کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

آقای امامی نژاد نظرتون در مورد eurusd چیه؟

اینم میتونه باشه🤔

درود دقیقا همچین حرکتی . ولی تمرکزم بیشتر روی پوند برای بای

برای مثال اینجا که دوتا لیبل S برای این کندل های نزولی پرینت شده قانونا باید قیمت پایین تر بیاد چون مووینگ اوریج هام دارن به سمت پایین خط میشن تا تقاطعی رو به وجوود بیارن. الان منتظرم با دیدن کندل خوب نزولی وارد پوزیشن فروش بشم

عجب تصویر پرمفهومیه این عکس .

بیسته بیست

منم احتمالا وارد معامله فروش بشم

با دیدن کندل های مکرر نزولی پوزیشن فروش یورو دلار انجام شد. تایم فریم 1 دقیقه

جسارتا تارگت رو کجا گذاشتید

تارگت دو رو مدنظر میگیرم برای تست سیستم. با ضربدر روی تصویر مشخص کرده ام.

نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :

فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد :joy:

:no_entry: دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن و فحاشی کردند. :no_entry:

استاد ! من مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. اسم صابرو خوب به ذهنت بسپار صبر من در رو کردن دست شما تمام نشدنیه :slightly_smiling_face:

میخواستم چیزی نگم ولی نشد😅 ببخشید ریپلای زدم ولی دالی سورئالیسم بوده و سورئال به تصویر کشیدن ناخودآگاه هنرمنده و طبیعیه که برای بیننده ای که علاقه به آثار رئال و کلاسیک داره غیر قابل فهم باشه

اگر دقت کنید یک پس زمینه ی قرمز رنگ در جهت فروش که باز کردیم درحال شکل گیری هست . باید دید ایا تداوم پیدا میکنه این سنتیمنت نزولی یا موقت هست . همچنین تقاطع خطوط مووینگ اوریج در جهت فروش به وجود آمده.

ریوارد 2 پوزیشن فروش یورو دلار تایم فریم 1 دقیقه تاچ شد . باید دید اگر تقاطع مویینگ اورج هارو به عنوان هشدار خروج در نظر بگیریم این پوزیشن تا چه تارگتی پیش میرود .

من فکر میکنم تا 1.15850