کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

2 سیگنال پامپ دقیقا بر روی پیچفورک بی نیاز از کلام

شما هر بار منتقدی نقدتون کرد شروع کردی به فحاشی و زدن خودت به درودیوار .

مرد حسابی نشخوار رو میدونی کجا بکار میبرن؟؟؟

با این سطح از مکالمه مدعی هستی اجدادت تو فرانسه محقق بودن و صاحب علم و کلام .

برای همین بود که قبلا گفتمت کل هیکلت از طلا باشه و علم اول تا آخر تو مغزت برای من دوزار بدرد نمیخوری.

کسی نقدت کرد خوشت نیومد جواب داشتی یا نداشتی بهتر نیست سکوت کنی و ندیده بگیری!!که برای هدفت هم که شده ذهن خودتو آشفته نکنی!!!.

ابتدا به ساکن گفتی این بازار چندین روز متمادی روزی ۸ ساعت زمان لازمه تا یادگیری درست .

بعدش با چند صد خط کد و اسکرین شات و دوتا متن محدود همه چیزو آموزش دادی و شروع کردی به بقیه ی داستان …..!!!

این تناقضات جای انتقاد نداره؟

من که پیگیرت نیستم چون عین روز برام ابتدا و انتهاش مشخص بود و جوابتو واگذار کردم به روزگار

اگر هم آدم با تجربه ای باشی باید بفهمی که جواب روزگار به وقتش چقدر درست و سنگینه . ولی اونایی که دنبالت میکنن رو با این ادبیات مشمئز کننده به قول خودت از سوراخ هات نمک پاشی نکن .

همه چیز پول و کسب درآمد نیست .

3 لایک کرده

عجب حرفی زده البروکس - یه چیزم یاد گرفتم امروز .

میگه زمانی موفق شدم که تمام اندیکاتور های پولی رو ریختم دور . کسی که از اندیکاتور ده سال پول در بیاره رایگان منتشرش میکنه . دلیل اینه

جناب امامی نژاد باید یک نکته را خدمتتون عرض کنم . اینکه من قدردان شما هستم بابت به اشتراک گذاری تجربیاتتون درش هیچ شکی نیست . اصولا از هر کسی نکته ای یاد بگیرم تشکر میکنم و این کار را درست و واجب میدانم . اما فکر کنم یک سو تفاهمی پیش آمده . در طی روز های اخیر بسیار سعی کردم از شما بیشتر بیاموزم و سوالاتی که داشتم را خدمتتون مطرح کنم چون ابزار شما برای من یک تجربه ی جدید و چالش جالبی بود تا خود را محک بزنم . چون حقیقتا از کوچکترین خطی روی چارت استفاده نمیکنم بدلایل شخصی . من از ابزار شما در روند کاری خود استفاده نخواهم کرد نه بدلیل اینکه بدرد نمیخورد یا بد است بلکه صرفا روان من توانایی کار کردن با همچین سیستم پر جزئیاتی را ندارد . پس من صرفا اینجا هستم تا بیشتر باهاتون راجع به این ابزارتون تعامل داشته باشم و دور هم مطالبی را به اشتراک بگذاریم و از هم یاد بگیریم . در این چند وقت اخیر اما متاسفانه صحبت های این تاپیک بسیار سطحشون پایین امده و انواع خشونت کلامی جای مطالب مفیدی که باید رد و بدل شود را گرفته . جسارتا ازتون تنها خواهشی که دارم این هست اگر نیتتان راهنمایی و اشنا کردن دوستان با دیدگاه خودتون هست اکیدا از پرداختن به مسائل حاشیه ای خودداری فرمایید تا جو سالم بماند . ما همه اینجا گرد هم جمع شدیم تا دست هم دیگر را بگیریم و کمکی برای هم باشیم . اینجا میدان نبرد نیست که یکدیگر را تحقیر و تضعیف کنیم که حقیقتا هم در مرام و منش یک انسان فهمیده و آگاه نیست . باز خوش حال میشم این مباحث بصورت اصولی جلو بروند . با سپاس از وقتی که میگذارید .

4 لایک کرده

سلام به همه ي دوستان طبق تجربه چندين و چند ساله و از دست دادن شور و شوق اوليه ي تريد و از دست دادن زمان و هزينه ي بسيار براي اموزش نادرست ازتون ميخوام كه براي خودتون و وقتتون ارزش قائل باشين من قبلا در تجربه ي تلخي شبيه به اين سيستم گير كردم و از اتفاق شباهت هايي به همين سيستم دارد استفاده از 4 تا مكدي و 4 تا استوك و 4 تا مووينگ من نه ميگم درست بوده و نه غلط ولي بعد از چندين سال وقت گذاشتن روي اون سيستم به اين نتيجه رسيدم كه وقت خودم را هدر دادم خداراشكر عبور كردم از اون مرحله البته كه با افراد ديگري هم كه در ارتباط بودم حقيقتا فرد موفقي در اون سيستم نديدم ضمن اين كه ذهنيت ابتدايي كه در تريدر بايد درست شكل بگيرد با دادن وعده هاي دروغين مثل قطعيت مسيري به شدت اشتباه را بوجود مياورد من نه ميگم اقاي امامي بد هستند نه خوب و نه نقدي به سيستمشون دارم فقط يك تجربه در اختيار دوستان قرار دادم اميدوارم براي وقت و ذهنيتتون ارزش قائل باشيد و مسير درستي را انتخاب كنين و در چرخه اشتباهي قرار نگيرين از هركس ادعا ميكند سند بخواهيد سند درست و معتبر و قابل اعتبار سنجي كه متاسفانه بنده در اين تاپيك چنين چيزي پيدا نكردم پاينده باشيد .

3 لایک کرده

منم اول نفهمیدم سیمان چه ارتباطی به ترید داره!
چرا در جواب هر کی میاد از سیمان مینویسه :thinking:
تا اینکه اینو دیدم و فهمیدم :laughing:

1 لایک کرده

انتهای روند

سیگنال پامپ

شــــــــــــت :rofl: :coconut: :coconut:

1 لایک کرده

از هر “10 سیگنال پامپ واقع شده در انتهای نمایشگر هر روند”

از هر “10 سیگنال “پامپ” واقع شده در انتهای نمایشگر هر روند”

از هر “10 سیگنال پامپ واقع شده در” انتهای نمایشگر” هر روند”

، 9 سیگنال طبق تمامی مشاهدات به اهداف شناسایی شده ی خودکار خود خواهد رسید .

مثال دهم با استاپ به میزان 1 کندل - در جهت مخالف پس از جبران خسارت سوداور خواهد بود و به تامی اهداف خودکار تعیین شده ی خود خواهد رسید .

روش مذکور غالب معاملاتی را که اسناد ارزاوری بیش از یکصد هزار دلار و 9 بیتکوین آن به کشور پیشتر منتشر شد را شامل میشود و امکان دانلود رایگان نسخه ی کامل روش ان بنام کروکوبات فقط در ایران بروکر قابل دریافت است .

carpenter.txt (42.5 کیلوبایت)

RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)

PATH FINDER.txt (20.3 کیلوبایت)

MACD CLUSTER.txt (15.4 کیلوبایت)

سید علیرضا امامی نژاد
                                                   با سابقه ی بیش از 10 سال ترید
                                               نماینده ی سابق بروکر لایت فایننس در خاورمیانه و شمال آفریقا
                کارشناس بازرگانی خارجی - تحلیلگر ، مترجم ، مدرس و مشاور فینتک
                                                              09351767037
                                                              WHALEFORCE۱
1 لایک کرده

پلشت تو فرق شرکت سهامی عام و خاص و تاثیر صادرات روی قیمت سهام شرکت های بورسی ایران رو هم نمیفهمی و اینجایییی؟

اه اه اه چقدر خونه ■■■■■ لازمه چه گندی برداته بازارو

NO SHIT SHERLOCK

یه شتم از کل فرهنگ انگلوساکسون یادگرفتن هر 8 ساعت فرو میکنن تو دهن

پلشت تر از پلشت باید باشه ادم ربط صادرات سیمان و بورس ایران رو ندونه اخه چرا دهن باز میکنین بخندن بهتون ! با کیا شدیم 90 میلیون و کیا از چیا جون سالم بدر بردن زنده موندن چرا الله اعلم !

گرفتن سود برای 12 بار با نسبت 1 به 1 از بازار ممکن است و بسیار بیشتر از گرفتن 1 باره سودی بر اساس نسبت ریسک به ریوارد 12 طبق ترید لایو امروز توسط معامله گران تکرار می شود .

مزیت رقابتی کروکوبات امکان ست کردن الرت برای کل بازار در چارت معمول و چارت معکوس فروش است . سیگنال هایی با نسبت های ریسک به ریوارد 2 رقمی.

کروکوبات

ازموده شده در زمان

1 لایک کرده

سعید جان من روش چارت و سیگنالم ناموسمه

2 لایک کرده

استاد امامی حداقل یه ویدئو 5 دقیقه ای بگیر روش ورودو توضیح بده

1 لایک کرده

امیر خان یادگیری در بورس با یادگیری یه زبان خارجی یا یه پروسه ی اداری خیلی فرق میکنه . یک پروسه ی شخصیه که هر چی ابزار های کمک اموزشی کمتر استفاده شه نتیجه ی بهتر یخواهد داد . من واریس گرفتم بس که پای تخته وایسسادم 4 تا چیز از تدریس بلدم.

کد ، توضیحات ، تصاویر به صورت کاملا دقیق منتشر ششده و با گذر زمان بشما ثابت خواهد شد هوش ایرانی که پیچیده ترین ها رو مهندسی معکوس کرده کروکوبات رو هم بومی میکنه .

امروز باعث شدید 3 قرار خودم و 1 تماس تلفنی پندیگ مهم از صبح رو انجام ندم تا فقط همین سیگنال ریسک و ریوارد 12 به هدف برسه . شب خوش

یه سوال شما چندین بار امروز سیگنال پامپ دادین ولی همش استاپ میشد لایو گذاشتم اینجا میتونید برسی کنید

1 لایک کرده

با اسطرلاب نقطه ورود رو پیدا میکنه

یه عکس معروفی هست طرف با تراز داره سعی میکنه حلال ماه رو پیدا کنه. اون استادش بوده تو پیدا کردن نقطه ورود

1 لایک کرده

حرفات درست باید خودمون بخونیم ولی الان من از 10 سیگنال اخیری که ابزار شما داده بزور 5 تا تیپی پیدا میکنم اگه بخوای الان عکس بدم از چارت

1 لایک کرده

من میفرستم شما بگو اشکال کار کجاست

1 لایک کرده

طلا امروز سیگنال متا انتهایه پس زمینه قرمز استاپ شد

سیگنال متا قبلی ریوارد یک هم نداد بازم استاپ

1 لایک کرده