کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

نقاشی از منظر نگاه 3 دقیقه بانضمام مثال نقض سیگنال مشکل گشا

قدر زر زرگر شناسد

قدر گوهر گوهری

درود امیر جان وقتت بخیر . صرفا در حال تست کارایی سیستم هستم و میخوام ببینم سیگنال های صادر شده چه کیفیتی دارند و سیستم چطور کار میکند . افراد رو زود قضاوت نکنیم . به هر حال جناب امامی نژاد این رو به رایگان به اشتراک گذاشتن و کسی رو ترغیب به استفاده ازش نکردند یا وجهی بابتش دریافت نکردند . باز باید دید این ابزار چگونه عملکردی دارد .

خیلی تاثیرگذار بود لطفا معامله ریل 10k ای باز کنید با این اندیکاتور تخیلی :heart:

داداش گلم اسمشو گزاشته سیگنال مشکل گشا !!!:zipper_mouth_face: یعنی به نظرت ترغیب تا کجا؟!

اونی که ده ساله هست

ده ساله دیگه خواهم بود !

روی روند تحلیل کنید

سیگنال هایه فوق هوشمند مشکل گشا فقط یه نکته ریزی داری باید برخلافش وارد بشید :rofl:

امامی یجا گفته بودی اندیکاتورت مثل ناموسته بهت بر نمیخوره اینهمه چیزی گفتن بهت یه ویدئو بگیر از ناموست دفاع کن گلابی

همانطور که پشگل را در دهان نمی کنید از خواندن متونی که ایمان دارید فاقد بار آموزشی هستند پرهیز کنید

درود رفیق . والا حقیقتا به اسامی یا ادعا های مطرح شده هیچوقت وزن زیادی نمیدهم . اسم و عنوان زیاد برام مسئله نیست و اگر واقعا این سیستم کارایی خوب و قابل قبولی داشته باشد میشه ازش استفاده کرد اگر هم که در تست جوابش رو پس نداد که هیچ . من هم فعلا این روزها فعالیت خاصی ندارم و وقتم آزاد هست میشه گفت .

دوستان اگر احساس میکنید مطالب نا مرتبط داره شمارو اذیت کینه بفرمایید تا در تاپیک جدید ضمن اعلام قبلی گزارش هر گونه پیام نامرتبط اقدام به ادامه ی ارسال متون آموزشی کنیم .

استاد احتمالا بجای 3 تا بیتکوین ، 3 تا بیت کوییین بدست آوردند . مصاحبه اخیر استاد در صداسیما :

استاد یه لطفی کننی بهمون کلا خارج شی از ایران بروکر خیلی بهتره چیو میخوای اموزش بدی؟ اندیکاتور پشگل بات؟

استاد نا امیدت کردم از کلاهبرداری اره ؟ :slightly_smiling_face:

شما هم با اندیکاتورهای تخیلیتون همین بلارو سر تریدرهای تازه وارد اوردید .

تاپیک جدید برید ، هرجای دنیا برید من میام و ازتون خیلی محترمانه درخواست معامله ریل میکنم تا همه آگاه شوند :heart:. گزارش و … هم فایده نداره چون نه توهینی کردم و نه تهمتی. فقط درخواست تست اندیکاتور در ریل .

قطعا فردی که تجربه داره این صحبت رو میکنه ومرسی از این دقتی داری میزاری که شفافیت ایجاد کنی در اصل شما هم داری زحمت میکشی برای اینکه ببینی ادعا درسته یا نه .اما به نظر شما اونی که تازه اومده تو این کار اونم مثل منو شما و دستان فکر میکنه؟راستی ازمایی میکنه ؟! نمیگم همه نمیکنن ولی قطعا درصد زیادی بدون توجه پولشون رو از دست میدن .

نقطه خروج مکانیکال در ریوارد 3 (طبق پیش شرط کراس مویینگ اورج ها)

ممکنه رو 1.16365 دوباره ورود بده واسه سل. به جهت لیکوئیدیتی جمع شده زیر کف عرض میکنم

یاحسین این چیه:rofl::rofl::rofl:

اکانت دمو

پوند

بله درست میفرمایی دوست عزیز . کسی که تجربه نداره متاسفانه متاسفانه سریعا فریب وعده ها و ادعا های کذب رو میخوره اما مسئله اینجاست گاهی اوقات باید هزینه داد تا یسری مسائل رو فرا گرفت . من شخصا اگر ببینم در اینجا تبلیغی به جهت وارد کردن دوستان به معامله ای طبق این سیستم صورت میگیره گزارش میدم اما اینجا صرفا ابزاری به اشتراک گذاشته شده و فرد تازه کار اگر بدون هیچ مطالعه ای بره سراغ اینکه چه کسی چی میگه و اون کار رو بکنه قطعا متضرر میشه و همین براش تجربه میشه . ما نمیتونیم جلوی اتفاقات بدی که برای یک فرد تازه کار با سهل انگاریش میاد رو بگیریم ولی میتونیم حداقل تجربمون رو باهاش به اشتراک بگذاریم تا براش با سند و مدرک قابل دسترس باشه . شما دقت کن چند هزار نفر در حال حاضر در حال تبلیغ سیستم خودشون هستن در دنیا؟ همشون هم ادعا دارن که سیستمشون عملکرد خوبی داره . یا کانال های سیگنال همچنین . شنونده باید عاقل باشه .