فضایی نیس با وین ریت ۷۰ الی ۸۰ نمیدونم تو تایم پایین بیشتر rr دیدم ۲ بوده rr 35 هم دیدم ارشیا عزیز پور بود میگرقت
یکم تو تایم پایین زیادی شکست خوردم و یکم مغزم قبول نمیکنه که تمرین کنم
من سبک و استراتژی شما نمیدونم چیه ولی اگه مولتی تایم فریم تحلیل کنید و ورود هاتون بعد از تاییدیه تو تایم فریم پایین باشه میشه ریوارد های خوبی گرفت البته درصد وین ریت و ریسک به ریوارد رابطه معکوس دارن هرچی ریسک به ریوارد بالاتر میره وین ریت پایین تر میاد
اینایی که تو میگی برای تایم حداقل 5 دقیقه جواب میده من اومدم رو 1 و میگم با اون وین ریت قضاییه و یکم ترس از بکتست دارم چون اون چیزی که تو نظرمه رو نمیده وین ریت 40 تا 50 با rr 2 تا 3
تاحالا تایم ۱ دقیقه کار نکردم و نمیتونم نظری راجبش بدم برای من تایم ۱ دقیقه زیادی پر نوسانه و ساختار جالبی بهم نمیده
یک سال یا دو سال اخر رو تا میتونیدبکتست بگیرید که دیگه چارت صداش دربیاد😂
اساسا تو این تایم نمیتونی تحلیل کنی نوسان نویز بالا
کاملا درسته حالا بحث اسلیپیج و اسپرد و کمسیون بروکر ها به کنار بعضی از بروکر ها کندل سازی هم میکنن
بستگی داره در روز چند ساعت میخوای پای چارت باشی و استراتژیت چند ورود داره .به طور میانگین برای یک تا دو ورود در روز باید حداقل یک سال بک تست کنی اگه تعداد ورودها بیشتر باشه میشه کمترش کرد ولی تایم کاری زیاد در بلند مدت خودش یه مشکل دیگه به وجود میاره و باعث میشه زود زده شی ولی در کل حدود 250تا 300 مورد ورود از استراتژی عالیه
اگه به عنوان یه شغل به این موضوع نگاه کنیم میشه روزی دو معامله انجام داد و بقیه تایم رو به بکتست ارائه داد (شما ۸ ساعت در طول روز رو در نظر بگیر)
مثلا چنتا در ماه یا اگه میشه یکم با جزییات بیشتری توضیح بدین ممنون میشم ازتون
من فعلا به توصیه دوستان از اول سال ۲۰۲۵ شروع کردم تا برسم به زمان حاضر😂
فعلا ۳ ماه اول ۲۰۲۵ رو بک تست گرفتم
خیلی فکنم زیاد باشه ۳۰۰ تا
کلا تویه ۳ ماه که بک تست گرفتم ۳۰ اینا ورود داده
۳۰۰ تا بخوام ورود بگیرم فکنم ۳ سال تایم فریم بک تست بگیرم
اصلا مهم نیست چندتا در ماه یا سال
شما اگر نتیجه ١٠ معامله رو به عنوان برآیند حساب کنی این تعداد خیلی کمه و نتیجه دقیق نیست
اما نتیجه ١٠٠ معامله دقیق تر از اون ١٠ تا هست
و نتیجه هزار تادقیق تر از اون ١٠٠ تا
خیلیم عالی
موفق و پرسود باشید
اینکه که دیگه یه قرن طول میکشه. کلا بیخیال شو😁
برای هر نماد صدتا بک تست به همراه ژورنال نویسی که ایرادات کارتون در بیاد و اگر دیدید وین ریت در بک تست زیر هفتاد هشتاد درصد بود دوباره رو اموزش و استراتژی کار کنید و دوباره بک تست بگیرید و دفعه بعد اگر دیدید که وین ریت اومد بالا یعنی ایرادات استراتژی گرفتید و در کنارش به استراتژی خودتون هم ایمان میارید و در حین معامله به خودتون شک نمیکنید.وین ریت در بک تست باید بالا باشد تا در لایو ترید حدودا بین پنجاه تا هفتاد درصد در بیاد حالا بستگی به چیزای مختلفی داره
مارکت چند تا حالت داره: صعود نزول range و اذیت (وقتی مداوم استاپ همه رو میزنه)
از هر کدوم از حالت های بالا 100 عدد بکتست بگیر.
بعد ببین تو کدوم بهتر نتیجه گرفتی همون رو بیار دمو کن برای دو ماه. اگر اختلاف دمو و بکتست زیاد نبود در نتیجه. شما تریدر شدی. برو ریل با احساب کوچیک شروع کن. با حجم کم بزن. 6 ماه که تونستی مثبت باشی. حساب رو بزرگتر کن.