کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

من دیگه پشمی ندارم که بریزه

البته خودشم یچی داره که بتونی باهاش حد ضرر رو بهینه بزاری
تمامی این مطالب رو باهاتون به اشتراک گذاشتم که حداقل متوجه بشید چه ابزار ارزشمندی هست
الکی وقتی متوجه چیزی نشدین دهنتونو وا نکنین بخندین به طرف یا حرف بیخود بزنین

اینایی که می‌خندن یه سری بی‌سواد احمق هستن که کارشون همینه! چون خودشون هیچچچچی بارشون نی، می‌گردن اینور اونور ببینن کی چیزی بارشه، شروع می‌کنن به لودگی و وقاحت و عریان‌کردن بی‌شعوری‌شون!

بخدا طرف مشخص بود یچی حالیشه
وگرنه من خودمم پی این ابزار نمیرفتم که ببینم اصلا چی هست و چی نیست
چون اقای امامی نژاد مشخص بود فرد با سوادیه اومدم ببینم اصلا کارایی این ابزار چیه
و چندساعت پاش وقت گذاشتم
تازه این فقط یک نوع سیگنالشه

اقای امامی نژاد چجوری میتونیم یکاری کنیم که سیگنال موج واسه فروش هم بیادش؟
@WHALEFORCE1

تولد دوم ادم وقتیه که جاشو تو دل مردم پیدا کنه . دم همتون گرم .

رهام جان خرید با فروش هیچ تفاوتی نداره تو باید فقط چارت رو تقسیم بر 1 کنی .
تریدینگ .ی. چارت معکوس رو فقط تو نسخه ی اشتراکی در همه تایم فریم ها ممکن کرده الان فقط تایم فریم روزانه رو میتونید چک کنید .

show spread operators

Reciprocat

این رو بزنید چارت معکوس میشه ، توجه داشته باشید این با چارت اینورت خیلی تفاوت داره.

دومین راه حل در بروکری بنام saxo ممکنه که بعنوان مثال نماد معاملاتی USDCAD رو داره در لیست امکان ترید CADUSD رو هم فراهم میکنه اما دقیق ترین راه که بتونید باهاش معجزه کنید همین چارت معکوسه . تا بوده تو فروش و ریزش های بازار میلیونر ها متولد شدن . قدرت ترس خیلی بیشتر از طمعه . 1 ماه قبل از شروع جنگ من سیگنال فروش نتفلیکس رو تو تایم فریم ماهانه دریافت کردم . 2 هفته بهد خبر اومد نتفلیکس تمام برند های فعال در زمینه ی پخش خانگی رو خریداری کرده و جنگ شروع شد .

با شروع جنگ دلار که باید میریخت نریخت چون نفت گرون شه دلار هم گرون میشه و دریای خون بپا شد تو سهام 500 شرکت اول امریکا .

الان به ساعت نگاه کردم دیدم شده 11 و نیم شب
باور کنین من از غروب افتاب پای چارتم
دارم استراتژی اقای امامی رو چک میکنم
بخدا زمان بزارین متوجه میشید این ابزار خیلی ارزشمنده

پس حتما باید اشتراکش خریداری بشه
ای بابا
انشالله با پول خریدا اشتراکو میگیرم

رهام جان اکانت اشتراکی رو تهیه کنی میتونی تمام ترید ها رو خودکار انجام بدی و اضلا پشت چارت نشینی . این قابلیت رو داره .

اقای امامی درست میگین
اما طبق مثال های که در بالا زدم
بعد اومدن آلرت موج صبر میکنم تا قیمت برگرده به بیسم که مال سبکیه که کار میکنم
اینطوری میتونم ریسک به ریوارد های بهتری بگیرم
فک نکنم ترید خودکار اینکارو انجام بده

اقا به نظر من به غیر از سرمایه مالی که زیر ریسکه تو اینکار تمام وجود یه ادم و روابط انسانیش هم تحت الشعاعه . این کار ادم هارو عصبی و تنها میکنه . به هزار و یک روش میشه چیزی که فرمودی رو جبران کرد .

اقای امامی خدا خیرت بده
چارتو وا میکنی مثاله میخوره تو صورت ادم
مثالی که میخوام بزنم براتون اینه

شما اگه ترید رو روی الرت تنظیم بکنین اون بالا ورود میزنه و چه بسا بیاد و استاپ ما بخوره
اما این پایین روی بیس هم ریسک به ریوارد افزایش پیدا میکنه
و هم دراودان کاهش پیدا میکنه

نه قربان تحت هیچ عنوان چنین اتفاقی نمیفته و با اتو ترید امکان نداره احدی 1 پراپ بگیره نتونه پاس کنه .

اها این رو هم بگم اتو ترید 100 درصد منظورم نیست . اجرای حداکثری خودکار - دخالت حداقلی فرد

بعنوان مثال شما ممکنه در شادو وقتی با بیس مورد نظر برخورد میکنه استاپ بخوری که صد در صد میخوری ولی با تنظیم خودکار اجرا شدن سیگنال تا بسته نشدن کندل زیر اون محدوده هیچ استاپی فعال نمیشه . بازار 70 درصد مواقع رنجه رهام خان و 600 نماد داره . با معکوس میشه 1200 نماد که میتونی تنظیم کنی با دریافت هر الرت پامپ از نوع خاص 25 صدم درصد از سرمایه به خرید یا فروش اختصاص پیدا کنه و استاپ هم ست بشه .

میتونی ست کنی به مقدار مشخصی از سود رسید دیگه کار نکنه و ده ها اپشن دیگه .

دیگه خب ما اینکارو شروع کردیم 4 سال 5 سال وقت گذاشتیم
تازه الان من وین ریت 50 با ریسک به ریوارد 2 دارم
خب با این ابزار شما داستان عوض میشه
جدا از اون
حرص که توی ترید زده میشه هزار برابر بهتر از سگ دو زدن تو خیابون واسه روزی 1 تومن پوله
اقای امامی نژاد من ماهی 8 تومن حقوق میگیرم
بخدا حرصی هم اگه واسه این کار بزنم ارزش داره

اقا همین چارت معکوس نتفلیکس رو ببین . میدونی چیکارا میشه با این سیگنال ها کرد ؟

خاطرم هست ایلان ماسک روزی گفت سهام تسلا رو بفروشن مردم ، رئز قبلش تو چارت معکوس من سیگنال خرید در کف داشتم .

بیتکوین رو ببین معکوسش رو ببین رو چند هزار دلار میتونستی بفروشی اصلا چرا راه دور بریم !

بورس به سود کردن نیست ، به ضرر نکردنه و اینجا شما استاپ حداقلی داری دقیقا مثل شکار کروکودیل . با اضافه شدن فرکتال های 2 گانه هم خیلی همه چیز روشن تر شده و میتونیم بگیم تنها افرادی هستیم که داریم با این روش کار میکنیم .

نه والا
من همون سیگنال موج رو بعد 6 ساعت یاد گرفتم
بقیه انشالله بعدا باید ببینم چی به چیه جناب

همه ی تریدر ها با هوشن و دیدم مطالبی که شما نوشتی رو . شک ندارم خط اول حساب بانکیت بزودی پره

دارم از صحبتاتون لذت میبرم آقا خواهشا ادامه بدید

امین خان مشاهده کن سیگنال فروش بیت روی نوک قله قیمتی

روی 120 هزار دلار

بنظرم 2 نسخه ی کارپنتر و رایزینگ زایان رو همزمان داشته باشید روی چارت و مکدی رو خاموش نگه دارید اگر اشتراک ندارید هنوز .

مطمعن نیستم چون تا حالا کسی با رف تریدینگ ویو من اکانت نگرفته ولی باید 15 دلار ازتون کم کنه . تست کنید لطفا