کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

تنها کسی ک داره بی احترامی میکنه فقط خود خود جنااااب استاد باقری یی ببخشید امامی هستن

1 لایک کرده

5 استاپ متوالی تا به اینجای کار توسط سیگنال های خرید صادر شده.
تاکنون هیچ سیگنال فروشی صادر نشده با وجود روند نزولی قدرتمند.

1 لایک کرده

به نظر من چارت متاتریدر خرابه :joy: مگر نه استاد ک نماینده سابق لایت فاینانس بودن و حتی شام خوردن باهاشون و چندتا پول بیت هم با همین درآورده اشتباه نمی کنن ک و فرکتال دو گانه رو بعد هفتاد سال ایشون پیدا کرده اختراع کرده، داداش قطعا شما اشتباه کردی مگر ن میشه فرکتال دوگانه اشتباه کنه ؟

لایت فایسننس اصن به ایرانی ها خدمات میده الان؟

استاد خودشون فرمودن که ،نماینده ساااابق،

و من ازشون خواستم که ایمیل اتمام نمایندگی هم برای اینکه به بچه ها اثبات بکنه بزاره، فحش میداد فقط نمیدونم چرا،؟

تا اینجای کار به نظرم چندتا مشکل وجود داره برای روند اموزشی این استراتژی . اول اینکه ما باید تنظیمات چارت خودمون رو دقیقا مشابه چارت اقای امامی نژاد بکنیم تا بتونیم بفهمیم این استراتژی چجوری اصلا کار میکنه. کدوم عکس چارت ما با چارت اقای امامی یک شکل بوده؟ هر کس عکس میزاره یه مدلیه و نحوه ی سیگنال گیری و ورود خروج فرق میکنه که خب نتیجه هم یکسان نمیشه . اینو باید بدونیم هر کسی که استراتژی میسازه نحوه ی استفاده کردن از اون و قلق هاشو فقط و فقط خودش میدونه . من اگه بخوام از استراتژی شما استفاده کنم 100 درصد ضرر میکنم چون نمیدونم قلق هاش کجاست و چجوری میشه ورود بهینه داشت به معامله.

بهترین کار به نظر من اینه اول باید یه تاپیکی ایجاد بشه برای اموزش و نحوه ی سیگنال که با عکس کاملا مشخص باشه . چون این مدلی توی تاپیک بخواد گفت و گو محور باشه هیچکش هیچی یاد نمیگیره و مطالب اموزشی و تنظیمات و … لا به لای این همه صحبت و نقد گم میشه. یعنی یه نفر الان بخواد شروع کنه به اموزش این استراتژی باید 800 . 900 پیام رو بخونه وقتش گرفته بشه تا یه چیزی ایا بفهمه یا نه . خب این مدلی اموزش نمیشه. باید تاپیک اموزش به صورت کانال باشه و فقط مدیر تاپیک بتونه اموزش ها و سیگنالی اگه روی چارت بود رو قرار بده مثلا چارت طلا باشه که همه بتونیم بررسی دقیق تری بکنیم . و بعد تاپیکی هم جداگانه برای مشکلات و بحث و گفتگو باشه برای همین استراتژی . به نظر من فقط در این صورت میشه به یه نتیجه ای رسید.باید یه نظمی باشه . اینجوری شیرتوپلنگی نمیشه کار کرد :grin:

رفیق آموزش نحوه کارکرد همچین سیستم پر جزئیاتی بدون آموزش ویدیویی ممکن نیست. چون جناب امامی نژاد از ابتدای این تاپیک تصاویر رو منتشر کردن و برای کسی مفید واقع نشده . اما خب میشه با کمی دستکاری ابزار تا حدودی دستت بیاد که هدفش چی هست .

1 لایک کرده

دقیقا نظر منم همینه. شما تحلیل خودتو بکن و جای sl و tp رو مشخص کن و از ابزار تایید بگیر همین.اینم اندیکاتوره مثل اندیکاتورای دیگه. اینهمه بحث کردن نداره بحث کردن بعضی ها باعث میشه مطالب مفید رو نشه پیدا کرد

1 لایک کرده

صدور سیگنال خرید در تایم فریم 1 دقیقه یورو دلار

این تو سبک منم تایید داده

برداشت من از سبک معاملتی فلان این است…..

برای صاحب سبک شدن پس از ده سال اقدام فرمایید با تشکر

امروز و الان و در همین دقیقه فهمیدم چرا استاد لیورمور یکصد سال پیش فرمودند :

نیاز به گرفتن تمامی ترید های یک روند نیست و کافیه به چارت نگاه کنیم تا دلیل رو بفهمیم . ریسک به ریوارد لانگ 4 و شورت 7

از بین 2 انتخاب برمده به حکم عقل نسبت بالاتر است و عقل جمعی همواره حاکم می شود .

هرکسی میتونه یه نقاشی روی چارت بکشه و مال خودش باشه

با تشکر

بحث کردن با حماقت حاکم بر بازار جنگیدن با ترند است

برای آرامش کافی است خواندن تنها با هدف یادگیری باشد

همانطور که پشگل را در دهان نمی کنید از خواندن متونی که ایمان دارید فاقد بار آموزشی هستند پرهیز کنید

وقتی هم چپت پر باشه هم هوک راستت فقط تو نت شعر میشنوی