شیب یادگیری هر علمی به مرور زمان کمتر شده و از تعداد مطالب جدید کاسته می شود . روزی که گذشت روزی بود که باید نکات آنزا خط به خط یاد داشت کنیم چرا که شیوه ای جدید بر اساس ساختاری جدید را معرفی کرده است . ساختاری که در آن خشت اول رسیدن صحیح دیوار تا ثریا را بیمه میکند .
مراحل به شرح زیر تقدیم می گردد :
دسته بندی کانال های فرکتال دوگانه به 2 گونه ی ماژور و مینور بر اساس تعداد کندل هر کدام و عدد 270
انتخاب کانال های فرکتال ماژور
ترسیم چنگال و جاگزاری 3 نقطه ی آن در حالتی که علامت آهن ربای چارت روشن و روی قوی ست شده باد .
برای ااطمبنان از ترید در موج های بلند لازم است نماد در اخرین کانال چنگال در حال سیر باشد . سیگنال های پامپ در نواحی ترند ریزشی و افزایشی که در شکست سقف خود موفق نمی شودند دروازه ی ورود به اینگونه معاملات است .
تنها پس از بررسی نماد در تایم فریم روزانه - 2 ساعته و 15 دقیقه یا در همین تناسب اما فواصل دیگر می توان روند های اصلی بازار را شناسایی کرد و روزهای هفته له خصوص جمعه ها که معمولا روز تغییر روند است نیر باید در این تحلیل ها مورد توجه باشد .
والله من یه سوال از هیچ کس به ناموسم قسم هیچ کس تا امروز نپرسیدم در مورد ترید . من از 10 سال اخیرم بیلان مالی دارم چون خرجای هفتگیم رو مینویسم ولی فرستادنش اضافه کاریه .
همین داداش میخوای بخوا
نمیخوای نخوا ببخش لحنم رو خواهشا شخصی نن فکر کنی با تو مشکل دارم .. اولین باره داریم حرف میزنیم .
از اینجا میسوزم که اونی که بلد کاره میاد همین کد هارو میبره بسته بندی میکنه پروموت میکنه میکنه تو پاچه ی همین مردم .
الان میفهمم کارم اشتباه بود و نباید مف مف منتشر میکردم .ما سه تا پی داریم
PRODUCT
PACKAGE
PROMOTION
بسته بندی - تبلیغ -و اولی که از همه مهمتره مححصول . همین امروز میتونم بگم زیباترین روز معاملاتی من از نظر شناسایی چارت بود . از پیشبینی گذشته بود زده بود به پیشگویی ولی ایا اتفتقی که با اون هدف س.رس ر. دادم بیرون محقق شد ؟
فقط باعث شدم یکی دیگه بره بسته بندی کنی و تبلیغ کنه و بکنه تو پاچه مردم
من تا حالا با اندیکاتور و ربات کار نکردم میخواستم بدونم شما که سازنده این ربات هستین و قطعا چندین ماه تجربه و هیستوری معاملات از این ربات دارین چه وین ریت و ریسک به ریواردی میده