کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

شیب یادگیری هر علمی به مرور زمان کمتر شده و از تعداد مطالب جدید کاسته می شود . روزی که گذشت روزی بود که باید نکات آنزا خط به خط یاد داشت کنیم چرا که شیوه ای جدید بر اساس ساختاری جدید را معرفی کرده است . ساختاری که در آن خشت اول رسیدن صحیح دیوار تا ثریا را بیمه میکند .

مراحل به شرح زیر تقدیم می گردد :

دسته بندی کانال های فرکتال دوگانه به 2 گونه ی ماژور و مینور بر اساس تعداد کندل هر کدام و عدد 270

انتخاب کانال های فرکتال ماژور

ترسیم چنگال و جاگزاری 3 نقطه ی آن در حالتی که علامت آهن ربای چارت روشن و روی قوی ست شده باد .

برای ااطمبنان از ترید در موج های بلند لازم است نماد در اخرین کانال چنگال در حال سیر باشد . سیگنال های پامپ در نواحی ترند ریزشی و افزایشی که در شکست سقف خود موفق نمی شودند دروازه ی ورود به اینگونه معاملات است .

تنها پس از بررسی نماد در تایم فریم روزانه - 2 ساعته و 15 دقیقه یا در همین تناسب اما فواصل دیگر می توان روند های اصلی بازار را شناسایی کرد و روزهای هفته له خصوص جمعه ها که معمولا روز تغییر روند است نیر باید در این تحلیل ها مورد توجه باشد .

از قدیم میگن مفت باشه کوفت باشه .

از این دوستانی که این مدت با ابراز نظر بی مورد جو رو متشنج کردن واقعا درخواست میکنم برادرانه به کار خود بپردازند .

اقایون این حرکات در شان تریدر نیست . نشون میده انگار متاسفانه یه سری از همه جا ماده و رانده گفتن چه کنیم بریم تریدر شیم .

من بابت لحنم از همه پوزش میخوام اما مگر نگفتن مفت باشه کوفت باشه ؟

حالا کد شده . بس کنید لطفا

در شان یه تریدر هم نیست یه عالمه ادعا کنه ولی هیچ کدوم از ادعاهایش رو اثبات نکنه و از زیر جواب دادن با حاشیه سازی طفره بره

به شما سم هم بدن میخوری چون مفته و کوفته ؟

وقت و انرژی و انگیزه مردم مفت نیست ! عمری که میتونه رو یه روش درست گذاشته بشه داره پای اندیکاتوری میره که سازندش حاضر نیست رو ریل معامله باز کنه باهاش

سم نمیخورم نه - کسی که سم میخوره روز اول میمیره اقا صابر من 10 ساله تریدرم با همین روش

سالار گر تو بهتر میزنی بستان بزن . خودت واقعا موتجه بی منطق بودن افعالی که انجام میدین نیستین ؟

هر چی از دهن مبارک در میاد نثار من میکنین ناموسا به چه جرم ؟

داداش مفت باشه کلف باشه

اگه بد میگم بگو بد میگی

من توهینی کردم ؟ تهمتی زدم ؟ میگم رو حساب ریل معامله باز کنید . این حرف بدیه ؟

میشه یک استیتمنت چند ماهه از برایندتون از ربات بزارین

نکنید خواهشا - به ارواح همه ی مرده هام من به هیچیم نیست ولی اگه بگم لحظه ی خوندن عصبی نمیشم دروغ گفتم . امروز ازخودم پرسیدم خوندن نوشتن برا چی یاد گرفتم ؟ برم دنبال علم یا جفنگ بخونم و لایقش رو بارش کنم ؟

اقا صایر

یکی از در بیاد تو پیام های فوروم ترید رو ببینه اینجا رو میگم خداوکیلی چی میگه ؟

علیرضا جان سرورم

سلطان

والله من یه سوال از هیچ کس به ناموسم قسم هیچ کس تا امروز نپرسیدم در مورد ترید . من از 10 سال اخیرم بیلان مالی دارم چون خرجای هفتگیم رو مینویسم ولی فرستادنش اضافه کاریه .

همین داداش میخوای بخوا

نمیخوای نخوا ببخش لحنم رو خواهشا شخصی نن فکر کنی با تو مشکل دارم .. اولین باره داریم حرف میزنیم .

از اینجا میسوزم که اونی که بلد کاره میاد همین کد هارو میبره بسته بندی میکنه پروموت میکنه میکنه تو پاچه ی همین مردم .

الان میفهمم کارم اشتباه بود و نباید مف مف منتشر میکردم .ما سه تا پی داریم :slight_smile:

PRODUCT

PACKAGE

PROMOTION

بسته بندی - تبلیغ -و اولی که از همه مهمتره مححصول . همین امروز میتونم بگم زیباترین روز معاملاتی من از نظر شناسایی چارت بود . از پیشبینی گذشته بود زده بود به پیشگویی ولی ایا اتفتقی که با اون هدف س.رس ر. دادم بیرون محقق شد ؟

فقط باعث شدم یکی دیگه بره بسته بندی کنی و تبلیغ کنه و بکنه تو پاچه مردم

من تا حالا با اندیکاتور و ربات کار نکردم میخواستم بدونم شما که سازنده این ربات هستین و قطعا چندین ماه تجربه و هیستوری معاملات از این ربات دارین چه وین ریت و ریسک به ریواردی میده

تو بکتست های استراتژی روی چارت تریدینگ ویو تا 60 درصد بالاترین عددی بوده که رسیدم.

ریسک به ریوارد چند میده معمولا؟

بزار ببینم ریپورت رو پیدامیکنم الان میفرستم ولی هدف من اتو رید به این شکل هیچوقت نبوده .

من منوال ترید میکنم اما تریدهام با استفاده از پاینکان.تور تو متا خودکار اگزکیوت میشه

به طور معمول ریسک به ریوارد های سیگنال ها با توجه به اینکه حد ریسک فقط 1 کندله یعنی همون کندل ورود بسیار بالاتر از معموله و امروز رر 130 بود

ترید هنوز به تارگت نرسیده اما اگر برسه میشه اولین رر سه زقسم ولی روش مستند سازی شده قابل بازسازی هست