کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

ببین اگه بخوام یه نقد کلی بکنم نسخه‌ی سوییچر رو، به‌نظرم اینه که signal generator نیست این سیستم و بیشتر confirmation aggregator هستش!

یعنی انگار به جای پیدا کردن edge داره edge رو تایید می‌کنه!

حداقل چیزی که یه ذهنم می‌رسه اینه که به‌نظرم Fractal باید وارد core logic بشه نه decorative!

الان توی کدت فرکتال فقط هست!

ولی آیا روی تصمیم اضلی سیستم اثر مهمی داره؟!

الان درواقع مث اینه که توی پدیرایی خونه یه آباژور خوشگل گذاشتی ولی به برق وصل نیست! :sweat_smile:

بعدشم چیز دیگه‌ای که به‌نظرم لازمه اینه که به ATR ها باید نقش‌های جداگونه بدی، نه ۴ تا stop موازی!

یه Regime Detection واقعی هم نیاز داریم که بفهمیم بازار تو چه فازیه دقیقا!

چندتا مورد دیگه هم هست که اهمیتش کمتره و نمی‌خوام هم زیاده‌گویی کنم چون واقعیتش من اصلا صاحب‌نظر نیستم توی این حوزه!

همزمان با اخرین لحظه از دان ترند. گفتم جفت پا میشه پرید توش

اقا درست شد الان همرو با تنظیمات شما دارم حالا چیکار کنم
من تو این کشیدن رگرشن مشکل دارم از کجا تا کجا

من قبل دیدن

من بعد دیدن

اول رگرشن تترند

بعد دایره ی فیب

فیب ریتریس از رنج مشکی تا پامپ

استاپ زیر کانال و صبر که خدا با صابرین است

در حال شکست اولین حصار فیب دقیقا از مشتق یا لیمیت بین 2 فاصله ی زمانی

دیگه تو جیبته چون سیگنال پامپ همزاه با شکست کانال هم اومد کمک

ناحیه زمانی شماره 55

ریسک فری

شکست تنرند لایم همزکام با تارگت 2

فینیتووووو

کف کانال قبلی دوگانه

شکست کامل مقاومت

تی پی 4
کروکودیل هیچوقت انقدر نمیخوره که رودل بگیره

بای بای تا برنامه ی بعدی کوچو لو های قشنگم

ولی خداییش من با این حجم ADHD اگه چارتم انقدر شلوغ باشه، احتمالا یه تیر تو مغزم خالی می‌کنم! :joy:

رو چارت من به‌زور یه خط کشیده می‌شه!

ریوارد ۲ تاچ شد

فرزام جان از انتهای جایی که کانال فرکتال قبلی تموم شده تا جاییی که توش سیگنال گرقتی

داداش اشتباه میزنی اون بازار بستس

دوستان به شکار کروکودیل ها توجه کنید . دور خودشون میجرخند پس از گرفتن طعمه نه 1 قدم جلو نه 1 قدم عقب . اردر های بعدی دقیقا در محل دریافت اولین سیگنال مجاز است .

در سیگنال های آبی فقط یا شکست سقف اقدام به ورود میکنیم

و بعدی

تکرار

شیهان نصرالله کاکاوند موسس جوجیتسو و رییس سبک سی شی کای شیتوریو در ایران:

هنر رزم در فراگیری و اجرای صحیح و مکرر یک فن از هزاران فن ممکن است .

چه ربطی به باز و بسته بودنش داره سید؟! :joy:

این جمله رو اولین‌بار بروس‌لی رحمة‌الله‌علیه فرمایش کردن البته! :check_mark:

نقل قول کرده اونم از استادش حالا

امین خان میگم گفتی ای دی اچ دی یادم افتاد من بخوام چارت شلوق ببینم فقط باید ام دی ام ای بگیرم . شما چی قربان ؟

یک سوال جناب امامی نژاد . اعداد signal strength و confidence وقتی بالای چه عددی هستن ابزار سیگنال ورود میده ؟

دیدی میخواد بیاد ولی نمیاد ؟ وقتی میخوای نیاد زود میاد ؟

بر اساس ای بی سی دی :rofl:

عرض میکنم سعید جان

متوجه نشدم . منظورم اون پنل سیگنال هست . در اونجا دو پارامتر کانفیدنس و سیگنال استرنگث هی اعدادش تغییر میکنه . باید چند باشد تا ورود کرد و به اصطلاح الارم فعال میشه؟

سعید جان چارت رنج شده شوخی میکردم حوصله سر بر نشه

اقا اونها قراردادیه . الانن دقیقا خاطرم نیست چند براشون ست کردم توی کد میتونی تغییرشون بوی ولی وقتی موقعیت ورود فراهم باشه پنل مینویسه ALL ALIGNED یا PREP TO ENTER و شعله میندازه و تیک سبز

من درحال حاضر روی میکرودوزینگ MDMA هستم راستش! :alien:

سعید جان ریگرشن ترند کشیدن رو یاد گرفتی ؟ از ابتدای کانال قبلی فرکتال تا محل سیگنال