کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

یکصصصد ساااال؟ترید؟چارت؟ قدمت خود فارکس به شکل کنونی از 1973 است. ای باباااا

جوری برخورد کنید هیچ کس نتونه پست شمارو گزارش کنه . پاک شدن نوشته ی شما بزرگترین بی احترامی به خودتان است .

بدبخت تو دنبال اسمی تو پاچه کردن اندیکاتور ولی فشار اومده بهت هیچ کس پشمشم حسابت نکرده؟

بزار متن ادبی بنویس اولین دزدی هستی که میبینم با متن ادبی میخواد چیزی تو پاچه ملت کنه بقیه روشایه دیگه ای داشتن

2 لایک کرده

اینقد وجودشو نداشتی قبول کنی ترید بزنی لایو من که همه داراییمو گذاشته بودم وسط بدبخت

1 لایک کرده

وقتی هم که اینجا میزاری چرت مینویسی برو سه 4 تا دیگه emaاضافه کن به کرکوبات نتایجش بهتر شه :rofl:

2 لایک کرده

همون نظر من خداییش هی داره بیشتر از شک ب یقین میشه که چی

استاد هوش مصنوعی است… و البته هوش مصنوعی توسعه نیافته است و داره از خودش یه شخصیت تریدر می‌سازه که قبلا نماینده لایت فارکس بوده و نماینده هاش اومدن ایران و پیش ایشون و یه ربات ساخته و حالا هی داره خودش رو بهینه سازی میکنه، والا با این نوع صحبت و جواب دادن و ربط دادن های آبگوشت خیاری غیر از اینم نمیتونه باشه ولی بازم خوبه

وای دوستان بسه رفقای عزیزم کافیه ،بزرگوارانم بسه ،خاک پای همه تونم کافیه ،بس کنید ذهنتون رو از سر راه پیدا کردید عزیزان بسه جان من

این بخواد ادامه پیدا بکنه می‌تونه ولی بیاید و پا در میانی کنید و تموم کنید

جواب دادن های استادت رو ببین ،اونایی ک ادمین گاک کرد ازش رو اسکرین شات برات فرستادم، خودش بس نمیکنه

توهمی که استاد امامی داره فک کنم نماینده لایت بودنشم تو خواب بوده بخدا من جایه اونا بودم 10 دقیقه با این ادم حرف میزدم مینداختمش بیرون مغرور لعنتیو یه شام باهاشون خورده فاز گرفته

2 لایک کرده

ریوارد 2 معامله خرید یورو دلار در تایم فریم یک دقیقه ای تاچ شد

1 لایک کرده

بیا از استاد امامی درخواست کنیم یه ویدئو یا یه لایو بزاره ما دهنمون بسته شه بخدا که از خدامه ضایع شم ولی باید ثابت بشه این مردک احم.قی بیش نیست

2 لایک کرده

بزنید دست قشنگه روووو به همین مناسب پلی کنید اهنگ ملیییی پوشاااان پیرووووز باشییید:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
دستیابی یکی از سیگنال های کروکوبات به تیپی دو را به تمامی علاقمندان و دوستداران این ربات تبریک گفته

نمی‌دونم چی بگم راضی شید تموم کنید

خود دانید

نمونه ی موفق دیگری از سیگنال مشکل گشا

کد ها رو از کدوم قسمت وارد کنم ؟

CARPENTER MOSHKELGOSHA.txt (42.5 کیلوبایت)

RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)

PATH FINDER.txt (20.3 کیلوبایت)

MACD CLUSTER.txt (15.4 کیلوبایت)

carpenter.txt (42.5 کیلوبایت)

همش چرت و پرت الکی

1 لایک کرده

استاد در تاپیک قبل که پاسخ بنده رو ندادید ولی من با کمک هوش مصنوعی کلاد و جمنای شروع به بررسی سخنان پرمایه شما و نقاشی هایی که روی چارت میکشید و سود های میلیاردی روی بیت کوین و رابطه شمس و مولانایی شما با مدیر عامل لایت فایننس کردم و به فرمول روانگردان اختصاصی تون دست پیدا کردم و بعداز مصرف حس میکنم الان به سطح نقاشان بزرگی چون ونگوگ و پیکاسو رسیدم و با متون ادبی به راحتی میتونم سرهرکسی کلاه بزارم و اندیکاتور هایی که فقط چارت رو مث دست راست مسی میکنن به هم وطنان عزیزم فرو کنم البته گویا کاربران اینجا کمی حرفه ای و باهوش هستن و تاکنون موفق نبودم. به هرحال از شما کمال تشکر رو دارم.

ریوارد 4 معامله خرید درصورتی که بسته نمیشد