7GBPCAD LONG RR RATIO
MACD READING = B GREEDY WHEN THEY R FEARFUL
9 HOURS ETA
جناب امامی نژاد ویدئو اموزیشی رو تهیه نکردین؟
سلام مهندس جان. باور کن از جان و دل ازت متشکر ام به شخصه…شاید چیزی اینجا ننوشته باشم یا نظری نداده باشم ولی از ابتدا تمام زحمات شمارو دارم دنبال میکنم و نت برداری میکنم…
فقط مشکلی دارم اینه که حتی بعد از pin کردن مکدی و انجام تمام تنظیمات بازم مکدی چارت بنده بالا نمیاد مثل مال شما؟!
سلام وقت بخیر اقا متین .
منم همین مشکلو داشتم ، اول باید خود کورکوبات رو خاموش کنید و بعدش مکدی رو اضافه کنید جفتش باهم نمیتونه روشن باشه من این کارو کردم و درست شد شما هم یه امتحانی بکنید .
متین خان عرض ادب
اگر در قضاوت عادل باشی من وظیفه ی خودم رو انجام دادم و الان توپ تو زمین دوستانی مثل اقا رهامه که یه گوشه ی کار رو بگیرن تا از همین ابتدا بتونیم یه اقدام جمعی رو شکل بدیم . میل قلبیم اینه همین الان حضوری خدمت برسم و همه چیز رو ست کنم ولی با اینکار در حقت دوستی نکردم .
ممنون اقا دانیال
از هر جملت تجربه میباره جدا از کد و اینا کلا دوست دارم همینجوری فقط حرف بزنیم چون نشون میده ادم با دانشی هستی ولی علیرضا جان سطح دانش و تجربه ما اندازه شما نیست یه لطفی کنید یکم توضیحات رو بیشتر و ترجیحا در قالب ویدئو بگین خیلی عالی میشه این یونیکرون هم فک کنم بینظیر باشه خوشحال میشم بیشتر راجبش توضیح بدین
امیر خان علت اینکه اعلام ورود فول مارجین کردم به شرح زیره :
سیگنال پامپ در انتهای روند نزولی بهترین نوع سیگنال پامپ و وقتی بهترین پامپ شما قادر به شکستن سقف خود نباشه حکم نمک گندیده رو داره به همین علت با لورج هزار اونجا فول مارجین هم ورود شه جز سود عاقبتی نخواهد داشت .
استفاده از فول مارجین در کلام به هیچ وجه توصیخ معاملاتی تلقی نشه لطفا
شرمنده اینقد من سوال میکنم شاید سوال دوستانم باشه میشه رو همین تصویر با فلش
1 کندل سیگنال
2 سقف خودش که گفتین نشکسته
رو مشخص کنید ممنون
سلام اقای امامی امید وارم حالتون خوب باشه .
من یه مشکلی توی اضافه کردن rising zion به چارت داشتم همونطور که گفته بودید باید ما دوتا از این نمودار رو اضافه میکردیم یدونش میرفت رو حالت z که همون نمودار کفمون میشه و اون یکی میرفت رو حالت a ولی خوب نموداری که روی حالت a میره به جای نمایش میله ای قیمت یه علامت HM فقط میاره .
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید ![]()
سلام خداقوت. اقای امامی میشه گفت وقتی کانال فرکتال از بالا به پایین میشکنه بدون اینکه چارت معکوس رو ببینیم سیگنال فروش میده؟؟ و اینکه بعد ریگریشن ترند که انداختیم رو چارت دایره فیب چجوری کشیده میشه و نقطه خروج رو چجوری پیدا کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
مزیت رقابتی نسخه ی یونیکورن در بهبود مدیریت معاملات خلاصه میشه که به با اضافه شدن مازول ریسک به کروکوبات اطلاعاتی نظیر بهترین زمان فعال کردن تریلینگ استاپ لاس بهمراه عدد مربوطه است .
با تسلط کافی دوستان بیشتری در سطحی که رهام عزیز در شب گذشته نشان دادند نس خه های کروکوبات با سورس چارت معکوس جهت سیگنال فروش و نسخه ی یونیکورن هم به آرشیو در دسترس اضافه خواهند شد .
اگر در فکر تهیه اشتراک تریدینگ ویو یا ترید بصئرت جدی هستید لازمه گوشزد کنم در ماه های دی و بهمن اگر اشتباه نکنم در هر ماه حدود 12 میلیون تومان برای پریمیم پرداخت شد که بلا استفاده ماند . امیدوارم تا 60 روز دیگه رومی روم یا زنگیه زنگ بودن روزگارمون مشخص شه .
ممنون از سوال دقیقت محمد جان میتونم ازت خواهش کنم پست مرتبط با سوال رو که پیشتر منتشر کردم ذیل موضوع سوال با زنشر کنی ؟
این پست منظوره نظره؟؟
دانیال عزیز باید تصحیح کنم انچه پیشتر عرض شد متاسفانه دقیق نیست و از این فرصت جهت تصحیح توضیحات استفاده میکنم :
رایزینگ زایان دارای 3 بخش اصلی است : سیگنال پامپ که خود دارای 3 گروه است ، سیگنال خرید در کف دارای 2 گروه و 3 رنج میانگین با قابلیت تغییر در تنظیمات .
جهت رویت سیگنال های ورود اندیکاتور باید روی ستون Z پین شده باشه ، جهت رویت رنج های میانگین باید اندیکاتور روی ستون A ست شده باشه که وقوع هر دو در 1 زمان ممکن نیست .
لطفا از این نسخه فقط در ستون Z و در کنار نسخه ی کارپنتر که دارای رنج میانگین است استفاده کنید .
CARPENTER & RISING ZION
همچنین لطفا پس از اضافه کردن رازینگ زایان بک گراند های کارپنتر را غیر فعال نمایید .