کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

منم احتمالا وارد معامله فروش بشم

1 لایک کرده

با دیدن کندل های مکرر نزولی پوزیشن فروش یورو دلار انجام شد. تایم فریم 1 دقیقه

جسارتا تارگت رو کجا گذاشتید

تارگت دو رو مدنظر میگیرم برای تست سیستم. با ضربدر روی تصویر مشخص کرده ام.

2 لایک کرده

نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :

فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد :joy:

:no_entry: دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. :no_entry:

استاد ! من مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. اسم صابرو خوب به ذهنت بسپار صبر من در رو کردن دست شما تمام نشدنیه :slightly_smiling_face:

2 لایک کرده

میخواستم چیزی نگم ولی نشد😅 ببخشید ریپلای زدم ولی دالی سورئالیسم بوده و سورئال به تصویر کشیدن ناخودآگاه هنرمنده و طبیعیه که برای بیننده ای که علاقه به آثار رئال و کلاسیک داره غیر قابل فهم باشه

اگر دقت کنید یک پس زمینه ی قرمز رنگ در جهت فروش که باز کردیم درحال شکل گیری هست . باید دید ایا تداوم پیدا میکنه این سنتیمنت نزولی یا موقت هست . همچنین تقاطع خطوط مووینگ اوریج در جهت فروش به وجود آمده.

2 لایک کرده

ریوارد 2 پوزیشن فروش یورو دلار تایم فریم 1 دقیقه تاچ شد . باید دید اگر تقاطع مویینگ اورج هارو به عنوان هشدار خروج در نظر بگیریم این پوزیشن تا چه تارگتی پیش میرود .

1 لایک کرده

من فکر میکنم تا 1.15850

نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :

فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد :joy:

:no_entry: دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. :no_entry:

استاد ! من مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. اسم صابرو خوب به ذهنت بسپار صبر من در رو کردن دست شما تمام نشدنیه :slightly_smiling_face:

1 لایک کرده

بنظر آماده حرکت میاد

من شمارو تا وقتی که معامله ریل سنگین با اندیکاتور خودتون نزنید و لیکویید نشید ول نمیکنم :heart::rose::joy:

گفتی ۳ تا بیتکوین باهاش دراوردی و ۸۰% درصد وین ریت داری، خب بسم الله . منتظریم :relieved_face:

2 لایک کرده

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

احسنت داداش نباید افراد تازه کار اینجوری گول بخورن!! همین میشه اسم ترید بد درفته!!چرا ؟چون همونجوری که فرمودی ادم هارو گول میزنن!!!واقعیت معامله ریل توی لایوه !!! نه چیز دیگه ای .

1 لایک کرده

در ناحیه دایره که مشخص شده نزدیک بود کراس رخ دهد که میشد ریوارد 2.5 که اگر رخ میداد باید خارج میشدیم . در حال حاضر در حال حرکت به سوی ریوارد 4 . باید ببینیم تاچ میشود یا خیر . بک گراند قرمز هنوز در حال اکستند شدن هست .

2 لایک کرده

نه

لانگ عین نقاشی

من بستم معامله رو ولی به نظرم پایین تر بره

1 لایک کرده

خیلی عالیه لطفا رو ریل همین معامله رو با 10K باز کنید تا شاهد لیکویید شدن شما باشیم :slightly_smiling_face::heart:

1 لایک کرده