کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

همزمان نوار قهوه ای رنگ و متا هم سیگنال خرید داد

فالس پازیتیوه

با هماهنگی رنگ سبز در هر دو مکدی بوی طمع کاملا در بازار حس میشه

در مقام مقایسه ریگرشن ترند بر پایه ی کانال فرکتال دو گانه مصمم ترین چهره ی اعضای هییت مدیره در تصمیم نهایی بود !

SL

اولین تارگت کف کانال قبل

جناب امامی نژاد واقعا این ابزار حیرت انگیزه شاید اگه خودم نمیدیدم باورم نمیشد . دست شما درد نکنه

و بوم انفجار خرید

لطفا برای دریافت نسخه ی بعد مجموعا 5 هزار دلار سود بگیرید و سند منتشر کنید ، نسخه ی بعد یونیکورن خواهد بود

وایییی من اوکی کردم و الان دارم میبینم فوق العاده اسسس

بهترین موقع خرید وقتی سقف فرکتال شکسته میشع

ابزار خوبیه فقط یه لطفی کن ویدئو اموزیششو بزار لطفا

نمیدونم چرا با دیدن این عکس و شعرش یاد این شعر حافظ افتادم

فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی
که جز وِلایِ تواَم نیست هیچ دست آویز

بیا که هاتفِ میخانه دوش با من گفت
که در مَقامِ رضا باش و از قَضا مَگریز

میانِ عاشق و معشوق هیچ حائل نیست
تو خود حجابِ خودی حافظ از میان برخیز

اقایه امامی که ویدئو نمیزاره ساده تر توضیح بده کسی از دوستان متوجه ساز و کار این سیستم شده یکم ساده تر توضیح بده ؟

چرا اینقدر شلوغ پلوغه یه بهینه سازی لازمه این سیستم.

اقایه امامی شما میگی میتونی فول مارجین وارد شی این ادعایه بزرگیه لطفا یه ویدئو بزار ساده بگو چیکار کنیم چقد پیچیدش میکنی تو لایو چند دقیقه پیشتم استاپ خوردی که البته استاپ خوردن طبیعیه ولی با این ادعایه شما نباید اتفاق می افتاد
من حدود یکسال پیش تو یه گروه بودم یه عزیزی یه کدی رو منتشر کردن که براتون میزارم برید نتیجشو رو هر ارزی میخواید ببینید که البته اشتراک هفتگی میگرفت برایه متا تریدر هفته ای 8 دلار فکر کنم ولی کد تردینگ ویو شو دارم رو هر ارزی چه فارکس چه کریپتو محشر بود نتایجش عالی

renkopo.txt (5.8 کیلوب

چارت رو رو حالت رنکو بزارید و نتیجشو از استراتژی تستر ببینید اگه تریدینگ ویو پریمیوم ندارید رو تایم دیلی تست کنید

تو که زحمت کشیدی کد و منتشر کردی حداقل بیا ساده توضیح بده بفهیم بعید میدونم هنوز کسی متوجه کار با این سیستم شده باشه شما هم که تصور میکنی ما شاگردایه حافظ و سعدی بودیم فکر کنم کلا بجایه اینکه فهمشو ساده تر کنید 100درجه سخت تر میکنید

جناب امامی باتوجه به این عکس و برسی هایی که خودم هم روی چارت انجام دادم به نظر میاد هم پوشانی سیگنال uturn و سیگنال rising zion میتواند نقاط خیلی خوبی برای ورود باشند.(اگر اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا )

واینکه یه سوال برای ورود با استفاده از سیگنال پامپ در انتهای روند نزولی که فرمودید این سیگنال حتما باید روی اخرین نقطه چین روند نزولی برای ما تشکیل شده باشه ؟منظورم اینه قانونش اینه که حتما باید روی اخرین باشه یا نه مثلا اگر روی چندتای اخر هم این سیگنال دریاف شد میتونیم به آن اتکا کنیم ؟

امیر اقا به نظر شما خیلی راحت طلب میاید…. یک مقدار به خودتون سختی بدید و این مطالب رو با ر ها و بار ها بخونید و نت بردارید جای دوری نمیرید… من برای یاد گیری ترید هفته ای دو مرتبه از شهر خودم به تهران سفر میکردم تا در کلاس های کوچینگ شرکت کنم. زحمت و سختیشو به جون میخریدم.

اقای امامی هم هیچ تعهدی به مشا یا کس دیگه ای نداره که از دستورات شما پیروی کنه.

ببخشید که یکمقدار تند برخورد شد چون واقعا پیام های شما خیلی طلبکارانه اس

نه حرفتون درسته طلبکار نیستیم

ولی شما که بارها خوندی و متوجه شدی بگو اصلا تا اینجا فهمیدی که کی باید ورود کنی؟

استاپ و کجا بزاری ؟

ریواردت چقدر باشه

سه تا مثال فقط از رو چارت با نتیجه پوزیشن به من نشون بده ممنونت میشم

دوستان یه جاهایی از این خط دارای باگ هست البته برای این نیست برای آی پی ما ایرانیا و تریدینگ ویو و باید خودتون مسیر رو برید تا بتونید بفهمید و درک کنید ،ابتدا گیج کننده و واضح نیست ولی بعداز انجام ساز و کار کاملا کارو متوجه می‌شید ، اگر دارید با گوشی وارد می‌شید بگید راهنمایی کنم یا اگر با لپ تاپ هستید که چجوری کد هارو وارد کنید بقیه با خودتون هست

ما چجوری کد هارو وارد کردیم شما ها هم میتونید این کارو انجام بدید فرقی نیست

باید برای پوزیشن گیری یکم دقت کنید و از کارتون مثل ترید عادی کمک بگیرید و محشره و R/R های بالایی میده