واسه کسی که ادعا میکنه ۳ تا بیتکوین دراورده و اندیکاتورش از ۱۰ تا معامله ۸ تاش سوده ، معامله ۱۰k ای در ریل اصلااا عدد زیادی نیست.
حقیقتا اگر برید بالاتر چت ها را از ابتدا بخونید بارها به ایشون توصیه کردم این کار را انجام بدن در بستر آپارات . چون هم ایشون اوقاتش تلخ میشد و مباحث این تاپیک به حاشیه کشیده میشد هم دوستان هیچ بهره ای از مباحث نمیبردن و فقط مشغول بحث و جدل میشدند تا اینکه دیگه تصمیم گرفتم خودم تست کنم و نتایج رو گزارش بدم .
بنظر بنده ایشان روی این قضیه خیلی کار کرده و براشون سخته که قبول کنند این کار بی فایده بوده . دلیلش هم اینه که اگه سود ده بود از اون کسب درآمد نجومی میکرد . دوستانی که از این روش به سود رسیدند و ضرر کردند در همین گروه اعلام نظر کنند تا همه متوجه قضیه باشند .
دمت گرم داداش، منم همین رو میگفتم یک ماه استاااد ساکت شو بزار نتایج جای خودت حرف بزنه، خیلی داغ شد😂
اره. اینو واقعا بی شوخی میگم. منم دیگه مسخره نمیکنم چون ممکنه تاثیر منفی شدید روحی روش بذاره و ممکنه باعث خودکشی بشه. من دیگه کاری به این کاربر ندارم. واقعا غیر طبیعی هست.
دمت گرم داداش، منم همین رو میگفتم یک ماه استاااد ساکت شو بزار نتایج جای خودت حرف بزنه شما ک مطمئنی و بعد بقیه میان خودشون دنبالت و شما هم ک هدفت صرفا کمک بودی کمکت رو کردی دگ هرکی لیاقتش داشت استفاده میکنه ، خیلی داغی شد نمیدونم چرا
والا این ابزار جناب امامی نژاد نسخه ی اولش که همون کارپنتر بود که منتشر کردند مثل اینکه عملکر درستی نداشته و سیگنال های اشتباه زیاد صادر میکرد حتی خود من هم برام چند بار سیگنال اشتباه صادر شد و پوزیشن ها با ضرر بسته شد . بعد جناب کامران صالحی اومدن و کد رو اصلاح کردن و جناب امامی نژاد اون نسخه ی اصلاح شده رو به دوستان در تاپیکی معرفی کردند اما همین نسخه هم تا به اینجای کار اشکالاتی دارد مثلا یکیش ترسیم کانال فرکتال دوگانه هسات که جناب امامی نژاد بسیار روش تاکید داره و اج سیستم میدوننش . من هم این نسخه ی نهایی رو در حال حاضر دارم تست میکنم اما تا به اینجای کار نتایج خوبی نداشته تا ببینم در ادامه چه میشود .
به من ک دیشب سر هیچی تازه اینکه خوبیش رو داشتم میگفتم ک کمتر حرص بخوره و بره زیر فشار، خیلی توهین کرد و چیز گفت بخصوص به اصفهان و قم و اراک و من بازم صبوری کردم و هیچی نگفتم، مگر ن اگر میخواستم اون رو زبون اصفهانیم رو بزارم براش میفهمید و تازه میشناخت اصفهانی رو گفتم ولش کن اینو خدا… ما دگ هیچی ولش، و راست میگی شما
من شک میکنم و شک دارم ک احتمالا هوش مصنوعی هم باشه،هوش مصنوعی زیاد توسعه نیافته
بمنم فحش داده یکم بالاتر.
دوستان هرکسی برای خودش میدونه که چند مرده هلاجه هرکسی هم از این اندیکاتور استفاده کرده میدونه قضیه از چه قراره خود جناب امامی هم میدونه بقول جناب فرقانی این یک نوع زحمته که خیلیا نمیتونن این تلفیقی از اندیکاتور های معتبر هست و همه هم میدونیم که هیچ اندیکاتوری برای پوزیشن گیری نیست ولی برای تحکیم و تثبیت و تاییدیه میتونه مناسب باشه یه زمان هایی گیر میکنیم که باید بگیریم یا سل و این میتونه بهمون راهنمایی بده و ازش کمک بگیریم ولی جناب امامی میدونه که اندیکاتورش به چه نحوی کار میکنه و ازش مستقیما پوزیشن میگیره
بحث رو تموم کنید خواهشاً همه میفهمن و باشعورن و بی احترامی شما بزرگواران بهم دیگه ایجاب میکنه که خیلیای دیگه درگیر بشن و فقط درگیری ذهنه و چیز دیگه ایی نداره .
دوستانم اگر شما ناراضی هستید و فکر میکنید این اندیکاتور الکیه و مطمئنا هم استفاده نمیکنید چرا الکی بحث میکنید ،هرکس دوست داره استفاده کنید هرکس نه هم خود داند و اگر بنظرم این تاپیک رو روی حالت بیصدا برای خودتون بذارید کمتر اذیت میشید و کمتر اذیت میشیم.
با احترام به همه
تنها کسی ک داره بی احترامی میکنه فقط خود خود جنااااب استاد باقری یی ببخشید امامی هستن
به نظر من چارت متاتریدر خرابه
مگر نه استاد ک نماینده سابق لایت فاینانس بودن و حتی شام خوردن باهاشون و چندتا پول بیت هم با همین درآورده اشتباه نمی کنن ک و فرکتال دو گانه رو بعد هفتاد سال ایشون پیدا کرده اختراع کرده، داداش قطعا شما اشتباه کردی مگر ن میشه فرکتال دوگانه اشتباه کنه ؟
لایت فایسننس اصن به ایرانی ها خدمات میده الان؟
استاد خودشون فرمودن که ،نماینده ساااابق،
و من ازشون خواستم که ایمیل اتمام نمایندگی هم برای اینکه به بچه ها اثبات بکنه بزاره، فحش میداد فقط نمیدونم چرا،؟
تا اینجای کار به نظرم چندتا مشکل وجود داره برای روند اموزشی این استراتژی . اول اینکه ما باید تنظیمات چارت خودمون رو دقیقا مشابه چارت اقای امامی نژاد بکنیم تا بتونیم بفهمیم این استراتژی چجوری اصلا کار میکنه. کدوم عکس چارت ما با چارت اقای امامی یک شکل بوده؟ هر کس عکس میزاره یه مدلیه و نحوه ی سیگنال گیری و ورود خروج فرق میکنه که خب نتیجه هم یکسان نمیشه . اینو باید بدونیم هر کسی که استراتژی میسازه نحوه ی استفاده کردن از اون و قلق هاشو فقط و فقط خودش میدونه . من اگه بخوام از استراتژی شما استفاده کنم 100 درصد ضرر میکنم چون نمیدونم قلق هاش کجاست و چجوری میشه ورود بهینه داشت به معامله.
بهترین کار به نظر من اینه اول باید یه تاپیکی ایجاد بشه برای اموزش و نحوه ی سیگنال که با عکس کاملا مشخص باشه . چون این مدلی توی تاپیک بخواد گفت و گو محور باشه هیچکش هیچی یاد نمیگیره و مطالب اموزشی و تنظیمات و … لا به لای این همه صحبت و نقد گم میشه. یعنی یه نفر الان بخواد شروع کنه به اموزش این استراتژی باید 800 . 900 پیام رو بخونه وقتش گرفته بشه تا یه چیزی ایا بفهمه یا نه . خب این مدلی اموزش نمیشه. باید تاپیک اموزش به صورت کانال باشه و فقط مدیر تاپیک بتونه اموزش ها و سیگنالی اگه روی چارت بود رو قرار بده مثلا چارت طلا باشه که همه بتونیم بررسی دقیق تری بکنیم . و بعد تاپیکی هم جداگانه برای مشکلات و بحث و گفتگو باشه برای همین استراتژی . به نظر من فقط در این صورت میشه به یه نتیجه ای رسید.باید یه نظمی باشه . اینجوری شیرتوپلنگی نمیشه کار کرد ![]()
رفیق آموزش نحوه کارکرد همچین سیستم پر جزئیاتی بدون آموزش ویدیویی ممکن نیست. چون جناب امامی نژاد از ابتدای این تاپیک تصاویر رو منتشر کردن و برای کسی مفید واقع نشده . اما خب میشه با کمی دستکاری ابزار تا حدودی دستت بیاد که هدفش چی هست .
دقیقا نظر منم همینه. شما تحلیل خودتو بکن و جای sl و tp رو مشخص کن و از ابزار تایید بگیر همین.اینم اندیکاتوره مثل اندیکاتورای دیگه. اینهمه بحث کردن نداره بحث کردن بعضی ها باعث میشه مطالب مفید رو نشه پیدا کرد