فقط زیاد حرفه ای نیستم و به سختی تریدیگ ویو باز میشه برام
ممنون
من حتی دیدم که امروز دوستان داشتن سل میگرفتن با ابزار شما
اونا الان سودشونو گرفتن
من منها یه استاپ خوردم
از اکانتم اومدم بیرون و الان sign in و up نمیشه. ممنون ازشما
بخاطر این میگم هستم
چون این یه رباته
تمام دیتا های بازار رو کامل چک میکنه
خیلی دوست دارم کامل یاد بگیرم
اگه واقعا نتیجشو دیدم
از خدامه به مردم هم کمک کنم
اگه مارو به شاگردی خودتون قبول میکنین
بسم الله
@WHALEFORCE1
میخوام این ماه اشتراک تریدینگ ویو رو بگیرم
روی این سیستم بکتست بزنم
کامل یادش بگیرم
جزئیات زیادی داره ابزار مخصوصا اینکه بخوای از سه یا چهارتاش استفاده کنی . کلی اندیکاتور و اسیلاتور که نسبت به تغییرات قیمت سیگنال هاشون رو صادر میکنن و توسط بات امتیاز دهی میشن و سیگنال نهایی صادر میشه . احتمالا یک سال کار باهاش نیاز باشه برای تسلط نسبی بهش و بهینه کردن عملکرد. شخصا سیستمم آی سی تی مایکل هست ولی این ابزار هم به عنوان یه سیستم مستقل برای معاملات اسکلپ میتونه فوق العاده ظاهر بشه . اگر بشه سیستم رو اتوماسیون کرد میشه با ریسک های کوچک و حساب شده ریوارد های فوق العاده ای ازش استخراج کرد .
دقیقا همینطوره چندین روش ورود به معامله داره این سیستم تا اونجایی که من فهمیدم یکی با خود فرکتال کانال ها یکی با ابزار مکدی یکی دیگشم با رایزینگ زایون و دیگری هم خود سینگاال هایی که کد ارسال میکنه نظیر (Uturn) و البته این ها تازه چیزایی هست ک من فهمیدم و مطمئنا روش های دیگه ای هم هست و من خودم بیشتر وقتمو صرف رایزین کردم برای فهمیدنش و بعد از دونستن داستان واقعا حیرت زده میشی .
دیشب تا ۵ صبح بیدار بودم داشتم بک تست و فروارد تست میگرفتم از سیستم واقعااا پشممم ریزونه .
یکنمونه از فوروارد تستا فکر کنم ساعت ۱۱ اینا روی نماد نفت برنت بود بعد از دادن سیگنال پامپ در تایم فریم یک دقیقه ای فکر کنم به پنج دقیقه بعد نرسید یجورییی جهش کرد بازار خودم مونده بودم .
یکی دیگه از سینگال هاشم روی نماد یورو یو اس دی بود تایم فریمش یادم نیست ولی اونم به همین شکل .
واقعا فقط باید گفت دمت گرم اقای امامی نژاد ![]()
دقیقا همینطوره . فکر کنم ایده اصلی طراحی یه سیستم بوده که بتونه روی نماد های مختلف به صورت اتومات و به دور از احساسات انسانی معاملات رو انجام بده که هر دوتاش نقطه ضعف و محدودیت انسانی ( یعنی عدم توانایی ترید روی نمادهای مختلف به صورت همزمان و ترس و طمع انسان) رو پوشش میده
سلام جناب امامي من اون قضيه ي فيب سيركل را متوجه نميشم دقيقا از كجا تا كجا بايد كشيد اعدادي كه ميفركايين دورترين رنج حقيقي را متوجه نميشم
در طی چندین ساعت بکتستی که پریروز گرفته بودم
متوجه شدم که یه بخشی از سیستم اقای امامی نژاد وجود داره که خیلی بدرد سیستم من میخوره
از اونجایی که هنوزم که هنوزه مبتدی محسوب میشم مقداری توی ترید در جهت درست روند مشکل دارم
بخاطر همین بخشی از سیستم اقای امامی رو برداشتم و وارد چارت خودم کردم
اون بخش بخشه ATR ها بود
این ATR ها نشون میدن که روند در چه جهتی حرکت میکنه
مثال
معاملات دیروز من جفتش سود شد
چرا؟
چون در جهت روند داشتم ترید میکردم
و همزمان با ستاپ من هم یکی شده بود
معامله دوم من که یک معامله کاملا درست و تمیز بود ( برخلاف معامله قبل)
میبینین که کاملا به خوبی رفته و یک تارگت بسیار عالی داده
اما بریم سراغ معاملات ضرر ده من که تماما برخلاف روند بود
همونطور که میدونین روند های تایم فریم بالاتر معتبر تر هستن
ولی اصل حرف من اینه که این اندیکاتور ها الکی نیومده
همشون بکتست و آزمون خطا شده هست که معمولا رد خور نداره
من تنها چیزی که میتونم بگم اینه که همین دوتا اندیکاتور میتونه بهم توی گرفتن معاملات درست خیلی کمک کنه
اینم اون یکی معامله من که بخاطر ترید خلاف جهت استاپ خورد
خب قطعا این ادیکاتور توی گرفتن معاملات درست خیلی کمکم میکنه
و این فقط یک مورد از چیزای خفن این ابزاره
پیدا کردن روند درست
بله ابزار خیلی کمک میکنه مخصوصا که میشه اندیکاتور هاش رو بسته به نیاز شخصی سازی کرد و بصورت گزینشی استفاده کرد .
دوستان لطفا مطالب مرنبط با کروکوبات رو به صورت شخصی اگر روزی عمر و فرصتی برای جلسه ی اموزشی بود مطرح بفرمایید . جسارتا دقا بفرمایید تکرار نشه . دوست ندارم پیامی بی پاسخ بمونه .
در خصوص تصویر پیوست دقت داشته باشید ریگرشن ترندی که روز قبل بر پایه ی وانال فرکتالی که از چند روز پیش تشکیل شده بوده ترسیم شده در چه نقطه ی مهمی چه سیگنالی رو داده . فررق شما با ربات اگر در ترید منوال اصرار دارید باید در حجم بالای ترید در این سیگنال ها نشون داده بشه .
و عزیزان با اولین شک از سیگنال خارج بشوید . سیگنال همیشه هست پول اما نه بجای 1 صد دلار ده تا 10 دلارم خوبه
زمین زیر پای شما هم هنوز داره میلرزه ؟
رهام جان نبودی دیروز ؟ سلام خوبی ؟ نفرمایید شاگرد این دانش کم نه استاد بهش میاد نه شاگرد .
در حال حاضر کروکوبات با 4 رنج میانگین کار میکنه ولی زمانی که فقط 2 رنج میانگین 10و3 و 14و2 بود اسم اون کانال رو گذاشته بودم لیمبو یا برزخ . 14و2 رو میشه به 1.5 بسته به بازار هم تغییر داد .
اینارو با ازمون خطا بدست اوردین؟
دانیال جان سیگنال های خود سیستم تا الان 1 مورد ندیدم در صحبت ها منظورم الارم هاست . الارم ست کنید اون وقت موتجه میشین خیلی چیزارو
بامید دیدن اسناد برداشت دلاری . اون برنامه نویس بی معرفتی که تو کلاس نشست و هر چه گفته بودم رو حتی با تصاویر کانال سایت زد براش باعث شد سورس کد به خیلی از دوستانی که واقعا از چهار گوشه ایران میومدن نتونم بدم . امیدوارم یجوری الان بدستشون برسه اما متاسفانه ویو اینجا خیلی پایینه باید فکری کرد .
روی چارت روند داشت بر میگشت الان تماس تافنی داشتم با شخصی مقیم امریکا میگفت بعد از پاسخ ایران متاسفانه احتمال جنگ مجدد بشدت رفته بالا .
عرض ادب
ممنونم از توجه شما جناب صراطی 75 درصد راه رو رفتید که از دوستان خواهش میکنم در پین کردن ها و ارایش تصویر راهنماییتون کنن . سعید خان اقا محمد رهام عزیز و دانیال نبی بسمالله