انقدر اذیت استاد میکنید میره یه ربات پرومکس پلاس توربو منتشر میکنه
والله که اگر خورشید در دست چپتان و ماه در دست راستتان باشد به این زودیا مثل کروکوبات منتشر نخواهید کرد !
بسته نمیشد چیه؟ ی استراتژی باید هم جای ورود هم حدضرر و هم نقطه خروج رو نشون بده دگ، مث این کانال سیگنال ی نقطه ورود میدن میگن ده پیپ تو سوده سی پیپ پنجاه تا
بعد میره استاپ میزنه، بعد میگن نه این ورود 50 پیپ داد دگ و حرکت کرد دگ و میزنن جز آمار مثبت چون 50 پیپ سمت تیپی حرکت کرده حالا استاپ چند پیپ بوده 200 پیپ😄
اینا اما و اگره،سیستم میگه کجا ورود کجا استاپ خروج کجا تیپی خروج، همو ملاکه
بنظر میشه تقاطع خطوط مووینگ اوریج و ای تی ار ها رو به عنوان نقطه خروج در نظر گرفت که فعلا قیمت بالای خطوط در روند صعودیش در حال حرکت هست . البته من خودم این را ملاک قرار دادم تاببینم واکنش سیستم به این مسئله چی هست . در حال تست هستم فعلا .
برای مثال اینجا دیگه داره حرکت نزولی شروع میکنه و خطوط مووینگ اوریج در حال تغییر مسیر هستن که میشه به عنوان هشدار خروج در نظر گرفت البته .
به نظرم اینجا یورو سل داره
منی که دنبال تاییده بای مجددم ![]()
آقای امامی نژاد نظرتون در مورد eurusd چیه؟
اینم میتونه باشه🤔
درود دقیقا همچین حرکتی . ولی تمرکزم بیشتر روی پوند برای بای
برای مثال اینجا که دوتا لیبل S برای این کندل های نزولی پرینت شده قانونا باید قیمت پایین تر بیاد چون مووینگ اوریج هام دارن به سمت پایین خط میشن تا تقاطعی رو به وجوود بیارن. الان منتظرم با دیدن کندل خوب نزولی وارد پوزیشن فروش بشم
عجب تصویر پرمفهومیه این عکس .
بیسته بیست