من میخوام ببینم ایا میشود با این خطوط مویینگ اوریج نقطه بهینه خروج پوزیشن را پیدا کرد یا نه
ایشون فقط اسکرین شات میفرسته که پیاما شلوغ بشه و افراد تازه واقعیت رو نبینند. اما باز هم میگم. بنده مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست کلاهبرداران دارم.
و ۱۰۰۰ تا اسکرین فیک هم ارسال کنند ، من ۱۰۰۱ بار درخواست معامله ریل میکنم تا مخاطب آگاه بشه ![]()
قیمت هنوز زیر مووینگ اوریج ها و خط ATR در حال حرکت است و ریوارد 4 را تاچ کرد. یورو دلار تایم فریم 1 دقیقه.
در چارت CADEUR این موج ریزشی با دریافت سیگنال مشکل گشا اغاز و با رسیدن به سقف بولینجر اتمام یافت - ریز موج های روند اصلی
الان چه کنیم برادر ؟
به یه بچه دوساله هم بدی استراتژی بسازه بالاخره دو سه تا تیپی میشه دیگه هروقت از 10 تا 9 تاش تارگت شد مستنداتو بزار داش وگرنه بزار خود استاد تقلبی ویدئو بزاره
نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :
فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد ![]()
دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. ![]()
استاد ! من مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. اسم صابرو خوب به ذهنت بسپار صبر من در رو کردن دست شما تمام نشدنیه ![]()
داخل این تاپیک ، یه ادعای بسیار عجیب دیدم. که ورود به معامله فول مارجین با لوریج 2000 رو هم گفته بودن که شدنیه . با لوریج 2000 کافیه ک چقدر قیمت خطا بره که سریعا شما رو کال مارجین کنه.
توی این چندسال ترید ب یک نتیجه رسیدم که مدیریت سرمایه بر تکنیکال ارجحیت داره. شما تاس بندازی و ترید کنی اما مدیریت سرمایه قوی داشته باشه به هیچ عنوان ضرر ده نخواهید بود
عالیه
با اینکه مخالف همدیگه ایم
قدر زر زرگر شناسد
قدر گوهر گوهری
درود امیر جان وقتت بخیر . صرفا در حال تست کارایی سیستم هستم و میخوام ببینم سیگنال های صادر شده چه کیفیتی دارند و سیستم چطور کار میکند . افراد رو زود قضاوت نکنیم . به هر حال جناب امامی نژاد این رو به رایگان به اشتراک گذاشتن و کسی رو ترغیب به استفاده ازش نکردند یا وجهی بابتش دریافت نکردند . باز باید دید این ابزار چگونه عملکردی دارد .
خیلی تاثیرگذار بود لطفا معامله ریل 10k ای باز کنید با این اندیکاتور تخیلی ![]()
داداش گلم اسمشو گزاشته سیگنال مشکل گشا !!!
یعنی به نظرت ترغیب تا کجا؟!
اونی که ده ساله هست
ده ساله دیگه خواهم بود !
روی روند تحلیل کنید
امامی یجا گفته بودی اندیکاتورت مثل ناموسته بهت بر نمیخوره اینهمه چیزی گفتن بهت یه ویدئو بگیر از ناموست دفاع کن گلابی
همانطور که پشگل را در دهان نمی کنید از خواندن متونی که ایمان دارید فاقد بار آموزشی هستند پرهیز کنید
درود رفیق . والا حقیقتا به اسامی یا ادعا های مطرح شده هیچوقت وزن زیادی نمیدهم . اسم و عنوان زیاد برام مسئله نیست و اگر واقعا این سیستم کارایی خوب و قابل قبولی داشته باشد میشه ازش استفاده کرد اگر هم که در تست جوابش رو پس نداد که هیچ . من هم فعلا این روزها فعالیت خاصی ندارم و وقتم آزاد هست میشه گفت .