کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

سعید جان بر اساس کاری که نمیکنی روی چارت دیرئز هم گفتم

ریگرشن ترند روی کانال فرکتال دو گانه با ستینگ 3 و منفی 3

PATH FINDER.txt (20.3 کیلوبایت)

1 لایک کرده

جسارتا ریگرشن ترند مگر ابزار ویژه ای هست؟ یک ابزار رسم کانال هست که در بهترین حالت اجه ۶۰ درصدی به شما میدهد . البته نظرتان محترم هست . صرفا نظر شخصی بود.

مخاطب من در اون پست شما نبودی که بخای حال کنی یا نکنی .

شما مگه خودت بعد از چندین بار خداحافظی کردن تشریفتو بردی که حالا از ما میخای خداحافظی کنیم .

مگه صاحب این وبسایت یا ادمینشی .

جوگیر شدی احساس مالکیت بهت دست داده .

نه خوشتیپ به خودت بیا و صبور باش.

مرسی اقا مهدی

ممنون از راهنماییت:heart::folded_hands:t3:

1 لایک کرده

ریگرشن ترند نه ابزار مهمی نیست عین گوش انسان میمونه - با خوراک فکری گندیده پر شه در کلام هم میگنده - ریگرشن هم ابزار خاصی نیست ولی 2 نقطه ای که براش باید مشخص کنی خیلی خیلی خلص هیتند . کانال فرکتال 2 گانه 2 نقطه داره - ابتدا و انتها … این اخرین توضیحی بود که میتونستم بدم .

image

اون نقطه ی اول کانال فرکتال 2 گانه مشخص میکنه برای ریگرشن ترند و سیگنال دریافتی که نتیجه میشه اینی که دیدیم - 4 نقطه ورود - 3 نقطه استاپ - 1 سیگنال با نسبت 8

جناب آقای امامی نژاد شما وقت و انرژی زیادی در این گروه و گروه های دیگر گذاشته اید .هدف شما هر چه هست به خودتان و نیت شما بستگی دارد ولی شما به تازه واردها القا میکنید که برای موفق شدن تنها یک راه هست و آن استفاده از ابزار خاص شماست . این روش به هیچ وجه سود ده نیست و دلیل آن حضور شما در اینجاست . من دهها بار نامه بروکر لایت فایننس ، مدیر فروش سیمان و غیره را دیدم . به دوستانی که به این روش علاقمند شده اند توصیه میکنم وقت خودشان را تلف نکنند . قطعا این متن برای شما خوشایند نیست ولی ضربه ای که شما به تریدهای تازه کار وارد میزنید درناکتر است . عرض کردم که با شما کاری ندارم ولی به دوستانی که میخواهند در این راه موفق شوند یک جمله از آقای البروکس را هدیه میدهم . ایشان فرمودند : من وقتی به سود دهی رسیدم که تمام اندیکاتورهایی که برای بدست آوردنشان هزینه کرده بودم دور ریختم .

5 لایک کرده

خیر قربان نه چرا ناراحت بشم

من اولین باره نام شمارو دارم میبینم طبیعتا دیگر هم نخواهم دید . منطق کسانی که نامشون رو میبینم یاد مگش میفتم رو متوجه نمیشم.

ملت ما مفت خور نیستن حسن خان . وقتی چیزی بهشون سود بده خودشسون اونجوری که میدونن تشکر میکنن .

قربون دهنت :heart:

زمان که بگذره همه متوجه میشن

1 لایک کرده

روشی که من ساختم و باهش پول دراوردم و سند برداشت دلاری رو منتشر کردم اینه - 10 سالم هست شغل دیگه ای ندارم . حتما وضعشون این دوستان از من بهتره - موندم چرا نکته ای اموزش نمیدن و نشخار میکنن کلا دیگزان رو

دریافت سیگنال پامپ

با داشتن اشتراک تریدینگ ویو امکان ست کردن این الارم برای کل بازار فراهمه . با ست کردن الارم دقیقا با بسته شدن کندل در این شرایط الارم روی ساعت - موبایل و سیستم و ایمیل دریافت میشه

چرا اتفاقا نکته هم آموزش دادن . همین جناب امیر گفتن که فقط یه استراتژی ساده با وین ریت 55 درصد و ریوارد یک به یک کافیه که شما رو سود ده کنه.

چرا دیگه همدیگه رو نبینیم ؟ اتفاقا دوست دارم نظرات دوستان را ببینم و اینکه شما تا کجا ادامه میدهید .

حتما مبکنه حسین اقا -1 روش نداریم برای به سود رسیدن تو این بازار . فقط باید مستنداتی مبنی بر به سود رسیدن شخص حتما موجود باشه : شامل سند برداشت – اگه خیلی خفن بوده نامه از بروکر - اگه دیگه نماینده بروکر بوده که هیچی الان داریم میبینیم بروکر ها 1 نفر دارن که داره اکوزش میده من خیلی دیدم .

این اشخاص قابل اعتمادن به نظرم .

1 لایک کرده

محمد رحام دانیال کامران

خوشبختانه هر بار اسم سعید رو اوردم گفتم 50 درصد یاد گرفته چون عادلانه سعی کردم نظر بدم . حقیقتا 10 درصد در بازارهای مالی حتی با داشتن ابزار ازمون پس داده موفق خواهند بود . خیلی جالبه

عالی ولی لطفا ریگرشن ترند رو هم بکش

1 لایک کرده

سیگنال پامپ مجدد دریافت شد

خجالت نکش که مانیتور فروش نرفت اشکال نداره :joy:

اقا کد زایان رو مگه نداری چرا اد نمیکنی ؟؟؟

RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)

1 لایک کرده