کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

دست مریزاد سیگنال طلا عالی بود

وضعیت سیگنال طلا

ناحیه ی زمانی 55 تا 89 دارای کمترین ریز موج و بهترین محل برای انجام ترید است.

55 تا 89

اقایه امامی موافقید یه گروه تو بله تشکیل بدیم و یه جلسه انلاین بزاریم؟ با هم صحبت کنیم با بچه ها و بیشتر توضیح بدین

امیر جان پدر های پولدار معمولا پسر های بی پول دارن - نه تاج سر موافق نیستم . الان خیلی زوده

BENJAMIN FRANKLIN :
TELL ME AND I FORGET
TEACH ME AND I REMEMBER
INVOLVE ME AND I LEARN

هدف من یادگیری شماست

امیر جان 3 برابر میریزه . ریسک و ریوارد دقیقش بالای 10 محاسبه میشه قطعا

استفاده از مکدی 2 وجهی بدلیل مولتی تایم فریم بودن دید بسیار دقیقی از محل وقوع ترید میده و در مثال مذکور تا زمانی که هر دو مکدی قرمز نشدن و طمع نکردند نباید خرید .

باید از این ناحیه برگرده تقریبا

که در ریسک ماژول مشخصه - نقطه چین زرد رنگ ، احسنت
طلا و ین در ریسک مازول مجزا تعریف شده اند که کمک میکنه عدد تریلینگ استپ مستقیما قابل استفاده باشه.

با تغییر زنگ پس زمینه به آبی زمان ست کردن ترلینگ استاپ به صئرت دستی یا بر اساس الارم با قابلیت اجرای خودکار فرا خواهد رسید .

به شخصه این ناحیه برای من فروش داشت و با همزمان با برگشت از ناحیه فرکتال اعتبار بیشتری پیدا کرد . ولی پیدا کردن نقاط بهینه برای خروج خودش یه مورد جالبی میتونه باشه

تشکر از وقتی که گزاشتید و توضیحات مفیدتون :folded_hands:

با گوشی ترید میزنی؟

بله درسته کم کم داره یچیزایی حالیم میشه :joy:
ممنونم از توضیحاتتون

محمد خان از حالت لگوریتمیک خارج کنید مکدی رو لطفا

کلا بخاطر ریسک اینترنت نمیزنم ولی هر روز پای چارت هستم . اینجوری شاید این قطعی اینترنت سبب شد خودمو بهبود ببخشم. مثلا همین قطعی سبب شد با این اختراع اقای امامی اشنا بشیم

بله اطاعت امر جناب امامی

مشخص کردن یک زاویه ی 45 درجه
رسم دایره ی فیبوناچی با زاویه 45 درجه از مبدا سیگنال به مقصد دور ترین رنج میانگین
عقب گرد به ابتدای کانال فرکتال 2 گانه
ترسیم ریگرشن ترند
ست کردن اعداد 3 و منفی 3 برای ریگرشن ترند
انتخاب نواحب زمانی فیبوناچی
اختصاص 1 کندل قبل از سیگنال برای نقطه ی صفر و خود سیگنال برای نقطهی 1 نواحی زمانی
فیب ریتریسمنت معکوس از مبدا رینج میانگین مشکی رنگ بمختصات 10و3 تا سقف کندل

مجددا به عرض می رساند با توجه به بررسی های دقیق انجام شده تا امروز در هیچ منبعی هیچ اشاره ای به فرکتال های دوگانه نشده و این مفهوم یک کشف علمی تلقی می شود .

گوی را با زاویه صفر درجه رو به بالا پرتاب میکنیو
یک فرکتال صعودی شکل گرفته است
در لحظه ای مشخص با صفر شدن شتاپ گوی در فضا بی حرکت است
با دخالت جاذبه فرکتال نزولی شکل گرفته و شاهد روند نزولی خواهیم بود .

در لحظه ای سکون حرکتی فرکتالی 2 گانه شکل گرفته است

اقایه امامی یه سوال یکی از مواردی که برایه ارزیابی سیگنال مهم بود رنگ پس زمینه بود که تو این سیگنال میشه راهنمایی کنید چجوری برسیش کردین ؟

اشاره کردم امیر خان پیشتر لطفا بررسی بفرمایید . ویدیو ی اموزشی اماده ی انتشار بود که با دیدن پست اقای رهام در انتشار تجدید نظر کردم . لطفا خودتون بررسی کنید پیام های ایشان رو . امیدوارم از صراحت کلام من اگر ناراحت میشین بحساب بی ادبی نزارید . برخی نکات رو برخی در نگاه اول درک میکنند و برخی اصلا درک نمی کنند .

یا میتوان گفت برخی برای درک مفاهیم نیاز به زمان بیشتری دارند .

رهام کجایی که هممونو بدبخت کردی :rofl: :rofl: