اون قرمز پشت زمینه مگه ترند رو مشخص نمیکنه ؟؟؟؟؟
من نمیفهمم منتظر چی نشسته بودی از صبح
اون قرمز پشت زمینه مگه ترند رو مشخص نمیکنه ؟؟؟؟؟
من نمیفهمم منتظر چی نشسته بودی از صبح
دوستان عزیز این چارت طبق گفته اقای امامی برای خرید هستش و اگه بخایم سیگنال فروش داشته باشیم باید اشتراک تریدینگ ویو بخریم و چارت معکوس طلا رو تحلیل کنیم . پس فقط از این چارت طلا میتونیم انتظار سیگنال بای داشته باشیم ولی یکم باهاش کار کنیم قلقش دستمون بیاد میتونیم فروش هم داشته باشیم. من از ساعت 12 ظهرپای سیستم بودم
در این بازار رنج امروز هم سیگنال فروش با 300 پیپ سود داد در حالیکه دیروز 1000 پیپ سود داده بود معامله خرید پس هرکسی میدونه امروز طبق عرف بازار به احتمال زیاد رنج خواهد بود.
طبق گفته اقای امامی کانال های فرکتال خیلی مهم هستن و اگر نشکستن حتما برگشت قیمت داریم . مطابق عکس وقتی قیمت نتونست فرکتال 3دقیقه بشکنه با تایید زایان که بازار نزولی رونشون میداد و همچنین مکدی ساعت16/21 طمع بیشتره بوده پس من انتظار فروش تا فرکتال 5 دقیقه (کانال بنفش رنگ) رو داشتم.
این مطالب استنباط شخصی من هستش و ممکنه اقای امامی که مخترع این سیستم هستند همش رو رد کنند . تازه من اون بخش تارگت گذاری رو اینجا نشون ندادم
یلدا خانم چرا نمیتونین وصل بشین به تریدینگ ویو کمکی میتونم بکنم؟
درود جناب امامی نژاد امید وارم روزگار به کام بوده باشه
.
در مورد سیگنال هایی که رایزینگ زایان میده میده گفتید که سیگنال های پامپ به ۳ گروه تقسیم میشن دوتا از اونا که مشخصه میله های سیاه رنگ و قرمز رنگ که میله های سیاه رنگ فکر میکنم درجه اهمیت کمتری برخوردار باشند ولی خوب اون یک عدد باقی مانده سیگنال کدوم میشه یه توضیحی میشه بدید اگر زحمتی نیست تشکر ![]()
چی بگم والا ادم میمونه
ذاته دیگه کاریش نمیشه کرد انگار
درست میفرمایید جناب امامی نژاد . اما من هنوز در حال تست این ابزار شما هستم . برای درک کارکرد این ابزار ها در کنار هم باید اول با کارکرد تک تکشون آشنا شد که البته زمان بر تر خواهد بود . در حال حاضر یک سیگنال فروش توسط ابزار داده شد که تارگت 1 و نیمش را تا اینجا داده .
بله درست میفرمایید . اون رنگ مثل اینکه جهت غالب حرکت قیمت رو نمایش میده من بعدا متوجه شدم .
ارادتمند درجه نه . جایی که سیگنال میده یکی روی ema40 پایینتره و دومی روی sma20 .
اگر سومی ندارین رو سورس کد عیبی نداره با همون ۲ تا هم میشه کار کرد. ببینم چارت رو لطفا
به سیستم دسترسی ندارم متاسفانه با گوشی هستم در اولین فرصت ارسال میکنم.
یه علامت های HM روی چارت میوفته بعد از روشن کردن رایزینگ زایان احساس میکنم به همون درجه ها اشاره میکنید .
و اینکه شکست کندلی باید چگونه باشه تا سینگاال صدق کنه باید شکست قوی ای صورت بگیره یا کلا سقف کندل زده بشه صدق میکنه و اینکه با شدو اگر سقف زده بشه چی بازم میشه حساب کرد ؟
اقای امامی نژاد غلط بکنه حرف حساب رو رد کنه . ممنونم ازت برای بیان واقعیات .
اینجا رو میبینم متاسفانه یاد فیلم ONE FLEW OVER THE CUCKOOS NEST میفتم یه عده دیوونه میمونه بودن دور هم حرف میزدن . جک نیکلسون بازی کرده ببینید فیلم محشره بعد متوجه میشین چی میگم . دقیقا خود همون تیمارستانه این فوروما متاسفانه .
من دیروز حقیقتا حالم گرفته شد اون همه انرژی از اون مهم تر ۱۰ سالکار سورس رو پابلیش کردم ۴۰ نفر نیستین شماها .
طبق امار بازار هم از ۴۰ نفر ۴ نفر حرف منو میفهمن . کامنتها با ادم دارم حرف میزنه تو اذهان چیه.
محمد جان شما الان درک دریافت نسخه ی یونیکورن و سیگنال با سو س معکوس رو داری داداش .
بهم پیام بده لطفا خصوصی
نه قربان اون فرم کندل چکشی رو نشون میده
H,L,O,C
قیمت زیر کلوز بسته شه بازار نزولیه
بالای کلوز بسته شه صعودیه
کلوز سیگمال رو عرض میکنم .
حالا ممکنه تا سطوح میانگین ۲۲.۶ و ۲۵.۹ بیاد یک lower high رو تشکیل بده و بعد بره برای تشکیل یک higher high .
ممکنه هم هست شما در شروع موج های نزولی باشید و اصلا زیر سیگنال هیچی نباشه یا حمایت نکنن این رنج های میانگین حقیقی.
مگه میشه فیلم های جک نیکلسون رو ندید مخصوصا درخشش و همین فیلم دیوانه از قفس پرید. عالین
به قول مولانا که میگه هرکسی از ظن خود شد یار من . هر کسی فهم خودشو داره از مسایل و من اطمینان دارم خود من به شخصه از این سیستم جنابعالی در بهترین حالت 1 درصد فهمیدم.هنوز جا داره خودمونو بهبود ببخشیم
کار شما درسته جناب امامی نژاد و تشکر از این دل بزرگی که داشتید و این کد هارو پابلیش کردید.
من از همون اول هم واقعا این سوال تو ذهنم بود چرا ؛چرا واقعا ینفر باید همچین کاری بکنه بعدشم این همههه حرف های ضد نقیض بشنوه ولی خوب هرچی که تو ذهنتون هست و کاری که میخواید بکنید امید وارم که موفق باشیید و تشکر فراوااااان از شما بابت همچین لطف بزرگی . امید وارم سلامت و پایدار باشید .
(تازه نسخه یونیکورنم ندادین اونو پابلیک کنید ک دیگه نور علا نور
)
دیوانه ای از قفس پرید
از ۱۰۰۰ عنوان فیلم دوبله شده شاید ۱۰ فیلم تونسته باشن باین زیبایی ترجمه انگلیسی فارسی رو در حد هنر انجام بدن .
ممنونم از اشارت .
امارهای بازار الکی نیست اقا .
۴۰ نفر دیدن سو س کد رو
شما ، دانیال ، رهام متوجه شدید من چی میگم . سعید هم تو راهه .
ما بقی تو تئوری توطعه ، درخواست ارث پدر ، کشف کمالات شیخ و نمک پاشی از سوراخاشون هستن .
افرادی هم فرصت تست کامل نداشتن هنوز .
اولین کانال ثبت شده در شامد وزارت ارشاد ایران بیتکوین رو من انجام دادم ۱۰ سال پیش . تو تلگرام الان هست کانال فروخته شده .
دوستان به ۲ دلیل باید کانال ، آموزش ، دریافت وجه ، ریبیت و… فعال باشه :
تولید علم
قطع دست افراد نالایق
نباید گذاشت اسم کار مارو خراب کنن . این ۴ عزیز اگه حس و حالش رو دارند من در فکر یک ریبرندیگ کامل هستم از؟ایران ■■■■■■■ ۴ تا ادمین ادم حسابی هم میخوام .
بسمالله
بله درسته ممنونم از راهنماییتون ![]()
ممنون بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون جناب امامی نژاد . از دوست هرچه رسد نیکوست امیدوارم بتونم جبران کنم .
اگر قابل بدونید من هستم جناب امامی نژاد ![]()
مطمئن بودم به دریافت وجه میرسی اخرش ![]()
![]()
![]()
مرد حسابی یه ویدئو بزار سیستمتو درست توضیح بده اگه از ۱۰تا ترید شیش تاش تارگت بشه من خودم ادمینت میشم هبچ چی هم نمیخوام