کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

من میخوام ببینم ایا میشود با این خطوط مویینگ اوریج نقطه بهینه خروج پوزیشن را پیدا کرد یا نه

2 لایک کرده

ایشون فقط اسکرین شات میفرسته که پیاما شلوغ بشه و افراد تازه واقعیت رو نبینند. اما باز هم میگم. بنده مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست کلاهبرداران دارم.

و ۱۰۰۰ تا اسکرین فیک هم ارسال کنند ، من ۱۰۰۱ بار درخواست معامله ریل میکنم تا مخاطب آگاه بشه :relieved_face:

5 لایک کرده

قیمت هنوز زیر مووینگ اوریج ها و خط ATR در حال حرکت است و ریوارد 4 را تاچ کرد. یورو دلار تایم فریم 1 دقیقه.

1 لایک کرده

موج شورت باتمام رسید

در چارت CADEUR این موج ریزشی با دریافت سیگنال مشکل گشا اغاز و با رسیدن به سقف بولینجر اتمام یافت - ریز موج های روند اصلی

الان چه کنیم برادر ؟

به یه بچه دوساله هم بدی استراتژی بسازه بالاخره دو سه تا تیپی میشه دیگه هروقت از 10 تا 9 تاش تارگت شد مستنداتو بزار داش وگرنه بزار خود استاد تقلبی ویدئو بزاره

2 لایک کرده

نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :

فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد :joy:

:no_entry: دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. :no_entry:

استاد ! من مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. اسم صابرو خوب به ذهنت بسپار صبر من در رو کردن دست شما تمام نشدنیه :slightly_smiling_face:

1 لایک کرده

داخل این تاپیک ، یه ادعای بسیار عجیب دیدم. که ورود به معامله فول مارجین با لوریج 2000 رو هم گفته بودن که شدنیه . با لوریج 2000 کافیه ک چقدر قیمت خطا بره که سریعا شما رو کال مارجین کنه.

توی این چندسال ترید ب یک نتیجه رسیدم که مدیریت سرمایه بر تکنیکال ارجحیت داره. شما تاس بندازی و ترید کنی اما مدیریت سرمایه قوی داشته باشه به هیچ عنوان ضرر ده نخواهید بود

3 لایک کرده

عالیه

با اینکه مخالف همدیگه ایم

نقاشی از منظر نگاه 3 دقیقه بانضمام مثال نقض سیگنال مشکل گشا

قدر زر زرگر شناسد

قدر گوهر گوهری

2 لایک کرده

درود امیر جان وقتت بخیر . صرفا در حال تست کارایی سیستم هستم و میخوام ببینم سیگنال های صادر شده چه کیفیتی دارند و سیستم چطور کار میکند . افراد رو زود قضاوت نکنیم . به هر حال جناب امامی نژاد این رو به رایگان به اشتراک گذاشتن و کسی رو ترغیب به استفاده ازش نکردند یا وجهی بابتش دریافت نکردند . باز باید دید این ابزار چگونه عملکردی دارد .

2 لایک کرده

خیلی تاثیرگذار بود لطفا معامله ریل 10k ای باز کنید با این اندیکاتور تخیلی :heart:

1 لایک کرده

داداش گلم اسمشو گزاشته سیگنال مشکل گشا !!!:zipper_mouth_face: یعنی به نظرت ترغیب تا کجا؟!

اونی که ده ساله هست

ده ساله دیگه خواهم بود !

روی روند تحلیل کنید

سیگنال هایه فوق هوشمند مشکل گشا فقط یه نکته ریزی داری باید برخلافش وارد بشید :rofl:

امامی یجا گفته بودی اندیکاتورت مثل ناموسته بهت بر نمیخوره اینهمه چیزی گفتن بهت یه ویدئو بگیر از ناموست دفاع کن گلابی

2 لایک کرده

همانطور که پشگل را در دهان نمی کنید از خواندن متونی که ایمان دارید فاقد بار آموزشی هستند پرهیز کنید

درود رفیق . والا حقیقتا به اسامی یا ادعا های مطرح شده هیچوقت وزن زیادی نمیدهم . اسم و عنوان زیاد برام مسئله نیست و اگر واقعا این سیستم کارایی خوب و قابل قبولی داشته باشد میشه ازش استفاده کرد اگر هم که در تست جوابش رو پس نداد که هیچ . من هم فعلا این روزها فعالیت خاصی ندارم و وقتم آزاد هست میشه گفت .

1 لایک کرده