کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

از وقتی وارد این کار کوفتی شدم جواب رفیقای خودمو وقت نمیکنم بدم بعد این @@# میگه نگران نباش آدم میاد دورت !

، همونجور ک میگن شاش بچه پاکه ،آدم دیونه هم فحش و توهینش مث همونه
اون کلمه هم گفتی اشتباه تایپی بود خودشو، "خووشو"تایپش شده بجا خودشو،بعد تو اگ اصفهانی رو خوب می‌شناختی میدونستی ک نمیگن خووشوو میگن خودِشااا ،پس نگو شناختت از اصفهانیا هم مث بقیه ادعاهاته😄 واهی

خوبی کامنیوتی اینه ک حرفا میمونه، دوستان هم میان میخونن و قضاوت میکنن که من چی گفتم چجور گفتم و شما چی و چجور گفتی، آرههه داداااااا :joy:

1 لایک کرده

@ClubSupervisor

بیا داداش فقط نگاه کن و بخند :joy: :grinning_face_with_smiling_eyes:

سقف کندل اگر زده نشه اولین تحلیل با نسبت 3 رقمی من خواهد بود

خب حالا که دیدیش و حرصت گرفت ادیتش میکنم نتونی ریپورت کنی بچه. :rofl:

خب حالا که دیدیش و حرصت گرفت ادیتش میکنم نتونی ریپورت کنی بچه. :rofl:

4 تا یه شایی بدرد نخور کاسه لیس و هیچی ندار شدن همه ؟؟؟؟

والا تنها کسی که مجبور شده مانیتورش رو بذاره برای فروش خودت بودی.

چرا فکر میکنی من ادم حسابت میکنم ریپورتت کنم . همه کس من از تو کمترن من ریپورت کرده باشمت . تو بی وجودی بدبخت چی میگی . هویتت ترامپه !

کارتم حتما عین بابا بزرگشه . بنگاه شادمانه

ساکت! خاموش!

مارکت تحلیل رو تایید کرد . واقعا باورم نمیشه با استفاده از کانال ریگرشن ترند - پیچ فورک و مهمتر از همه ککانال فرکتال های دوگانه - کشفی که پس از 70 سال در بازارهای بلطف پاین اسکریپت و هوش مصنوعی مایکروسافت و ایده ی من ممکن شد .

کانال های فرکتال دوگانه بلند مدت شاخصه ی اصلی در شناسایی این فرصت های مارکت است .

دریافت سیگنال پامپ در چارت تحلیلی CADEUR نیز اصالت تحلیل را تایید می کند .

نتیجه گیری نهایی :

چنانچه پس از ترسیم ریگرشن ترند یک کانال فرکتال دوگانه بلند مدت شاهد تشکیل و/یا دریافت کننده ی سیگنال پامپی با مبدا سومین مرز پیچفورک بودید نقطه ورود شما در ابتدای تشکیل یکی از موج های 2 به 3 یا 4 به 5 است .

اگر در میان روند شاهد پرش قیمت و ایجاد فاصله یا گپ بودید در موج 4 به 5 هستید .

تعریف بلند مدت : بیشتز از 3 سیکل 90 کندلی بر اساس تعاریف کروکوبات از نواحی زمانی فیبوناچیی

ترسیم ریگرشن ترند و پیچفورک آن 2 گام اصلی شما پیش از کلیک روی BUY یا SELL اگر نباشد ، شانس موفقیت شما از نظر تکنیکی صفر است !

به بیانی دیگر بردی هم میسر شود شانسی است ! چرا که دشمن را خوب نشناخته و وارد نبرد شده اید .

@WHALEFORCE1

بله دوستان متاسفانه باز هم شاهد شعرخوانی و فلسفه بافی استاد بودیم بجای اثبات ادعا و سند و مدرک در مورد کارکرد صحیح اندیکاتور😂 برید پیامی که روش ریپلای کردم و پاسخ های فوق حرفه ای استاد رو بخونید😂

اما اشتباه فکر کرده اند . بنده تا زمانی که ایشون با اندیکاتور خیالی خود معاملات ریل 10K ای باز نکنند بیخیال قضیه نمیشم و هر روز و هر ساعت پیگیری میکنم تا حتی یک نفر هم تو دام ایشون نیفتند.

استاد عزیز باز هم میگم . بنده مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. شاید قبلا تونستی۲ نفرو سرکار بذاری . اما اینبار فرق میکنه .

من اندیکاتور که هیچی ، آمار عکست مقابل دادگستری کنیا هم دراوردم :slight_smile:

درکل این سینه محرم اسراره استاد .فقط معامله ریل بده نذار باز بشه :hand_with_fingers_splayed:

2 لایک کرده

در نسخه رایگان فقط تعداد دو عدد اندیکاتور باید کار کنه و شما میتونید چند تا اندیکاتور دیگه اضافه کنید قبلش علامت چشم که یک خط روی اون کشیده میشه یعنی اندیکاتور خاموش پس میشه یک اندیکاتور دیگه اضافه کرد فقط اندیکاتور خاموش و سویچ کن روی آندیکاتور تا ۱۹ عدد میشه اضافه کرد فقط باید دو تا دو تا استفاده کرد اگه ارور علامت تعجب دیدی اندیکاتور ۳ تا روشن پس یکی خاموش و تایم جابه‌جا کن دوباره بگرد روی تایم اصلی علامت ارور بره

نتیجه معامله با اندیکاتور فوق حرفه ای استاد :

فروش مانیتور و سیستم ترید به علت نیاز مالی توسط استاد :joy::joy:

استاد عزیز من بابت گیر دادن به باز کردن معامله 10k ای در ریل عذرخواهی میکنم :rose:

بنده در جریان نبودم شما مانیتورو فروختید :joy:

استاد ! من مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی در رو کردن دست رویافروشان و کلاهبرداران حوزه ترید دارم. اسم صابرو خوب به ذهنت بسپار :heart: صبر من در رو کردن دست شما تمام نشدنیه :slight_smile: