وقت طمع و خرید شماست
من تو این تصویر 5 فلش قرار دادم . با درک این مفاهیم میتونید دقیقترین نقاط ورود رو ثبت کنید .
اولین فلش داره چند ستون متوالی قرمز رنگ مشترک در هر 2 مکدی کوتاه مدت و بلند مدت رو نشون میده : خرید
دومین فلش داره 1 تک ستون قرمز رنگ رو نشون میده که از هر 2 طرف با سبز محاصره شده ، یعنی وقتی همه طمع کرده بودند 1 نفر ترسیده و فروخنه .
سومین فلشدقیقا شرایطی بر عکس دومین کندل داره و بهترین زمان برای خریده
چهرمین فلش داره 2 ستون متوالی از ترس بازار رو نشون میده و پنجره ای از طمع ، کوتاه مدت و بسیار مناسب برای خرید
اخرین فلش هم داره نشون میدهخ به صورت متوالی بازار طمع کرده و شما باید بترسید
نسخی از این مکدی نگارش شده که در تطابق با سیگنال پامپ فقط روی چهارمین فلش سیگنال پامپ میده که در زمان مقتضی روش کار میکنیم و دوستان هم با دسترسی به سورس کد باز میتونن ایده های خودشون رو به تصویر بکشند و منتشر کنند .
جلوتر در خصوص خودکار کردن صد درصدی ترید ها هم حتما صحبت میکنیم .
امیر خان خیلی ببخشید ولی الان یه نفر روشن دل با حداقل دید هم همین چارت شلوغ شما رو ببینه روی فلش همون علامت زرد دارد شه که دقیقا تا کف فرکتال دوگانه بالا اومده یا روی شکست کانال ها وارد شه بار خودشو بسته . من پیشتر کاملا توضیح دادم چه کنید چارت دقیقا شبیه ماه خودم بشه . یکم کم لطفی می فرمایید برادر
تریدر های محترم شما نمایندگان قشر با هوش جامعه هستید که با ف گفتن تا فیلادلفیا رفتید و بر گشتید . من دیروز خواهش کردم برای مثالی که عرض شد 1 نمونه مورد نقض اورده شه . چیزی که عیان است نیاز به بیان نداره من خودم میدوم به 40 روش سامورایی میشه سیگنال گرفت از کروکوبات که خورد تو دیوار و دلار سوزوندم پای هر کدوم . خواهشم از شما سروران اینه مواردی که گفتم به ضرث قاطع میتونید با آرامش کامل در لورج 2 هزار فول مارجین وارد بشوید و اندازه 2 سال ترید کردن 2 ساعته سود کنید مورد بحث باشه .
یکی از این موارد سیگنال پامپ بود به رنگ قهوه ای یا بنفش دقیقا وقتی که بک گراند قرمز رنگ تموم میشه یا سبز داره شروع میشه .
دومین مورد هم زمانی بود که در حال خروج از کانال فرکتال 2 گانه سیگنال دریافت میکنید . که سیستم خودش این حالت ها رو خودکار میتونه شناسایی کنه . من الان یه نسخه خیلی ساده از سیگنال پامپ رو اپلود میکنم . اطاعت امر
سیستم 2 بولینجر داره و همه میدونیم بهترین زمان ورود در بولینجر زمانیه که اسکوییز شده باشه . امیر خان از چارت 5 دقیقه ای 6 مثال ذکر کردند که 5 مورد تو دیوار بوده و در کمال وقاهت فرمودند شانسی ترید کنیم بهتره من ازشون خواهش میکنم یک بار دیگه مواردی که تایپ کردم رو بخونن و دفعه بعد کع خواستند انقدر کم لطف باشن یا خودشون روشی بهتر رو معرفی کنن یا 1 بار به احترام 1000 خط کد از 1 تا 1000 بشمارن بعد نظر بدن .
تو همون تایم فریم 5 دقیقه من چی دیدم امیر خان چی دیدن . دم شما گرم امیر خان
2 مورد سیگنال قطعی گرفتن رو توضیح دادم تاج سر . کدومش رو متوجه نشدی . در اون دو مورد کاملا مشخص کردم که چطور میشه نواحی زمانی رو هم حساب کرد . برای کار زحمت تهیه یه اکانت اشتراکی تریدینگ ویو رو بکشید یعنی باید بکشید که استفاده ی حداکثری کرده باشید از سیستم بعد از کل بازار واچ لیست درست کنید . بعد چارت های تقسیم بر 1 رو به اون واچ لیست اضافه کنید و وارد الارم های سیستم بشین .
سعید جان من از تک تک حالت ها میتونم سود بگیرم ولی این انتظار رو از کسی که بار اول داره میبینه سیستم رو ندارم برای همین عرض میکنم strong signal alert and high confidence signal alert روی این 2 سیگنال ست کنید . اکانت پریمیم تریدینگ ویو 70 دلاره و 400 الارم ست میکنه + 2 الارم کلی برای واچ لیست که خود این بخش میتونه هزار الارم بیشتر باشه . 100 مورد از الازم های این 2 مورد ذکر شده رو ترید کنید و گزارش بدید .