ریوارد 2 معامله خرید یورو دلار در تایم فریم یک دقیقه ای تاچ شد
بیا از استاد امامی درخواست کنیم یه ویدئو یا یه لایو بزاره ما دهنمون بسته شه بخدا که از خدامه ضایع شم ولی باید ثابت بشه این مردک احم.قی بیش نیست
بزنید دست قشنگه روووو به همین مناسب پلی کنید اهنگ ملیییی پوشاااان پیرووووز باشییید:grinning_face_with_smiling_eyes:
![]()
دستیابی یکی از سیگنال های کروکوبات به تیپی دو را به تمامی علاقمندان و دوستداران این ربات تبریک گفته
نمیدونم چی بگم راضی شید تموم کنید
خود دانید
کد ها رو از کدوم قسمت وارد کنم ؟
CARPENTER MOSHKELGOSHA.txt (42.5 کیلوبایت)
RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)
PATH FINDER.txt (20.3 کیلوبایت)
MACD CLUSTER.txt (15.4 کیلوبایت)
carpenter.txt (42.5 کیلوبایت)
همش چرت و پرت الکی
استاد در تاپیک قبل که پاسخ بنده رو ندادید ولی من با کمک هوش مصنوعی کلاد و جمنای شروع به بررسی سخنان پرمایه شما و نقاشی هایی که روی چارت میکشید و سود های میلیاردی روی بیت کوین و رابطه شمس و مولانایی شما با مدیر عامل لایت فایننس کردم و به فرمول روانگردان اختصاصی تون دست پیدا کردم و بعداز مصرف حس میکنم الان به سطح نقاشان بزرگی چون ونگوگ و پیکاسو رسیدم و با متون ادبی به راحتی میتونم سرهرکسی کلاه بزارم و اندیکاتور هایی که فقط چارت رو مث دست راست مسی میکنن به هم وطنان عزیزم فرو کنم البته گویا کاربران اینجا کمی حرفه ای و باهوش هستن و تاکنون موفق نبودم. به هرحال از شما کمال تشکر رو دارم.
انقدر اذیت استاد میکنید میره یه ربات پرومکس پلاس توربو منتشر میکنه
بسته نمیشد چیه؟ ی استراتژی باید هم جای ورود هم حدضرر و هم نقطه خروج رو نشون بده دگ، مث این کانال سیگنال ی نقطه ورود میدن میگن ده پیپ تو سوده سی پیپ پنجاه تا
بعد میره استاپ میزنه، بعد میگن نه این ورود 50 پیپ داد دگ و حرکت کرد دگ و میزنن جز آمار مثبت چون 50 پیپ سمت تیپی حرکت کرده حالا استاپ چند پیپ بوده 200 پیپ😄
اینا اما و اگره،سیستم میگه کجا ورود کجا استاپ خروج کجا تیپی خروج، همو ملاکه
بنظر میشه تقاطع خطوط مووینگ اوریج و ای تی ار ها رو به عنوان نقطه خروج در نظر گرفت که فعلا قیمت بالای خطوط در روند صعودیش در حال حرکت هست . البته من خودم این را ملاک قرار دادم تاببینم واکنش سیستم به این مسئله چی هست . در حال تست هستم فعلا .
به نظرم اینجا یورو سل داره
منی که دنبال تاییده بای مجددم ![]()