کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

اولین عکستون عکس یک پوزیشن هست اگر اشتباه نکنم منظورم همون‌هست

امیر اقا . 4 نفر سسوال میخوان بپرسن . عین ادم بهت گفتن شلوغش نکن . پشت کیبورد نشستی شیریا . اها شما همونی که گفتم امیر ها کلا نگیرن … اقا من معذرت میخوام ..شوخی بی جایی بود ببخشید . امیر جان حال شنیدن صدای خودم رو ندارم باور میکنی ؟ لایو ترید هم میزارم چشم . شماره من هست . پیام بده بهم بیشتر اشنا میشیم با هم .

دوست عزیز امروز رو طلا لایو ترید بود دیگه پس چی بود؟

یه سل گرفتیم من ریوارد ۱ و نیم گرفتم یدونه macd بای داده بود که من تریدینگ ویو نداشتم اینجا دوستان گفتن بای داده که ریوارد خوبی داشت

نمیدونم علیرضا جان الان

اقا اینجا محفل علمی اموزشیه . اگه حوصله تون نمیکشه مزاحم بقیه نشین. قوت قلب آدما باشین بجای اینکه دلسردشون کنید.
خداوندا….
به من آرامش بده
تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر بدهم
خدایا به من شهامت و دلیری و شجاعت بده
تا تغییر دهم آنچه را که می توانم تغییر دهم
خدایا به من بینش بده
تا تفاوت این دو را بدانم
و مرا فهم بده
تا متوقع نباشم دنیا و مردم دنیا مطابق با میل من رفتار کنند…

جناب امامی نژاد ممنون میشم این پرسش من هم پاسخ بدید .

الان اقایه امامی چارت و که باز کنی یه عالمه سیگنال پامپ از نوع متا و رعد و برق و موج 1 رو میبینی که 70 درصدش تو دیواره کانال هایه فرکتال هم داریم شما بگو کدوم سیگنال هارو بگیریم که طبق فرمایشت از 10 تا 9تاش سود بشه؟

یلدا خانم زیبا تر و پر معنا تر از اسم شما کسی فکر نکنم اسمی شنیده باشه . ممنونم از لطفتون

امیر جان منرل کدوم سمته ؟

من مطهریم فردا پاشو بیا یه چایی تلخ با هم میخوریم راجه به چارت هم حرف میزنیم

سیگنال طلا هم بعد از دادن دوتا ریوارد گفتید که هنوز از همینجا 3 برابر میریزه ، که دقیقا برعکس 10 برابر رشد کرد

دانیال جان این فرمایش شما رو اتفاقا در دو نسخه کد بررسی کردم . نه لزوما . اگر چند تا خال هم فاصله داشته باشه مهم نیست . مهم تر اینه سقف کندل پامپ شکسته شه تا اصلا پامپ به حساب بیاد . شرط لازم سیگناله شرطه کافی شکست سقف

محمد باور کن چند ساعت پیش تو فکر همین اقا امیر بودم . به شوخی بهشون گفتم راست میگن امیرا نگیرنا … بعد دیدم چه حرف زشتی بهش زدم . امیر اقا هم یدونست

ممنونم از نکته بینیت حاج حسن

اقا نه من شمارو از نزدیک میشناسم نه شما منو ولی این تلاش شما برای نوشتن این همه کد برای منی خودمو همیشه یه دانشجو میبینم قابل ستایشه . متاسفانه تو جامعه ما ارزش و قیمت دانشجو بودن اونطور که باید درک نشده. بیشتر ماها حتی بلد نیستیم یه کد مویینگ ساده بنویسیم پس اصلا در صلاحیت جایگاه نقد شما هم نمیتونیم باشیم. برای من این زحمات شما فارغ از نتیجه (چه خوب چه بد) خیلی باارزشه.
هر سیستمی که طراحی میشه حتما نقاط قوت و ضعف داره پس باید تلاش کرد نقاط ضعف رو رفع و نقاط قوت رو بهبود بخشید

خیلی خب تا اینجاشو یاد گرفتم خدا بده برکت سال دیگه همین جمع LA

فقط موند یه فیب دایره و ۴۵ درجه ام بود سازوکارو رسمشو هنوز بلد نیستم

محمد خان مردونه پای کار وایسادم تا با هم والستریت رو خالی نکنیم هم دست از کار نمیکشم

بخدا دمت گرم . اول داری .
MACD CLUSTER.txt (15.4 کیلوبایت)
RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)

این دوتا رو تعریف کردم داخل تریدینگ ویو ولی دیتایی که میدن تو موبایل زیاد جالب نمیشه به لپ تاپ دسترسی پیدا کنم اونارم ران میکنم ببینم چیزی ازشون دستگیرم میشه یا ن

اقا نوار ابزار منو ببین اولی درجست و نقاله
یه زادیه 45 درجه یه جای صفحه بکش

فیب دایره ای رو انتخاب کن از دورترین میانگین تا سر امتداد سقف کندل پامپ بکش

ریگرشن ترند رو ادامه دار کن لطفا

تا ایینجا رو انجام میدی ؟

این ستاپ رو هم پیاده سازی کن لطفا ببینم

نواحی زمانی هم از 1 کندل قبل سیگنال تا خود سیگنال

اینم اخری ریتریس از خط مشکی تا سقف پامپ

مرحله اخر برای 3 تا کانال اخر ریگرشن بکش