امیر داداش گوش ندادی بخدا به حرفاش و هنوزم همون سر خونه اول موندی
یدفعه دیگه وجدانن بدونه اینکه از کار بزنی مطالبو از اول بخون ببینید چی داره میگه بعد جبهه بگیرید سمتش .
حاجی ناموصا نکنید 30 نفر نریزید سر طرف همینجوری ترید کاریه که بابای روانو در میاره بد ترش نکنید با این کاراتون ؛همچیو گفته شما فقط بقیرو ول کن بچسب به یاد گیری رایزینگ زایون خودتو بستی.
بخدا تو چارت ببینی پشمات میریزه.
فقط جون داداش برو درست بخون مطالبو سر سری رد نکن .
اقایون دوستان گلم یکم منصف تر باشیم . همدیگر رو منصفانه نقد کنیم نه با بی احترامی و بی رحمی. من خودم امروز سومین روزیه که این سیستم رو داشتم تست میکردم. و چون برای من شرط اول ورود به معامله برخورد و واکنش به سطوح فرکتال 3 و 5 دقیقه هست و از 12 ظهر تا 6 عصر هیچ سیگنالی برای ورود به معامله نداد در حالیکه استراتژی خودم حدود 200 پیپ سود داد. برعکس این هم صادقه دیروز این سیستم سود حدود 300 پیپی داد درحالیکه استراتژی که خودم کار میکنم هیچ سیگنالی نداد. خودتون بهتر میدونین هر سیستم و استراتژی خوب و بد داره. همه چیز سیاه و سفید یا صفر و صدی نیست.
دوستان عزیز من به عنوان برادر کوچک شما(30 سالمه و دانشجوی دکترا هستم) توصیه میکنم اگر نقدی هم داریم با رعایت انصاف و احترام بیان کنیم که مبادا سبب رنجش بشه.حالا جناب امامی نژاد زحمت کشیدن یه سیستم طراحی کردن که من به شخصه سپاسگزارم و میدونم کار آسانی نیست و مرور زمان ثابت میکنه که برآیند مثبت هست یا منفی . پس کسی که یک هفته یا یک ماه معاملاتی تست نکرده باشه نمیتونه حکم بده که بد یا خوبه ( به قول معروف رطب خورده نمیتونه منع رطب کنه)
خواهش میکنم ما مردم قدر همو بیشتر بدونیم و پشت هم باشیم نه اینکه همدیگر رو برنجونیم یا با چوب و چماق به جان هم بیفتیم.
عذر میخوام که وقت گرانقدر شما رو گرفتم و برای همتون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم.
کروکوبات رو ول کن. من یه استراتژی دارم : دراگون بات. از نوک دایناسور بای میزنی قیمت تا دمش میریزه . یه چندتا آموبلانس هم گذاشتیم اگه خیلی با سرعت از دمش افتادی نجاتت بده .
شما یا هر تیراناسوروس دیگری که چنین سودی را گرفته باشد چنین ایمیل بدون امکان ریپلایی را دریافت کرده که قطعا عقب مانده ترین اذهان مبتلا به سندروم داان نیز میدانند بین آنچه شما موفق به انجام آن شده اید و آنچه معاملات اینجانب در بروکر لایت فایننس موجب آن شد تفاوتی نظیر تفاوت عهد ژوراسیک با سال 2026 است .
موفقیت بنده ، سفر مدیران توسعه بین الملل قدیمی ترین و خوش سابقه ترین بروکر فعال در ایران را بهمراه داشت که کمترین خیر آن به سنتی فروشان خیابان ویلا بود . متاسفانه کاسب صنعتی فروش شما حلال خور نیست .
اینباکس سراسر محبت 10 درصدی که کروکوبات را درک کرده اند و تصاویر ورودهای بسیار دقیقی ثبت نموده اند برای توقف لرزش دستان من درزمان تایپ کافی بود و شما را بحال خوش خود رها می گذارم .
با حداکثر اندوه و حس بشردوستی نسبت به هم وطن اشقته حال
تهی از ارادت
سید علیرضا امامی نژاد
کارشناس بازرگانی خارجی ، نماینده ی سابق بروکر لایت فایننس در خاورمیانه و شمال افریقا ، مدرس ، مترجم و مشاور فینتک
( با سند برداشت بیش از 9 بیتکوین و ارز اوری بیش از یکصد هزار دلار با سرمایه اولیه 500 دلار در 8 سال از بیش از 10 سال ترید موفق ! )
و…..
سازنده ی عامل تشنج شما کروکوبات - با معرفی فرکتال های 2 گانه به بازار های مالی پس از 70 سال !
کمترین انتظار من بعنوان شخصی که رخش خود را به یادگار و بی دینار در روزگار دلار نزدیک به دویست هزار تومان بر جامعه ای که بسیاری از زیبارویان ان در چنگال سوسمار خاران خلیج همیشه پارس گل بدنشان چیده می شود و بسیاری از راست قامتان و مردان روزگار آن شرمنده ی نان همسر و فرزندان خود هستند هدیه کرد ، احترام است .
لذا اکیدا شما را از کوچکترین کمک به افرادی که خود بهتر می دانید منع داشته و منطق این کار را در شاخ ندادن خدا به خر می دانم .
اون حس بد این دمپایی پوش ها رو نسبت به ما ایرانی ها من در فرودگاه دبی یک بار بخوبی درک کردم ، وقتی پرواز تاخیر داشت و برای خروج و اقامت هتل نیاز به خروج بود و اسکن چشمی که جوان ریش سبیل در نیاورده ی اماراتی در گرفتن از چشمان من موفق به ان نمی شد .
پس از مشاجره من به ایستگاه بازداشت هدایت شدم و با گفتن یک جمله با احترام و بدون اسکن دل از زنان شوهر دارشان در هتل هیلتون در فرصت محدود ز کینه بردم و ان جمله چه بود :
اگر با یک تماس پاسپورت آمریکایی من به اینجا برسد از کرده ی خود تا ابد پشیمان خواهید شد . کروکوبات امد شاید برای ورود دلار به کشور 0.000000001 درصد کمتر نیاز به امارات برای دلار داشته باشیم .
دلاری که یک تنه و بدون 1 اسپانسر و یک سیم کارت سفید یکصد هزار عددش “فقط” در 8 سال اول این ده سال اخیر خرج عیش و نوش این جوان ایرانی و مجرد 40 ساله شد و سر بزرگ آن بیمه ی بازنشستگی و هنوز زیر لحاف است اما بدون حنی 1 مهر خروج از کشور در پاسپورتی که دیگر جای مهر خروج زدن نداشت.
بد نیست بدانید صادرکنندگان ایرانی برای صادرات و ورود ارز به کشور جایزه دریافت می کنند و شاید کم نباشد میان انان کم اظهار کنندگان !
درمقابل تریدر های ایرانی برای کار و خرید ملزومات ترید به دلار و به قیمت امریکای پس از تورم این روزها باید در شرایطی کار کنند که برخی سایت های کنترل ریسک سرمایه مثل PINECONNECTOR هنوز بلاک هستند و در پراپ ها هنوز باز ! و امریکا نیز تحریم های های خود نظیر امکان نداشتن کار با نسخه ی اشتراکی تریدینگ ویو را مجدد معمول ساخته است .
شما در پاسخ به هرسوال و هر نقدی از رزومه خیالی و غیرقابل اثبات خود حرفمیزنید و همانطور که همه دوستان دیدند درست کردن ایمیل و برداشت بیت کوین فیک در کمتر از ۱ دقیقه قابل انجام است . حتی با رزولوشنی بالاتر از اسکرین دانلود شده شما.
لطفا بجای رجز خوانی و ملی گرایی و مظلوم نمایی (قرص میخورم و رو شیشه بودم و دستگیر شدم و …)
10 معامله لایو با حجم 10K دلار بزنید درحساب ریل و در پاسخ بعدی همین پیام لینک لایو اپارات را ارسال کنید.
پ.ن : منظور باز کردن معامله روی چارت است نه بازکردن دیوان حافظ و نوشتن شعر و ضرب المثل و سرچ کردن اسم بیماری ها در گوگل.
همانقدر که شما در طفره رفتن و آشنایی با انواع بیماری ها و شعب مواد فروشی در ایران مهارت دارید و عمر خود را در این راه سپری نموده اید (با استناد به پیام های خودتان ! نه اتهام)
بنده در رسوا کردن رویافروشان و متوهمان و کلاهبرداران حوزه ترید مهارت بسیار بسیار بسیار بالایی دارم. و تا این لحظه هم همانطور که دوستان مشاهده کردند موفق بوده ام.
تمامی دوستانی که این پیام رو میخوانند شاهد پاسخ شما هستند و امیدوارند پاسخ شما معامله ریل 10K ای باشد نه شعر و غزل و تهدید و مظلوم نمایی و ملی گرایی و قصه رستم و سهراب.
ضعیفترین و پست ترین مردم کسی است که از گفته های شخصی فارق از هدف خیر خواهانه ی آن اظهارات با نیت سو استفاده کند.
با عدم تهیه اینترنت پرو حتی در صورت دریافت لینک تا بازگشایی کامل تمام ملزومات ترید شامل کلیدی ترین ابزار های کمتر شناخته شده ی آن بنام پاین کانکتور از انجام هرگونه ترید در شبکه ی اینترانت غیر ملی خودداری نمایید و از زمان پیشرو تا باز شدن گردنه به آموزش بپردازید.
آقایان صراطی - رحام - کامی - محمد و دانیال صلاحیت لازم را با توجه به رسیدن به درک کامل از کروکوبات داارا می باشند و تربیت حداقل 2 تریدر حقی بر گردن ایشان از جانب ارادتمندشان است.
بامید فراگرفتن کامل 15 تریدر از این دوستان درخواست میکنم ضمن گشایش گروهی تخصصی در یکی از بستر های داخلی افراد کاملا اشنا به کروکوبات را به آن هدایت فرمایید .