دوستان کسی اشنا داره برا ادد کردن ممبر تخصصی کار خودمون در کانال ؟
حسین خان اارادتمندم تعارف نمیکنم اگر میگم نفرمایید استاد و خودتون تریدر هستید و کد هام موجوده . سند برداشت 9.5 بیت و 104 هزار دلار بهمراه کد بانضمام نامه اای رسمی از لایت فایننس که حساب رو شناسایی کرده بودن و بعد انتخاب کردن برای نمایندگی هم منتشر شده .
carpenter.txt (42.5 کیلوبایت)
MACD CLUSTER.txt (15.4 کیلوبایت)
RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)
نتایج بک تست ها هم از استراتژی هست در پیام ها ببخشید دیگه زحمتش با خودتون .
لطف کردین متشکرم ازتون قدردانیم بابت دانشی که در اختیار اعضای ایران بروکر گذاشتین🌺
……. ……….
البته که گند زدی تو شعر ![]()
معاملات 8 می تا امروز تایم 1 مین euraud
معامله اول سیگنال متا +شکست کانال فرکتال 2گانه
نتیجه=استاپ
معامله دوم سیگنال موج 1+شکت کانال فرکتال نتیجه=استاپ
معامله سوم سیگنال متا +شکست کانال فرکتال نتیجه =استاپ
معامله چهارم سیگنال رعد+شکست کانال فرکتال نتیجه =تیپی 3
معامله پنجم سیگنال رعد + شکست کانال فرکتال نتیجه = استاپ
شاید کدها رو درست ست نکردین .
مطمئنی دقیق و درست وارد شده؟
کد درسته فقط یکم خلوتش کردم تا سیگنالا واضح باشه همین
همین کدهای کروکوبات منظورته؟
پس این که نسبت استاپ هاش به تی پی بیشتره الان
مهدی جان با پدیده ای به اسم ریسک به ریوارد اشنا هستی؟
طبق گفته اقایه امامی حداقل ریوارد باید 4 باشه اینجا دو هم بزور میده حالا 4 پیشکش
بله آشنام .
حالا به ریوارد بحثم نیس
وین ریت که خیلی پایین میشه اینطوری
در کل اقایه امامی فقط ادعاشون سر به فلک میکشه یبارم یه ویدئو نمیگرن ساده توضیح بدن چی به چیه وقتتونو هدر این نکنین برین یه سبک ساده انتخاب کنید شما یه وین ریت55 میخواین با ریوارد1 فقط به قوانین پایبند باشید همین کافیه
بله درسته شعر رو اشتباه گفتم ولی منظور و مقصود رسونده شد😉
ادعا که الحمدلله هر کی تازه هم با ترید آشنا باشه و فقط دمو کار کرده باشه هر چقد بگی ادعا وجود داره
این بنده خدا با کلی زحمت و پیچیدگی که من اولین بار تو چارتش دیدم لااقل یذره از بقیه جلوتره تو سابقه و تجربه ی دیداری چارت
خودش که میگه ادعایی ندارم و برای خدمت به خلق این کدها رو منتشر کردم
ولی نظر من تقریبا از اول هم این بود که سنگ بزرگتر نشانه گیری نادقیق تر سیگنال میده
حتی اگر مدعی من باشم .
این نکته رو به روایات مختلف متذکر شدم که از من هم شاکی شد که چرا ندیده و نسنجیده قضاوت میکنی .
تو پست هاشون هنوزم هست حاضر به شرط بندی شده بود که حتی یک معامله ضرر ده هم نباشه .
خلاصه که بازم قضاوت نمیکنم ولی چشمم آب نمیخوره
کاش الان میبود و این اسکرین های شما رو با نتایجش یه بررسی میکرد برای شما که علت رو لااقل مشخص بشه
منم همینو میگم تا میگی یه ویدئو حداقل بگیر یکم ساده تر توضیحش بده هزارتا انگ به ادم میزنن
تو همین سیگنالایی که اینجا ارائه کردن یه عالمه استاپ خوردن
اندیکاتور ها به دلیل تاخیر و کلی فاکتور دیگه که هزار تا استاد از جمله البروکس گفتن که سیگنال گرفتن با اندیکاتور فاجعس فاجعه
فکر میکنی الان میاد جواب منو چی میده بزار خودم بهت بگم
اول که میگه تو سیستم و متوجه نمیشی و فلان برو بخون اوکی من متوجه نمیشم استاد امامی تو که متوجه میشی چرا حرفات همش داره برعکس میشه
اگرم ما داریم اشتباه میکنیم حداقل یه ویدئو بگیر بگو چجوری کار کنیم تا بتونیم این سیستمو برسی کنیم هی میگی برین یه مثال نقض پیدا کنید ولی یبار درست و حسابی نگفتی که چجوری باید وارد شد و استاپ و تارگت چجوریه
یه صحبتی دارم با دوستانی که دارن انتقاد نا بجا و حرف هایی بیان میکنن که واقعا ادم میمونه چی بگه .
اول از این که این اموزش ها رایگان بوده و اقای امامی چیزی از کسی طلب نکرده که اینجا برای خودتون معرکه گرفتید دوستان گلم .
دوم اینکه شما حتی یه اپسیلون از صحبت های این شخصو گوش ندادی و حتی اونم وضعیت چارتته با اینکه این شخص 10 ها بار تکرار کرد چارت رو مثل من شبیه سازی کنید ، بعد انتظار سود کردن داری تو این بازاری که همه خودشون گرگن شما میخوای بیای با دوتا کلیک میلیاردر بشی ؟ نه عزیز بنظرم شما وقتتو تلف نکن اینجا به درد شما نمیخوره .
و سوم اینکه دوستان گل کسی ازتون دعوت نکرده اینجا بمونید و فقط تیکه بار این شخص کنید و وقت کسایی هم که دارن از مباحث ایشون استفاده میکنن رو با حرف های نابجا بگیرید .
اگر برای وقتتون ارزش قایلید خواهش میکنم از اینجا رفع زحمت کنید و مرد باشید و پای حرفتون بمونید در صورت اثبات شدن سود ده بودن این سیستم ازش استفاده نکنید .(چجوری روتون میشه بخواین استفاده کنید نمیدونم
)
شب و روزگار بخیر .
درود شما مطمئن هستید استاد از کسی چیزی نخواستن؟؟
دوستان جهت شفاف سازی . این ابزار آقای امامی نژاد که لطف کردن به اشتراک گزاشتنش یه سیستم تماما مبتنی بر اندیکاتور ها و اسیلاتور هاست . حالا این سیستم میاد به هر کدوم از این اندیکاتور ها امتیاز میده بر اساس داده ای که ریلیز میکنن و تجمیع و تفسیر این داده ها و امتیاز ها در پنل نمایش داده میشه که همون سیگنال ابزار هست .