استراتژی با وین ریت 💯 ؟!

سلام

ببخشید تیتر زرد زدم تا دیده بشه شاید گره از کاره حتی یه نفر برداره

خیلی دیدیم که یه عده میان و میگن بک تست کردیم و تو بک تست مثلن وین ریتم در اومد ۵۰ درصد و ریسک به ریواردم یک به ۲ ولی در عمل در ترید واقعی نتایجمون در بلند مدت نزدیک به این اعداد هم نبود

خیلی عدده مشهوریه این وین ریت و ریسک به ریوارد :joy::joy::joy:
خب حالا بگذریم بریم سر اصل مطلب

مطلبی که میگم نظره شخصیه منه والزامن درست مطلق نیست

ببینید نتایجی که از بک تست بدست میاد جدا از این که درست بک تست کرده باشید نتایجه استراتژیه شماست نه خود شما
منظورم از درست بودن بک تست اینه که وقتی شما فقط ساعت ۶ تا ۸ بعد از ظهر می تونید ترید کنید تو بکتستون نرفته باشید نصفه شب رو که خوابید معمولن بک تست گرفته باشید
البته این اشتباه نیست که در ساعات مختلف بکتست گرفته باشید منظورم اینه که دسته بندی درست بر اساس شرایط خودتون انجام داده باشید و نتایج رو بر اساس دیتای درست به دست آورده باشید

خب بریم سره اصله مطلب
خب اگه نتایجی که از بک تست به دست آوردیم نتایج فقط استراتژی مونه نه خودمون پس چه کار کنیم ؟

ببینید به نظر من یه اصلی وجود داره
اون اصل میگه

استراتژی + تریدر = موفقیت

فرض کنیم تایمه ساختاره شما ۱۵ دقیقه باشه و تایمه وروده شما ۱ دقیقه
این یعنی شما برای هر کندل در تایم ساختار باید ۱۵ دقیقه صبر کنید و همینطور برای هر کندل در تایم ورود یک دقیقه باید صبر کنید که خود این صبر شاید بیشتر از چند ساعت زمان ببره

حالا شماها در بک تستاتون چند نفرتون این قدر صبر می کنید و دکمه رو نمی زنید تا کندل ها سریع برن جلو :joy::joy::joy:

صبر خیلی مهمه
همتون این تجربه رو در زندگیتون داشتین که وقتی صبر می کنید و انتظار می کشید و زمان می گذره چقدر توانایی ذهنیتون کاهش پیدا می کنه

گفته بودم

صبر یکی از ویژگی های تریدره که در بکتست خیلی دخیل نیست

پس چی کار کنیم ؟

حالا یه کلمه دیگه ای وارده بازی میشه به نام فوروارد تست
منظور از فوروارد تست اینه که در لایو بازارید ولی پولی وارده ترید نشده هنوز

در فوروارد تست چون لایوه بازاره و باید صبر کنید تا زمان تشکیل کندل ها به صورت کامل بگذره پس صبر در نتایج شما دخیل شده و نتایج شما دقیق تر میشه

اما باز هم نتایج به طوره کامل دقیق نیست

پس چی کار کنیم ؟

حالا یه کلمه دیگه ای وارد میشه به نام لایو ترید
منظور از لایو ترید یعنی لایو بازار که پول هم در اون وارد شده

گفته بودم

تریدر هم یک انسانه و دارای ویژگی های انسانیست که به صبر از این ویژگی ها اشاره کردیم
ولی مگه فقط صبر از ویژگی های انسانیست
کلی موارد دیگه هم هست که در ترید تاثیر گذاره
مثل ترس اضطراب و استرس و طمع

اینا در لایو ترید مورد سنجش میشه و نتایج لایو ترید نتایج کلی سیستم شماست که باید به اون توجه کنید

ببینید خیلی موارده دیگه هم در نتایج تاثیر دارند مثل تعداد استاپ های متوالی که خیلیم مهمه و باید بدونید عددش رو در سیستمتون یا عدده ریسکتون و پولی که در ترید میزارید و توانایی ذهنی و جیبیه ترید با اون پول و موارد دیگه که اینجا صحبت نکردم

فقط خواستم تجربیاتم رو با دوستان در میون بزارم

در آخر خدمت دوستان خودم بگم که در سلیقه و نظر صفر و صدی وجود نداره و مواردی که گفتم نظرات خودم بوده که بهش رسیدم هیچ تعصبی در مورد درست بودنش ندارم و نظرات همه دوستان برام قابل احترام

3 لایک کرده

کاملا درسته.تست در گذشته مارکت با پوزیشن در لایو از نظر روحی و جسمی تریدر خیلی متفاوت هست

یه مورد هم من اضافه کنم :
در برخی از بروکرها طبق گزارشات تریدرها و مشاهدات خودم،در لایو مارکت احتمال دستکاری کندل وجود داره و بعدا بروکر جایی رو که دستکاری کرده درست میکنه
و اینگونه تست گذشته مثبت میشه در حالی که لایو استاپ داریم

1 لایک کرده

دقیقا درست میگین تستی که به صورت لایو در یک سال با حساب ریل انجام بشه بعد شخصی بیاد بگه وین ریت مثلا ۷۰ درصد بوده کجا کسی که میاد از گذشته بازار در عرض یک هفته بکتست میگیره و میگه ۸۰ درصد وین ریت کجا

متاسفانه ما مردم بسیار راحت طلبی هستیم و میخواییم یکی لقمه به مابده ما خودمون تلاشی نکنیم

1 لایک کرده

من هم با نظر شما موافقم و اعتقادی به بکتست ندارم و فکر میکنم علاوه بر توضیحات شما معامله گرانی که تو گذشته بازار معامله میکردن لزوما معامله گران فعلی با عملکرد حال حاضر نخواهند بود واز اونجایی که معامله گر باید بتونه در لحظه تصمیم بگیره لایو بازار رو برای ارتقا (شخصیت معامله گری واستراتژیم )ترجیح میدم

1 لایک کرده

80 خط نوشتی خو

چیزی مونده که بقیه بخان بگن!!

موفق باشی

2 لایک کرده