کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

من به شخصه فعلا و فعلا در کنار شیوه ی معاملاتی خودم به کار میگیرمش تا رفته رفته بیشتر متوجه اش بشم.

من هم مثل شما امیر اقا تازه با این سیستم دارم اشنا میشم ولی در تلاشم…

ارادت

چقدر ساده و خامید که هنوز بازارو نشناختیدکه با چهارتا حرف سعدی گونه دارید بازیچه میشید

بارها از اقایه امامی خواستم ویدئو بزاره ساده تر توضیح بده ولی نکرد که بشه برسی کرد میشه به این سیستم اعتماد کرد یا نه

ولی از قدیم گفتن هیچ گربه ای برا رضایه خدا موش نمیگیره

اقایه امامی با اون ادعاهایی که داشت الان باید تو پنت هاوس تیلیاردیش عشق وحال میکرد نه که خودشو درگیر قضاوت هایه ما کنه

68 تا اندیکاتورم ترکیب کردن که چارتو ببینی سر درد میگیری هرچی این بازارو ساده تر نگاه کنی نتیجه بهتری میگیری

الانم همینجا میگم اگه اقایه امامی 10 تا ترید لایو زدن با ویدئو توضیح که طبق ادعاهاشون باید 8 تاش حداقل تارگت بشه علت ورود و استاپ اینارم بگن اگه 8 تا تارگت خورده من 5000 دلار به حساب ایشون میریزم اگه نشد ایشون باید بریزه اگه اوکیی بگو ولی مطمئنم هیچوقت جرات همچین کاری رو نداری

(هرجا شنیدین از قطعیت تو این مارکت حرف زدن فقط فرار کنید )

دقیقا همونطور که دوستان عرض کردند و همچنین خود اقای امامی ؛باید مثل یه راهنما ازش استفاده کنیم .

بنظر منم با همون سبک قبلی که داشتیم ترید میکردیم ادامه بدیم و صرفا به عنوان یه چراغ راه ازش استفاده کنیم تا اینکه بتونیم به تسلط برسیم ببینیم اصلا سازو کار این سبک معامله به چه صورت است :raising_hands:

میشه دوتا از سیگنال هایی که گرفتی رو عکسشو بفرستی لطفا ممنون

همون نکته ای که در رابطه با همپوشانی ها بالا تر گفتم رو میتونی بری روی نماد یورو یو اس دی تایم فریم پنج دقیقه چک بفرمایید .

ولی متاسفانه مردمی هستیم که همچیو هلو برو تو گلو میخوایم .

بیشتر از اینکه ما خام به نظر برسیم از کلام و رفتار شما مشخصه تازه کار و نا اشنا و کم سن و سالی.

با عرض سلام پوزیشن اول استاپ خورده ؟

ایشالله از این سبک تیلیاردر بشی نصف تهرانو بخری

اقا بنده خدا اومده وقت گذاشته یه کدی نوشته و به صورت رایگان در اختیار ما گذاشته و هیچ چیزی هم در قبالش نخاسته . چرا در مقابل این ادم گارد میگیریم.حالا این ابزار یا به دردت میخوره استفاده میکنی یانه که کسی مجبورمون نکرده که استفاده کنیم. من خودم الان سه روزه با این ابزار کلنجار میرم تا بفهممش . باید زمان بزاریم باهاش کار کنیم و هر سوالی هم داشتیم بنده خدا اقای امامی تا الان بدون چشمداشت پاسخ داده. حالا خودش صلاح ببینه و موقعیت مناسب داشته باشع ویدیو هم میگیره.
دوستان زود قضاوت نکنیم لطفا

لطف کنید این بحثاتون رو تموم کنید امیر اقا اجازه بدید بقیه بتونن از مطالب استفاده کنن و ما بین پیامای شما گم نشن… اگر باب دل شما نیست موضوعات دیگه ای هم هست تو سایت.

جناب امامی اون اموزش ویدیویی که ضبط کرده بودین برای اموزش این استراتژی بود رو قرار بدید تا ما هم یاد بگیریم بتونیم با این استراتژی کار کنیم . تشکر

فعلا دارم یک تست میگیرم و باهاش بیشتر آشنا میشم

انتهای سیکل ناحیه 89

دوستان نگران قضاوت کردن من نباشید - به کلیک چپم هم نمیگیرم
حال کنم بابت کاری که میکنم پول بگیرم میگیرم حال نکنم نمیگیرم . دوست دارم از یکی ماچ بگیرم اصلا به کسی ربطی نداره . اگر استادین به استادیتون برسید . شان دانشجو رو میارن پایین یه سری اویزون

والا تا حکم مهندسی پدر جدمون و سند برداشت 9 تا بیتکوین و 100 هزار دلارم گذاشتیم بکشین بیرون دیگه بابا

دوستان یکی دیدد زیادی دهنش گشاده ریپورت کنید . من رو اعتبار ی که شما بهم میدین میرم جلو یادتون نره

با مدعی نزاع و محاکا چه حاجت است ؟؟؟؟؟؟

از ما یه ماچ می‌شه بگیری برادر؟!

خاک پاتم امین خان

جناب امامی نژاد ممنون بابت به اشتراک گذاری مطالب اون‌ پستی که بنده روش ریپلای کرده بودم استاپ خورده یا من اشتباه متوجه شدم ؟

مگه نمیگی از هر ده تا ۹تاش تارگت میشه خب بیا قبول کن دیگه ۵۰۰۰دلار و بگیر نوش جونت

علیرضا جان قبل از شکست ریگرشن چند تا استاپ داشتم نمیدئنم کدوم منظورته اقا ، انجام وظیفه میکنم .

استاپ شد

احتمالا اندیکاتور ۷۶ام استاد یه چیزو اشتباه محاسبه کرده حالا عیب نداره ۹تا پوزیشن دیگت سود میشه طبق اموزشایه استاد