کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

الان من به تو چی بگم آخه!!!

دقیقا مث استاد برخورد کردی .

سیستم که هیچ

اخلاقتون هم شبیه همدیگس .

فقط سفسطه .

مگه آزمون مرد و نامردیه!! یا قراره دوبنده تن کنیم بریم رو تشک کشتی که اینطوری صحبت میکنی آخه

جذبش شدی خب باش ما که به شما کاری نداریم .

تاثیری تویه نتیجه پوزیشن داشت ترکیب 68 تا اندیکاتور؟

با این توضیحاتی که اقایه امامی داده تا اینجا چی فهمیدی؟ میدونی استاپ کجا بزاری؟ ریواردت چنده؟ اون کسی که بیشتر میخواد با دوتا کلیک میلیاردر بشه شمایی فکر کنم

من پیشنهاد دادم که بیاد لایو ترید بزاره اگه حرفش درست بود 5 هزار دلار نقد بهش میدم چرا قبول نکرد؟

یه پیشنهاد واسه دوستان، این ابزار رو با استراتژی خودتون ترکیب کنید و ازش تایید ورود بگیرید. ببینید مثلا امروز طلا واسه سل گرفتن جای بدی بود و همه rtm کارا اینو میدیدن و خب این ابزار تایید ورود داد برای سل.

همه میدونستیم اخرای روند نزولیه و ممکنه برگرده. در کل واسه تایید گرفتن ابزار خوبیه

حالا اون بنده خدا رو بیخیال

۵۰۰۰ دلار هم نه

یه لطفی بکن یچی هم من بهت میدم راه داشتن نت برای متا رو که پایدار باشه بمن نشون بده .

بعدا برا ۵۰۰۰دلارت یه نقشه ای میکشیم که ازت بگیریم :grin:

دوتا مطلب، یکی اینکه استاپ رو بر چه اساس ست می‌کنی؟!

دوم هم اینکه کاری که رهام انجام می‌داد خیلی منطقی‌تره!

ببین کجا سیگنال می‌ده، منتظر باش تا بیاد به یه زون مهم (اوردربلاک، پروپالشن‌بلاک، داجی) برسه اونجا وارد شو! هم اسناپت کوچیک‌تر می‌شه، هم ورود تمیزتری می‌کنی!

سلام به آقای امامی نژاد،

واقعا کارتون تحسین برانگیز هستش از نظر اینکه یه کار مهندسی کردی و تقریبا یک ماشین ساختی، آفرین، البته من ازش استفاده نخواهم کرد ولی بهت خدا قوت میگم. امیدوارم به نتیجه دلخواه برسید.

فایده ای نداشت میتونی خودت سیگنال هاشو ببینی بعد سیگنال هایه پامپ یه جوری میریزه مارکت که هیچی نمیتونه برشگردونه :joy:

برادر تو متاگلد ثبت‌نام کن و راحت به متانریدر متصل شو! هم گوشی، هم‌ لپ‌تاپ!

بروکر معتبر و خوبی هم هست…

شما اندیکاتورو برعکس نصب کردی

اول سی دی 2 گذاشتی بعد سی دی 1 :joy:

این کل سرمایه ایه که همشو از فارکس دشتم به هر حال حاضرم شرط ببندم که اگه اقایه امامی درست بگن کلشو تقدیم ایشون کنم و خودم بشم شاگردش ولی ایشون هم اگه نتونست حرفاشو عملی کنه نصف این مبلغو به من بده ولی بعید میدونم قبول کنه :joy:

منکه کلا هرگززززز از یک اندیکاتور هم روی چارتم استفاده نمی‌کنم و نخواهم کرد، چه برسه به اینکه بخوام برحسب دیتای اندیکاتور ورود بزنم!!

اما چون دیدم بعضی بچه‌ها باهاش خوب کار کردن گفتم شاید بهتر باشه یه تغییراتی تو ورود بدی…

شما پیدا کردی به من بگو داداش من خودم پراپ زورا بودم دوتا 50 کا ریل داشتم که متاسفانه الان رو هواست تازه 6 ماه بود حرفه ای کار میکردم از زمان قطعی ها هم ترید نزدم متاسفانه

اندیکاتور=اشغال

البته اندیکاتوری که بخواید ازش سیگنال بگیرید

عی بابا

من فک کردم شما مشکل نت رو حل کردی که کروکوبات رو تونستی لینک کنی رو چارتت .

پس فعلا همدردیم .

به امید پهنای باند

این تاپیک هر روز بیشتر عجیب تر میشه!

انقدر صحبت های ضد و نقیض شنیدم

برآیند ذهنیم ترید با نت ملی رو قبول نمیکنه

مدام فک میکنم کار اشتباهیه و یجای کار حرص درآر خواهد شد

خاورمیانه عجیبه

ایران عجیب تر

تریدرها عجایب الخلقه :grin::grin:

اوورلی ترید خودمو با این تاپیک مقایسه میکنم اصن نگم برات :joy:

تریدینگ ویو که بدون فیلتر بالا میاد

ترجیحم این بود با نت ملی ترید نزنم چون ترید خودش به تنهایی بار روانی زیاده داره جا برایه حرص خوردن قطع و وصلی متا تریدر نمیمونه دیگه

ولی خوشحالم میبینم با ترید کردن سرمایه ت مثبت شده و رو به رشد خوبی هستی .

موفق باشی .