این استاد فقط یک استراتژی داره!
تنها استراتژی که این استاد بلده اینه که وقتی چند نفر میاد از روش با غلتک رد میشن؛ شروع میکنه کلی اسکرین شات از چارتی که یک نرده هم انداخت روش که فرار نکنه میذاره تا نقد ها دیده نشه
نقد که چه عرض کنم! نارنجک!!!![]()
این استاد فقط یک استراتژی داره!
تنها استراتژی که این استاد بلده اینه که وقتی چند نفر میاد از روش با غلتک رد میشن؛ شروع میکنه کلی اسکرین شات از چارتی که یک نرده هم انداخت روش که فرار نکنه میذاره تا نقد ها دیده نشه
نقد که چه عرض کنم! نارنجک!!!![]()
![]()
من تا زمانی که معامله ۱۰ هزاردلاری با اندیکاتورش باز نکنه ول کن قصیه نیستم.
تست ابزار کروکوبات - یورو دلار 5 دقیقه
صدور سیگنال خرید
البته دو سیگنال خرید قبلی استاپ شد . بماند که سوال اینه چرا ابزار در روند ریزشی انقدر اصرار در صدور سیگنال خرید دارد با توجه به اینکه قیمت زیر خطوط در حال حرکت هست و خود ابزار روند غالب را نزولی تشخیص داده (بک گراند قرمز پشت کندل ها)
منم کاری به کارش نداشتم
یبار تو تاپیکش نوشتم این اندیکاتور وقتی سیگنال اماده بشه صدای
میده که این رفت منو ریپورت کرد و مدیر هم بخاطرش بمن اخطار داد. ازونموقع پیگیر این اندیکاتور شدم
بنظرت اگه این اندیکاتور کار میکرد ، استاد واسه پول مانیتورشو میفروخت ؟ ![]()
دوستان تا زمانی که استاد در حساب ریل معامله 10K دلاری با این اندیکاتور باز نکردند این اندیکاتور رو نصب نکنید . چندین بار ازشون درخواست کردم و هربار پیچوندن ![]()
داداش پیام های منو هم بخون که بهش گفتم ببین جاییش بد گفتم ؟توهین کردم؟ ک هیچی جواب نداد و شروع کرد به توهین کردن به اصفهان، حتی به خودمم نتونست چیزی بگه به حرفم جوابی نداشت به اصفهانی توهین میکرد
دایرکت برات اسکرین شات بفرستم؟
سلام صابر جان وقتت بخیر . قضیه ی فروش مانیتور را نمیدانم و از جناب امامی نژاد درخواست های متعددی شده جهت آموزش تصویری کارکرد اندیکاتور اما موافقت نکردند تا به امروز . حالا معامله ی 10 هزار دلاری انتظار بالایی هست . من بهشون پیشنهاد دادم در حساب دمو حداقل کارکرد ابزار و نتایجش رو به دوستانی که علاقه مند هستند نشان بدهند . من هم شخصا 4 روزی هست در حال تست کارکردش هستم فعلا تا به اینجای کار رضایت بخش نبوده . البته قطعا جناب امامی نژاد که بیشتر تجربه ی استفاده از آن را دارند بهتر میتونن راهنمایی کنند و کارکردش را نشون بدن اما از این کار امتناع میکنند . حالا نمیدانم چرا اما خب نمیشود کسی را مجبور به انجام کاری کرد .
من آدام مرادی کلاهبردار و شواف کار رو کشیدم پایین ایشون که بنده خدا از رو نداری مانیتورشو فروخته .
شما فقط ببین در ادامه چی میشه
منم بهشون پیشنهاد دادم بجای این همه بحث ها، وقتی میدونن رباتشون خیلی خوبه ،و یکسری بچه ها دارن رباتش رو تست میکنن،فقط یک ماه ساکت بشه و بشینه کنار تا رباتش براش با نتایجش حرف بزنه،نمیدونم چرا خیلیی فشاری شد و شروع کرد به توهین به اصفهان و قم و اراک
![]()
واسه کسی که ادعا میکنه ۳ تا بیتکوین دراورده و اندیکاتورش از ۱۰ تا معامله ۸ تاش سوده ، معامله ۱۰k ای در ریل اصلااا عدد زیادی نیست.
حقیقتا اگر برید بالاتر چت ها را از ابتدا بخونید بارها به ایشون توصیه کردم این کار را انجام بدن در بستر آپارات . چون هم ایشون اوقاتش تلخ میشد و مباحث این تاپیک به حاشیه کشیده میشد هم دوستان هیچ بهره ای از مباحث نمیبردن و فقط مشغول بحث و جدل میشدند تا اینکه دیگه تصمیم گرفتم خودم تست کنم و نتایج رو گزارش بدم .
بنظر بنده ایشان روی این قضیه خیلی کار کرده و براشون سخته که قبول کنند این کار بی فایده بوده . دلیلش هم اینه که اگه سود ده بود از اون کسب درآمد نجومی میکرد . دوستانی که از این روش به سود رسیدند و ضرر کردند در همین گروه اعلام نظر کنند تا همه متوجه قضیه باشند .
دمت گرم داداش، منم همین رو میگفتم یک ماه استاااد ساکت شو بزار نتایج جای خودت حرف بزنه، خیلی داغ شد😂
اره. اینو واقعا بی شوخی میگم. منم دیگه مسخره نمیکنم چون ممکنه تاثیر منفی شدید روحی روش بذاره و ممکنه باعث خودکشی بشه. من دیگه کاری به این کاربر ندارم. واقعا غیر طبیعی هست.
دمت گرم داداش، منم همین رو میگفتم یک ماه استاااد ساکت شو بزار نتایج جای خودت حرف بزنه شما ک مطمئنی و بعد بقیه میان خودشون دنبالت و شما هم ک هدفت صرفا کمک بودی کمکت رو کردی دگ هرکی لیاقتش داشت استفاده میکنه ، خیلی داغی شد نمیدونم چرا
والا این ابزار جناب امامی نژاد نسخه ی اولش که همون کارپنتر بود که منتشر کردند مثل اینکه عملکر درستی نداشته و سیگنال های اشتباه زیاد صادر میکرد حتی خود من هم برام چند بار سیگنال اشتباه صادر شد و پوزیشن ها با ضرر بسته شد . بعد جناب کامران صالحی اومدن و کد رو اصلاح کردن و جناب امامی نژاد اون نسخه ی اصلاح شده رو به دوستان در تاپیکی معرفی کردند اما همین نسخه هم تا به اینجای کار اشکالاتی دارد مثلا یکیش ترسیم کانال فرکتال دوگانه هسات که جناب امامی نژاد بسیار روش تاکید داره و اج سیستم میدوننش . من هم این نسخه ی نهایی رو در حال حاضر دارم تست میکنم اما تا به اینجای کار نتایج خوبی نداشته تا ببینم در ادامه چه میشود .
به من ک دیشب سر هیچی تازه اینکه خوبیش رو داشتم میگفتم ک کمتر حرص بخوره و بره زیر فشار، خیلی توهین کرد و چیز گفت بخصوص به اصفهان و قم و اراک و من بازم صبوری کردم و هیچی نگفتم، مگر ن اگر میخواستم اون رو زبون اصفهانیم رو بزارم براش میفهمید و تازه میشناخت اصفهانی رو گفتم ولش کن اینو خدا… ما دگ هیچی ولش، و راست میگی شما
من شک میکنم و شک دارم ک احتمالا هوش مصنوعی هم باشه،هوش مصنوعی زیاد توسعه نیافته
بمنم فحش داده یکم بالاتر.
دوستان هرکسی برای خودش میدونه که چند مرده هلاجه هرکسی هم از این اندیکاتور استفاده کرده میدونه قضیه از چه قراره خود جناب امامی هم میدونه بقول جناب فرقانی این یک نوع زحمته که خیلیا نمیتونن این تلفیقی از اندیکاتور های معتبر هست و همه هم میدونیم که هیچ اندیکاتوری برای پوزیشن گیری نیست ولی برای تحکیم و تثبیت و تاییدیه میتونه مناسب باشه یه زمان هایی گیر میکنیم که باید بگیریم یا سل و این میتونه بهمون راهنمایی بده و ازش کمک بگیریم ولی جناب امامی میدونه که اندیکاتورش به چه نحوی کار میکنه و ازش مستقیما پوزیشن میگیره
بحث رو تموم کنید خواهشاً همه میفهمن و باشعورن و بی احترامی شما بزرگواران بهم دیگه ایجاب میکنه که خیلیای دیگه درگیر بشن و فقط درگیری ذهنه و چیز دیگه ایی نداره .
دوستانم اگر شما ناراضی هستید و فکر میکنید این اندیکاتور الکیه و مطمئنا هم استفاده نمیکنید چرا الکی بحث میکنید ،هرکس دوست داره استفاده کنید هرکس نه هم خود داند و اگر بنظرم این تاپیک رو روی حالت بیصدا برای خودتون بذارید کمتر اذیت میشید و کمتر اذیت میشیم.
با احترام به همه