کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

بالاخره یه روزی همه مون پولدار میشیم

چه با ربات چه بی ربات .

:grin:

نه برادر، این قطعی نداره اصلا!

ولی کلا وی‌/ پی‌ان بدون قطعی هم می‌تونم بهت معرفی کنم! من وصل بودم از ابتدا و با همون ترید می‌زنم بدون هیچ باگ یا لگی!

بیا لطفا تو پیام های شخصی

بچه ها دقت کنین که ایمیل هاتونو دقیقا بدون هیچ کمو کسری خشوصی بفرستین دقت کنین خشوصی درسته اینترنت قطعه کسی دسترسی به جیمیل و ایمیل نداره ولی شما خشوصی الان بفرستین وگرنه استاد ناراحت میشه قهر میکنه براتون از جای دیگه کد کپی نمیکنه نمیفرسته

:no_entry: :no_entry::no_entry::no_entry::no_entry::no_entry::no_entry:

من منطقی ترین روش ترید رو پیدا کردم و دوساله به سود مستمر رسیدم.

اما نه به کسی آموزش میدم ، نه استیمیت میدم ، نه اثبات میکنم نه هیچ چیز دیگه ای اصلا فکر کنید خالی میبندم ولی

فقط و فقط یک جمله ازش میگم 100000 بار بخونیدش و راجع بهش فکر کنید. اگر منظور حرفمو گرفتید که تریدر‌ میشید اگر نه ول معطل میمونید تا ابد .

======

بانک های بزرگ آمریکا ، نوسان ایجاد نمیکنند بلکه با گذاشتن سفارشات سر راه قیمت ، از حرکت افسار گسیخته قیمت جلوگیری میکنند.

خیلی یه آدم باید ا‌‌‌حمق باشه که باور کنه بانک آمریکا میاد چون ۲ تا خط خورده به هم یا چون لاک حلزون 1.618 عه یا چون قیمت خورد به یه خط روندی که هرجای چارت بکشی یه کندلی هست که بهش واکنش داده یا هر چرت و پرت دیگه ای ، میلیاردها دلار پول رو در ثانیه ای وارد بازار کنه که جهت قیمت عوض بشه.

:no_entry: :no_entry::no_entry::no_entry::no_entry::no_entry::no_entry:

بهترین استراتژی که خودم دارم ازش استفاده میکنم اینه که به هر روشی که فول یاد گرفته باشید روند یک کندل را فرقی نمیکنه چه روزانه چه چهار ساعته پیدا کنید بعد در چهار برابر تایم فریم پایین تر با استفاده از اندیکاتور های ایچیکمو و سوپر اوردر بلاک فایندر نقاط ورود و خروج را پیدا کنید تمام.

تست ابزار کروکوبات
در انتظار صدور موقعیت خرید توسط ابزار - طلا تایم فریم 5 دقیقه

فکر میکنم قیمت 4710 موقعیت فروش باشه

ولی این رسمش نبود:joy:بنده خدا گناه داره :joy:

@Ernikan چرا میخندی استاد؟:thinking:

بنظرم 3 دقیقه رو هم چک کن و ترکیبش یا مک دی به ویژه کراسش نتیجه خوبی میده

بله میشه گفت وقتی کانال فرکتال شکسته میشه و موقعیت نزولی زایان و طمع مکدی میتونه سیگنال فروش باشع

متاسفانه دسترسی به تریدینگ ویو ندارم ولی طبق تحلیل خودم عرض کردم. حالا اگه کروکوبات هم تایید سل بده عالی میشه

استاد امامی بیا تحلیلتو بزار تا برعکسش وارد بشیم یه سودی بکنیم امروز

ادامه ی روند نزولی برخلاف سیگنال پامپ صعودی که با فلش آبی نشون داده میشه در 10:05 صبح . هیچ سیگنال خرید یا فروشی هنوز صادر نشده .

ماهم کلی گناه داریم پاک نشده هنوز
باید صبر کنیم تا استاد واسمون کد ریسورسه چیه گناه پاک کن رو خشوصی ایمیل کنه تا پاکش کنیم ما دسترسی نداریم از وزارت خشوصی به استاد فقط اجازه دسترسی دادن که خشوصی همه رو واسمون ایمیل کنه

سیگنال فروش توسط ابزار صادر شده است.

خروج از پوزیشن فروش به دلیل برگشت نسبتا قوی از کانال فرکتال دوگانه (نقطه چین های نارنجی)

اقا چشم که خدا بهت داده

مثال مذکور تا قرمز شدن هر دو مکدی معتبر است . حاج حسین من کلا روزی ۳۰ دقیقه اگه وقت ازاد داشته باشم دیگه میتونم باشم . با شعر نگیریش برا خودت بهتره من که ۱۰ ساله کارمه به کسی هم نیازی ندارم

همین مثالی که ریخت از ۱۰ تا ۹ تاش ۳ برابر این میریزه . دوست داشتی چک کن .

والله منتی نیست شاگردای من الان دارن برا حرف زدن تلفنی پول مشاوره میگیرن از مردم . یجوری میگی صعودی شد تحلیل صعودی گذاشت من نگران چشم خودت میشم میبینی کل ورود ها رو گذاشتم .

اقا سعید سیگنال پامپ نگیم بهتره .

فقط با. شکست سقف سیگنال تشخیص پامپ میشه نسبت به جهت موضع گرفت .

در غیر این صورت همینطور که بیش از ۱۰ بار گفتم بر اساس قانون احتمالات ریاضیدان دهه ی ۵۰ kelly که یه استادی داشت تو MIT تدریس می‌ کرد تو یوتوب میدیدم وقتی احتمال برد در جهت ۱ برابر با صفر بشه احتمال برد در جهت منفی ۱ برابر با ۱ میشه .

یعنی کف سیگنال بشکنه فروشه
سقف خرید

بعد داداش من ۴ تا فایل فرستا م ‌ شما میتونی از ۲ تا استفاده کنی الان . چرا زایان رو نمیندازی رو چارت مومن؟