کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

اقا بی زحمت نسخه ی رایزینگ زایان رو بنداز رو چارت

اقای امامی چشم حتما میزارم
اول بزارین سیستم اصلی رو درک کنم بعد اونا روهم اضافه میکنم

احسنت

اقا ریاضیدانی بوده بنام KELLY در دهه ی 50 میلادی . میگه وقتی احتمال برد در جهت 1 برابر با صفر باشه در جهت منفی 1 برابر با 1 میشه .یعنی سیگنالی دیدی که سقف رو نشکوند شک نکن سله . یا حمایت ها رو میشکونه اساسی میریزه یا تا بازگشت به بیس بهت از شورت سود میده .

اقا رهام گل به همه چیز توجه میکنی تو چارت جز کانال فرکتال دوگانه . به نظرم مشکی رنگ کن . سیگنالی که دریافت میکنی وقتی در حال شکست کانال نیست رو هواست !

به کد باید کراس اور رنج میانگین تصاعدی هم اضافه شه برای 9 و 26 - انجام میدم اپدیت میزارم

اقای امامی راستش باهاشون تا حالا کار نکردم
اول باید یه سرچ کنم ببینم اصلا کانال فرکتال چی هست
بعد حتما نکته ای که گفتید رو لحاظ میکنم

آقای امامی عزیز . خودتون تاحالا با همچین اندیکاتور و استراتژی ای که دارین تاحالا سود مستمر داشتین آیا ؟

اون سیگنال فروش توی کف قیمتی چی ؟

جالبه

حتما آقا به محض اینکه به لپتاپو تریدینگ ویو دسترسی پیدا کنم به راهنمایی هاتون عمل میکنم

متوجه نمیشم منظورتو اقا

این سیگنال فروش بیتکوین رو نوک قله ی قیمتیه و چون در حال شکست کانال فرکتال دوگانست 100 درصد معتبر . بمرور در خصوص چارت هایی مثل EURUSD/USDJPY و سیگنال گرفتن اونها هم صحبت میکنیم .

توی تایم فرم های پایین تر هم جواب میده ؟

سلام بر نیک عزیز

زملن مفهومی سابجکتیوه . نظام کارامد یا در همهی زمان ها کار میکنه یا در هیچکدوم قربان . طلا تایم فریم 1 ثانیه - عالیع - تست کنید

من یه قرص بخورم بخوابم که تو زندگی هر چی ضرر دادم مال این ساعت هاست . اقا شب بخیر

درود . پاینده باشید

اعداد ایچیموکو هم در راهبرد این اندیکاتور دخیل هستند ؟

تارگت نفت 128 دلار - 60 روز مانده به پایان اولین سیکل

استاپ زیر 93.358

شروع سیگنال پامپ از قیمت 62.850 روز دوشنبه 12 ژانویه - دقیقا 12 روز پس از رسیدن ارمادا به هاب انرژی جهان . خیلی هنر میخواد سر بسته شدن کندل سالانه - ماهانه - روزانه - هفتگی خیلی شیک اعلام جنگ کنی و خودت 2 بار زنگ شروع کار والستریت رو زده باشی و رفیق تو رگیه سارا استون باشی ! سارا استون رو سرچ نکنین روش حساسم !

تا الان تمامی مثال هایی که زدم از 15 m بود
این مثال 5 m

توی تمامی تایم فریم ها کار میکنه این ابزار
نایسسسسسس

یه سوال الان من هنوز نفهمیدم سیگنال ورود تو این اندیکاتور با چه علامتی نشون داده میشه یه راهنمایی میکنید مشخص کنید

منم هنوز کامل متوجه نشدم
با استفاده از چیزایی که فهمیدم به یه نتایجی رسیدم که بسیار بزرگ بود

خودش علامت میده که مثلا الان وارد شو و اینکه وقتی سیگنال استرنگث عددش میره بالا ۸۰ و همزمان کانفیدنس عددش میره بالای ۶۰

خوب همون علامته چه شکلیه میشه رو چارت مشخص کنید بی زحمت